W tym tygodniu mialo być przełożenie wajchy na plus ( wykres dzienny potwierdza ) wg Frog
Po drugiej stronie Malina, któremu w poniedziałek ( 3 z rzędu) nie wyszło lizanie dołów ( a free) 32gr.
Jednak Frog był bliżej swoich predykcji niż Malina po 3 tygodniach.
Można się rozejść.
Dnia 2023-03-03 o godz. 18:22 ~MasterOfPuppets napisał(a): > W tym tygodniu mialo być przełożenie wajchy na plus ( wykres dzienny potwierdza ) wg Frog > > Po drugiej stronie Malina, któremu w poniedziałek ( 3 z rzędu) nie wyszło lizanie dołów ( a free) 32gr. > > Jednak Frog był bliżej swoich predykcji niż Malina po 3 tygodniach. > > Można się rozejść. > > > > BTW. Uwielbiam to forum. Zabawne.
Autor: ~Frog [83.25.170.*] 2023-02-26 08:46 Opublikowano przy kursie: 0,37 zł , zmiana od tamtej pory: -0,27%
Malionwa dziewczynko, przecież napisałem że Frog jest BLIŻEJ SWOICH PREDYKCJI. Umiesz czytać ze zrozumieniem czy nie? Bo mam co do tego coraz większe wątpliwości.
Kiedyś napisałem że jesteś inteligentny ale nie jesteś mądry. Jak widać inteligentny też nie.
Porównując wasze " predykcje" frog jest bliżej. 1:0 dla niego.
Ale pocieszę cię. W poniedziałek jest...poniedziałek
Dnia 2023-03-04 o godz. 11:20 ~MasterOfPuppets napisał(a): > Malionwa dziewczynko, przecież napisałem że Frog jest BLIŻEJ SWOICH PREDYKCJI. Umiesz czytać ze zrozumieniem czy nie? Bo mam co do tego coraz większe wątpliwości. > > Kiedyś napisałem że jesteś inteligentny ale nie jesteś mądry. Jak widać inteligentny też nie. > > > > Porównując wasze " predykcje" frog jest bliżej. 1:0 dla niego. > > Ale pocieszę cię. W poniedziałek jest...poniedziałek
pulpeciku, czy wiesz czym się różni kierunek północny od południowego ? skoro nie wiesz to ci opiszę, ten pierwszy to strzałeczka ku górze, ten drugi to strzałeczka w dół. W przełożeniu na liczby, można to zobrazować tak dla twojego poziomu, północny od miejsca startu daje plusy a południowy minusy, bo czym jest oś Y zakładam że wiesz.
Od chwili wpisu Foga-ska ( godzinę i dzień możesz odnaleźć w wątku, barankom twojego pokroju zajmuje to nie dłużej niż 20-30 minut ) wynik przekładania wajchy do zamknięcia sesji w piątek dał minus 0,27 %.
Gdy będziesz miał refundowaną przez NFZ kolejną wizytę, zapytaj przy okazji kogoś z personelu, "jak kierowanie się w dół zbliża do celu na górze ?"
Jeszcze raz ci napisze, bo piszesz ale poza tym nadal nie z tego nie wynika. Może masz malinowy kolor w kroku i przez to co miesiąc gorzej myślisz.
Napisałem wyraźnie że Frog jest bliżej swojej predyckji niż ty lizania patelni o średnicy 32. Porównaj sobie moment w którym ty napisałeś swoją predykcję do tej, przy której napisał Frog.Teraz widzisz różnice baranku boży? Wiesz co to proporcje?
Żaden z was nie trafił, ale frog jest bliżej u to ekranie napisałem gluptasie.
Poza tym.zobacz sobie na wykres dzienny, choć tu tez wiem że na wykresach się nie znasz.
Ani mądry, ani inteligentny. Malinowa owieczka beż pokrycia jakiegoś barana.
A teraz do nauki. Zobacz co to proporcje.
Dnia 2023-03-04 o godz. 20:59 ~MasterOfPuppets napisał(a): > Jeszcze raz ci napisze, bo piszesz ale poza tym nadal nie z tego nie wynika. Może masz malinowy kolor w kroku i przez to co miesiąc gorzej myślisz. > > Napisałem wyraźnie że Frog jest bliżej swojej predyckji niż ty lizania patelni o średnicy 32. Porównaj sobie moment w którym ty napisałeś swoją predykcję do tej, przy której napisał Frog.Teraz widzisz różnice baranku boży? Wiesz co to proporcje? > > Żaden z was nie trafił, ale frog jest bliżej u to ekranie napisałem gluptasie. > > Poza tym.zobacz sobie na wykres dzienny, choć tu tez wiem że na wykresach się nie znasz. > > Ani mądry, ani inteligentny. Malinowa owieczka beż pokrycia jakiegoś barana. > > A teraz do nauki. Zobacz co to proporcje. > > > > Fajnie że tu trafiłem. Będzie z kim się bawić.
wpisy trącają ?? "zanikniętym" z forum sandokanem-65%, któremu to wskaźniki się schłodzić wiecznie nie mogły (tak na marginesie). No cóż wstyd i kompromitacja, które wyskoczyły spod ziemi, zmuszają takich do zmiany partii, być może i tu mam z tym do czynienia - ale nie weryfikuję.
pulpeciku, pisząc o "okolicach 0,32 groszy" oznaczyłem - takim jak ty jednookim cyborgom - kierunek, może niezbyt precyzyjnie się wyrażając. Nie przewidziałem, umieszczając wpis, że będą się do nie do odnosić aż takie "talenty" twojego poziomu ( Bosze, widzisz i nie grzmisz ). No cóż, jak mawiał Janusz Korwin Mikke, tylko co piąty Polak rozumie sens zapisu rozkładu jazdy autobusu. Stąd ten twój umęczony wniosek najwyraźniej Doczytałeś do tego miejsca bez potu na czole ? Oooo !!! to postaw sobie plus.
Dam ci po przerwie małe zestawienie - po raz drugi, ale jak mawia porzekadło: powtórzyć się godzi co w barani łeb trudno wchodzi.
Autor: ~InżynierMaliniak [185.35.198.*] 2023-02-05 21:11 Opublikowano przy kursie: 0,39 zł , zmiana od tamtej pory: -4,12%
Autor: ~Frog [83.25.170.*] 2023-02-26 08:46 Opublikowano przy kursie: 0,37 zł , zmiana od tamtej pory: -0,27%
I ponownie ci podpowiem: poproś kogoś z personelu w czasie wizyty w placówce finansowanej przez NFZ, aby ci wyjaśnił, która wartość jest bliższa poruszonej przez ciebie sprawy od momentu wpisu.
Problem malinowa owieczko bez pokrycia barana ( pewnie stad twoja wściekłość macicy ) jest taka, że ty już tutaj nieraz wskazywałeś jakieś swoje predykcje na spółkach innych niż Hub i można to sobie wsadzić w bajki.
Przyznałeś że spośród zalewu swoich postów w jednym z tysięcy wykazałeś że w poniedziałek będziesz lizał wajchę czy tam patelnię przy 32 gr. Minęły 3 poniedziałki i OCZYWIŚCIE nie miało to miejsca ani razu. Z precyzja jesteś na bakier.
Frog wykazał że w poprzednim tygodniu ma być przestawienie wajchy.
Ani on ani ty nie trafiłeś. I to tez wyraznie napisałem. Ale on wygrywa bo jest znacznie bliżej jego predykcji niż twojej i ja to wyraźnie barania głowo pisałem.
Zresztą zobaczymy jutro. Bo jutro jest poniedziałek. Może jutro bedzie 32 gr?
Co do Sandmana to manipulujesz, bo on pisal że trzeba chlodzic RSI I ZAWSZE gdy tak pisal kurs, który był wyzej zaczynał spadać. Dziwna zależnosc co? Hehe. Ale gdybys miał akcje też mógłbyś sprzedawać. A tak to sedzisz tu 2 lata i modlisz się o kurs.
No nic zobaczymy jutro. Zabawa dopiero się zaczyna. Zobaczymy na koniec tygodnia czy będzie 1:1 czy 2:0. Ja tu będę więc nie martw się baranku. Jeszcze popiszemy. Ale dawaj te 32gr bo chce odkupić i dokupić.
Dnia 2023-03-05 o godz. 14:55 ~MasterOfPuppets napisał(a): > Problem malinowa owieczko bez pokrycia barana ( pewnie stad twoja wściekłość macicy ) jest taka, że ty już tutaj nieraz wskazywałeś jakieś swoje predykcje na spółkach innych niż Hub i można to sobie wsadzić w bajki. > > Przyznałeś że spośród zalewu swoich postów w jednym z tysięcy wykazałeś że w poniedziałek będziesz lizał wajchę czy tam patelnię przy 32 gr. Minęły 3 poniedziałki i OCZYWIŚCIE nie miało to miejsca ani razu. Z precyzja jesteś na bakier. > > Frog wykazał że w poprzednim tygodniu ma być przestawienie wajchy. > > Ani on ani ty nie trafiłeś. I to tez wyraznie napisałem. Ale on wygrywa bo jest znacznie bliżej jego predykcji niż twojej i ja to wyraźnie barania głowo pisałem. > > Zresztą zobaczymy jutro. Bo jutro jest poniedziałek. Może jutro bedzie 32 gr? > > Co do Sandmana to manipulujesz, bo on pisal że trzeba chlodzic RSI I ZAWSZE gdy tak pisal kurs, który był wyzej zaczynał spadać. Dziwna zależnosc co? Hehe. Ale gdybys miał akcje też mógłbyś sprzedawać. A tak to sedzisz tu 2 lata i modlisz się o kurs. > > No nic zobaczymy jutro. Zabawa dopiero się zaczyna. Zobaczymy na koniec tygodnia czy będzie 1:1 czy 2:0. Ja tu będę więc nie martw się baranku. Jeszcze popiszemy. Ale dawaj te 32gr bo chce odkupić i dokupić.
Gdzieś ty się dotychczas prezentował prelegencie ? Może w jakiejś stacji unasienniania zwierząt ? rąbałeś tam z kartki czy po pół zdania z głowy ? Tu czuj się wyróżniony, bo to że z takim piszę, zawdzięczasz mojej cierpliwości i zasadzie, że nie traktuję ciebie poważnie. Doprawdy, nie dociera do ciebie, co wpisałem powyżej. No to próbujmy jeszcze raz. Zerknij jeszcze raz w "bilans" procentowy który ci wkleiłem w sobotę. Gdyby ( cytuję ) " wajcha została przestawiona na północ....i będzie powrót kursu powyżej 0,40 ", to kurs od momentu owego wpisu na koniec tygodnia dałby przynajmniej 0,01 % na plus a co byłoby strzałem w 10 pokonałby rzeczone 0,40. Zaszło coś takiego baraniłbie? Tymczasem mój wpis traktował o "zawijce w okolice 0,32" sens że idzie w dół ( zawijka inaczej pospolicie zawijanie, zmiana kierunku zwrot ). Wklejam ci ponownie rezultat graficzny baraniagłowo:
Autor: ~InżynierMaliniak [185.35.198.*] 2023-02-05 21:11 Opublikowano przy kursie: 0,39 zł , zmiana od tamtej pory: -3,61%
Dobra barania głowo. Na razie wynik jest jaki jest i poki co to Frog cię lekko zamiotł.
Ślę masz szansę to zmienić. Jutro poniedziałek.
Zobaczymy czy to Frog miał rację czy ty, w przyszłym tygodniu zobaczymy gdzie ustanowi się kurs.
Jak bedzie wyzej ty znikniesz, jak to masz w zwyczaju a pojawi się Ramzes, który będzie wieszczył wszem i wobec jak to miał rację.
Ale jutro poniedziałek orlewnska malinowa dziewczynko. Zobaczymy.
Będę aktualizował ten wątek.zabawa się zaczyna.
Dnia 2023-03-05 o godz. 17:01 ~MasterOfPuppets napisał(a): > Dobra barania głowo. Na razie wynik jest jaki jest i poki co to Frog cię lekko zamiotł. > > Ślę masz szansę to zmienić. Jutro poniedziałek. > > Zobaczymy czy to Frog miał rację czy ty, w przyszłym tygodniu zobaczymy gdzie ustanowi się kurs. > > > > Jak bedzie wyzej ty znikniesz, jak to masz w zwyczaju a pojawi się Ramzes, który będzie wieszczył wszem i wobec jak to miał rację. > > Ale jutro poniedziałek orlewnska malinowa dziewczynko. Zobaczymy. > > Będę aktualizował ten wątek.zabawa się zaczyna.
Ponieważ mam dzisiaj dobry humor pulpecie, pochylę się jeszcze raz nad tobą niebogo i potraktuję z wyrozumieniem twój tępy łeb. A swoją drogą, analizy tekstu, to cię w szkole jakiś osioł uczył? Nie wiem, czy to u was regionalne jest - skąd pochodzisz ? Bo się wnioskować po powyższym, że na bagnach żyjesz.
Tak wiec wracając do logiki cytuję już zacytowane:
Gdyby " wajcha została przestawiona na północ....i był powrót kursu powyżej 0,40 " jak to twierdził frogasek, to kurs od momentu owego wpisu na koniec tygodnia dałby przynajmniej 0,01 % na plus, a co byłoby strzałem w 10, pokonałby rzeczone 0,40. Zaszło coś takiego baranił.bie? Gdzie ty widzisz punkt dla froga ? ha ha ha ha !!!
Wracaj do stacji unasienniania zwierząt, tam sprawdzałeś się lepiej. ha ha ha ha !!!
Malinowa dziewczynko orleanska, jeszcze raz ci piszę: żaden z was nie trafił. Mnie to bawi, bo bawię się takimi prostakami jak ty. Musisz się do mnie przyzwyczaić, bo to ty pierwszy zacząłeś wobec mnie stosowaćtepj domowy kloaczny język, gdy tylko napisałem że zaczynam dokupować co sprzedałem. Więc będziesz musiał czytać teraz moje tyrady na twój temat, a kontentu dostaraczasz miernoto codziennie, więc jest po czym jeździć. A ja to lubię.
Frog wygrywa póki co, bo jest blizej. Wykres dzienny oraz świeca tygodniowa pokrywa cie baranku boży i dość mocno uwiera w trzewiach jak widzę hehehe.
Dla mnie to jest ganz egal, bo i tak robię swoje. Już ci pisałem miernoto, żebyś robił te swoje 32 gr bo na tym zarobię. A czy to będzie lizania wajchy czy patelni to już zostawiam tobie.
Więc marsz do roboty jutro nygusie.
Maliniak błaźnie, ile Tobie musi płacić twój Pan jak Ty non stop siedzisz przy klawiaturze? Musisz być bardzo ale to bardzo zdesperowany że tak orasz dla tych swoich sługusów.... Pewnie masz długi i tak się dajesz rolować swoim oprawcom.... Jesteś żałosny Malinowy błazen
Przewaga Froga nad marnym atencjuszem Maliniakiem wzrosła.Biedak maliniak chyba ze zgryzoty połknie resztę zębów.
Teraz widać czyje predykcje były bliższe prawdy, ale to akurat nie było trudne do przewidzenia.
Która która dużo ryczy mało mleka daje buhahahaha