• Powiem Wam Pisowcy w czymś jesteście dobrzy! Autor: ~Mike75 [188.47.46.*]
    Nie w tworzeniu wartości dodanej - gdzie każdy proces jest wyliczony ( trzeba zrobić procesy w swoim czasie a nie paplać głupoty ) - do żadnej firmy międzynarodowej nikt Was nie przyjmie - a stratedzy z Was tacy, że można pogonić miotłą!
    Nie macie wiedzy know-how. NIe znacie się tak naprawdę na niczym. Dziwne, że tego Pinokia ( m.in. mnie okłamał, mowiąc, że żaden bank państwowy nie jest zaintersowany przejęciem IDEI Bank - a pewnie już w tym czasie trwały rozmowy - nie mam dowodów ) bank prywatny zrobił prezesem - nie wiem czemu, nie rozumiem.
    No dobrze- Wasze Pisowcy 10 minut - w czym wg mnie jesteście dobrzy!
    1) W tworzeniu monopoli
    2) W dzieleniu Narodu Polaków, szerzeniu nienawiści
    3) W manipulacji, kłamstwie ( Premier RP - przedstawiciel nas, Polaków - kłamał pewnie ze 100 razy minimum )
    4) No i jesteście dobrze w TWORZENIU FUNDACJI! Szkoda tylko, że nie wg uczciwych zasad - szkoda mi Was, Pisowcy! Oczywiśćie te fundacje nie tworzą wartości dodanej do procesu - a proces... Proces to jest zaufanie, uczciwość, dobroć, sprawiedliwość, pracowitość, efektywność procesu ( brak pustych przebiegów ) - Nawróćcie się MOI UKOCHANI PISOWCY! Bóg nikogo nie odrzuci! Nawet największych grzeszników jak Wy!

• Re: Powiem Wam Pisowcy w czymś jesteście dobrzy! Autor: ~Mike75 [188.47.46.*]
    Naród Polski potrzebuję takich uczciwych ludzi, jak ten kapitan BOR - on się naraził wszystkim, mogą mu zabrać emeryturę i go szykować - ale powiedział prawdę na temat wypadku Szydło.
    Kapitanie BOR - po tej stronie rządzą Pisowcy - ale po drugiej stronie ten czyn będzie doceniony! Sam osobiście się wstaję1! Pozdr.
    Ja tam sobie latam nad Wami, MOI UKOCHANI PISOWCY!
    MOżecie mnie zabić, zniszczyć - macie do tego mnóstwo posłusznych Wam Polaków!
    Aha - i tą piosenkę też lubię!

Płonie ognisko i szumią knieje
    Drużynowy jest wśród nas
    Opowiada starodawne dzieje
    Bohaterski wskrzesza czas
    O rycerstwie spod kresowych stanic
    O obrońcach naszych polskich granic
    A ponad nami wiatr szumny wieje
    I dębowy huczy las
    Już do odwrotu głos trąbki wzywa
    Alarmując ze wszech stron
    Staje wiara w ordynku szczęśliwa
    Serca biją w zgodny ton
    Każda twarz się uniesieniem płoni
    Każdy laskę krzepko dzierży w dłoni
    A z młodzieńczej się piersi wyrywa
    Pieśń potężna, pieśń jak dzwon
    Zgasło ognisko i szumią knieje
    Spojrzyj weń ostatni raz
    Niech ci w duszy radośnie zanuci
    Że na zawsze łączy nas
    Wspólne troski i radości życia
    Serc harcerskich zjednoczone bicia
    I ta przyjaźń najszczersza na świecie
    Co na zawsze łączy nas
    Co na zawsze łaczy nas
    Co na zawsze łączy nas
    Wawele - Biały latawiec

www.youtube.com/watch?v=MO6H6GGxljo&list=RDMM&index=2

Gdyby Polacy i Polska się poddała Mrokowi - walcząc o słowa Tuwima, Broniewskiego, Kościuszki, Chodkiewicza, Żóltowskiego...
    Tak - powalczyłbym o wartości w które wierzę! Być może ze mną byłyby tylko 2 psy - jeden bardzo mały i jeden bardzo duży ( ale bez względu na wielkość te psy mnie kochają prawdziwą i szczerą miłością ).
    Mam tylko niewielką przewagę nad MOI UKOCHANYMI PISOWCAMI - że jestem prawdą i mówię prawdę!
[x]
GETINOBLE -0,94% 0,15 2022-09-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.