Nie w tworzeniu wartości dodanej - gdzie każdy proces jest wyliczony ( trzeba zrobić procesy w swoim czasie a nie paplać głupoty ) - do żadnej firmy międzynarodowej nikt Was nie przyjmie - a stratedzy z Was tacy, że można pogonić miotłą! Nie macie wiedzy know-how. NIe znacie się tak naprawdę na niczym. Dziwne, że tego Pinokia ( m.in. mnie okłamał, mowiąc, że żaden bank państwowy nie jest zaintersowany przejęciem IDEI Bank - a pewnie już w tym czasie trwały rozmowy - nie mam dowodów ) bank prywatny zrobił prezesem - nie wiem czemu, nie rozumiem. No dobrze- Wasze Pisowcy 10 minut - w czym wg mnie jesteście dobrzy! 1) W tworzeniu monopoli 2) W dzieleniu Narodu Polaków, szerzeniu nienawiści 3) W manipulacji, kłamstwie ( Premier RP - przedstawiciel nas, Polaków - kłamał pewnie ze 100 razy minimum ) 4) No i jesteście dobrze w TWORZENIU FUNDACJI! Szkoda tylko, że nie wg uczciwych zasad - szkoda mi Was, Pisowcy! Oczywiśćie te fundacje nie tworzą wartości dodanej do procesu - a proces... Proces to jest zaufanie, uczciwość, dobroć, sprawiedliwość, pracowitość, efektywność procesu ( brak pustych przebiegów ) - Nawróćcie się MOI UKOCHANI PISOWCY! Bóg nikogo nie odrzuci! Nawet największych grzeszników jak Wy!
Naród Polski potrzebuję takich uczciwych ludzi, jak ten kapitan BOR - on się naraził wszystkim, mogą mu zabrać emeryturę i go szykować - ale powiedział prawdę na temat wypadku Szydło. Kapitanie BOR - po tej stronie rządzą Pisowcy - ale po drugiej stronie ten czyn będzie doceniony! Sam osobiście się wstaję1! Pozdr.
Ja tam sobie latam nad Wami, MOI UKOCHANI PISOWCY! MOżecie mnie zabić, zniszczyć - macie do tego mnóstwo posłusznych Wam Polaków! Aha - i tą piosenkę też lubię!
Płonie ognisko i szumią knieje Drużynowy jest wśród nas Opowiada starodawne dzieje Bohaterski wskrzesza czas O rycerstwie spod kresowych stanic O obrońcach naszych polskich granic A ponad nami wiatr szumny wieje I dębowy huczy las Już do odwrotu głos trąbki wzywa Alarmując ze wszech stron Staje wiara w ordynku szczęśliwa Serca biją w zgodny ton Każda twarz się uniesieniem płoni Każdy laskę krzepko dzierży w dłoni A z młodzieńczej się piersi wyrywa Pieśń potężna, pieśń jak dzwon Zgasło ognisko i szumią knieje Spojrzyj weń ostatni raz Niech ci w duszy radośnie zanuci Że na zawsze łączy nas Wspólne troski i radości życia Serc harcerskich zjednoczone bicia I ta przyjaźń najszczersza na świecie Co na zawsze łączy nas Co na zawsze łaczy nas Co na zawsze łączy nas
Gdyby Polacy i Polska się poddała Mrokowi - walcząc o słowa Tuwima, Broniewskiego, Kościuszki, Chodkiewicza, Żóltowskiego... Tak - powalczyłbym o wartości w które wierzę! Być może ze mną byłyby tylko 2 psy - jeden bardzo mały i jeden bardzo duży ( ale bez względu na wielkość te psy mnie kochają prawdziwą i szczerą miłością ).