• Do NSA Autor: ~Mike75 [188.47.46.*]
    I do tych uczciwych sędziów - to my wybieramy co jest dobre, szlachetne... I odrzucamy to co jest podłe i złe.
    Tą piosenkę Jacka Lecha bardzo lubię ( prozaiczny tytuł - Magia Słów) :
    www.youtube.com/watch?v=ZuXEPQHdfbs

P.S. A Wy się Pisowcy nie bójcie - nawet jak stracicie Władzę - pewnie nikt Wam krzywdy nie zrobi ( choć warto by było co niektórych pogonić miotłą - ja bym Wam krzywdy nie zrobił, bo jestem człowiekiem w pełnym tego słowa znaczeniu... ).
  • Re: Do NSA Autor: ~Mike75 [188.47.46.*]
    Mam swoje kwalifikacje nie gorsze od tego Glapy czy szefa KNF ( nie ważne czy łapówkarza czy tego obecnego mianowanego przez Pinokia ). Te 3 przesłanki nie były spełnione - celowo niszczyliście MOI UKOCHANI PISOWCY ten bank wykorzystując do tego APARAT PAŃSTWOWY ( a aparat państwowy należy do nas - do zwykłych Polaków takich jak ja i miliony ich - i ma działać Z KORZYŚCIĄ DLA POLSKI I POLAKÓW A NIE DO REALIZACJI WŁASNYCH CELÓW PARTYJNYCH LUB NISZCZENIA WROGÓW POLITYCZNYCH ).
  • Re: Do NSA Autor: ~Mike75 [188.47.46.*]
    I tak to przegracie!
    Może to być za mojego ludzkiego życia! NSA powie prawdę ( w co nie wierzę - sądy nie są już sądami, wszystko jest podporządkowane Kaczorowi i PIS ).
    Może to być po drugiej stronie - i tam przynajmniej będziemy mieć równe szanse - i tak to przegracie, MOI UKOCHANI PISOWCY!
    Nie ważne po której stronie - przegracie to!
  • Re: Do NSA Autor: ~Mordor [31.179.123.*]
    Idź wyć do księżyca.
  • Re: Do NSA Autor: ~Mike75 [188.47.77.*]
    Idź wyć do księżyca.

Mordorze - właśnie to robię1!
    Na swój sposób to jest wycie do księżyca!
    Ale mam prawo do swobody wypowiedzi - do osądzania i kojarzenia faktów - mam prawo być człowiekiem, mam prawo mieć swoje zdanie i przekonania! I tego żaden Pisowiec mi zabronić lub zabrać nie może!
    A jednak jacyś wierni Pisowcy Prezesowi czuwają nad umarłym forum IDEI BANK... Trochę dziwne - ale co tam! Niech czuwają!

[x]
IDEABANK 1,15% 1,59 2020-12-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.