I WIEM ZE TAKIE RUCHY INDEKSóW NA SWIECIE NIE SA SPOWODOWANE TYM ABY ZANIZYC PRZED ODPALEM TO NAPRAWDE COS WIEKSZEGO COS CO MNIE PRZERAZA A WIDZIAłEM JUZ WIELE JEZELI GARCIE OSZCEDNOSCAIMI SWOJEGO ZYCIA TO SZCEZE Z CAłEGO SERCA MóWIE WAM UCIEKAJCIE Z GIELDY ..............
Ja rekomenduje Licheń Częstochowa Toruń firmy unikają płacenia podatku pewna inwestycja ! http://stooq.pl/notowania/?kat=i1 Proszę tylko bez nerwów to tylko mamona ! HA HA !
mówie wam ci tam za wielka woda maja dobrobyt ale jak maja kłopoty to jak widzicie ciagna wszystkich za soba to taka mała zemsta za to ze jak nam sie dzieje kszywda to wam tez to jest banda skur....i ale taki jest rynek
skoro jesteś "damus" to sam powinieneś wiedzieć a "stary" ma rację - dzisiejsze futy usowskie - to zaskoczka absolutna. Normalnie po takiej zwale na sesji powinny być już dawno zielone. Nie naganiam na spadki ale chyba jutro założę szorty
tak naprawde nie jestem starym graczem chciałem tylko cos sprawdzic , zobaczcie wystarczy chwytliwy nik i juz wszyscy pizsa bo kazdy szuka tylko jednej odpowiedzi co bedzie dalej kiedy to sie skonczy wiec jak widza nik typu ''stary gracz'' lub emeryt gieldowy wtedy wszyscy garna
powiem ci tak "tak naprawde nie jestem starym graczem - wystarczy chwytliwy nik i juz wszyscy pizsa bo kazdy szuka tylko jednej odpowiedzi co bedzie dalej kiedy to sie skonczy wiec jak widza nik typu ''stary gracz'' lub emeryt gieldowy " a jak twoja nauczycielka , która uczyła cie tabliczki mnożenia miała 50 lat to twierdziłeś, że nic nie wie?
Na tym forum są rózne posty i rózne nicki ale jak czytasz dłużej i obserwujesz to możesz sam ocenić kto i w jaki celu pisze.
Pozdrawiam
P.S.
Ja osobiście nie sprzedam papierków ale szrty założę a co tam mi celulit - ważna kasa