• Czy to jest przypadek? :) Autor: ~Mirks [5.184.236.*]
    Zainwestowali w aquit, info na aquit, teraz info o braku raportów, spółka przez długi okres się kisila, Kolesie miedzy sobą robią obrót - kupi i dostawia na S.... robi wrażenie :) Ale.... obroty jasno wskazują, że paru cwaniaczków gra w ustawkę na zawalenie kursu przy obrotach 'warzywnych' i nagle forum się podnieca, jaka to zła spółka itd. :) Jeszcze nie wiemy co się zadziało na aquicie a już burza mózgów i to akurat teraz :) Druga sprawa - raport jest bez znaczenia, gdyż nie uwzględnia kasy, którą dostali :) Nagle na forum uruchamiają się "aktywiści", jak to źle itp. Takimi obrotami między sobą możemy w mig wrócić do bazy, ale zastanawia mnie jedno coś, co się sprawdza - ludzie kupują na górze a oddają na dole :))) To się sprawdza od lat :) Wielu działa pod presją a nikt się nie zastanowił, że transakcje są po kilkaset zł - jaja jakieś :) Szkoda by mi było na prowizje jednak robią swoje plus wrzawski na forum... efekt - im niżej oddajemy :) Potwierdza fakt, kupujemy na górze a sprzedajemy na dole. Zapomnieli jednak o fakcie, że jak przyjdzie info, to otworzy się 50 % wyżej.... zasada - sprzedaje na dole, kupuje na górze :))) Szkoda mi was... Pozdrawiam serdecznie wszystkich. Zawsze mogę się mylić, ale zastanów się jeden z drugim, czy warto podejmować gwałtowne decyzje. Pozdrawiam rozsądnych :))
  • Re: Czy to jest przypadek? :) Autor: ~Mirks [5.184.236.*]
    Przypomnę, jestem na giełduni od początku jej istnienia w zasadzie i widziałem nie takie cuda :) Ufam swojej intuicji ale wiem że zarobimy. Życzę mądrych decyzji i czasem umiaru w zbyt pochopnych decyzjach :) Dawnio temu na jednej ze spółek pisałem podobnie, byli tacy co słuchali i przeżywali. Potem dziękowali, że wytrzymali :) Oczywiście mogę się mylić zawsze, ale moim zdaniem będzie dobrze. Każdy ma swój pułap, kiedy sprzedaje i uznaje za realizację zysków i tego się trzymajcie. Jestem i czuje, że to da dobrze zarobić :) Nie ulegać emocjom. Pozdrawiam serdecznie wszystkich. Pamiętajcie, że każdy podejmuje sam decyzję inwestycyjną i ryzyko :) Pozdrawiam
  • Re: Czy to jest przypadek? :) Autor: ~Max [91.202.173.*]
    Według mnie jednostkowy raport roczny powinien być dzisiaj przedstawiony.
    Tak, ale jest bez znaczenia :)
    Popatrz na info na Aquit - gdyby to podali - pompa 200 % pompa w górę :) Jaki z tego wniosek - naczynia połączone - cwaniaczki wykorzystują zawieszenie na Aquit i dołują a przecież jeszcze mają ponad 3 mln zł :) Giełda wypełniona jest w większości w drobnicę, stąd mamy co mamy. Oczywiście to moje zdanie i mogę się mylić :) Pogadamy niebawem, szkoda pisać :) Pozdrawiam wszystkich
  • Re: Czy to jest przypadek? :) Autor: ~Putinek [80.55.44.*]
    Walą wszystkich bez mydła a ty mówisz, że pogoda ładna ?
    Ostatnie info aqt bez znaczenia to aneks... co za ludzie

Ponadto,Emitent bierze pod uwagę istnienie ryzyka utraty wartości posiadanego
    aktywa, tj.547 569 akcji AQT stanowiących 23,20% kapitału zakładowego AQT,
    aczkolwiek w ocenie Zarządu trwała utrata tego aktywa nie nastąpiła, sytuacja o której
    mowa powyżej jest w ocenie Zarządu przejściowa
  • Re: Czy to jest przypadek? :) Autor: ~Jan [5.173.128.*]
    Może być ciekawie.
[x]
ENERGY 1,29% 0,09 2025-09-19 16:27:03
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.