Dnia 2023-03-05 o godz. 14:55 ~MasterOfPuppets napisał(a):
> Problem malinowa owieczko bez pokrycia barana ( pewnie stad twoja wściekłość macicy ) jest taka, że ty już tutaj nieraz wskazywałeś jakieś swoje predykcje na spółkach innych niż Hub i można to sobie wsadzić w bajki.
> > Przyznałeś że spośród zalewu swoich postów w jednym z tysięcy wykazałeś że w poniedziałek będziesz lizał wajchę czy tam patelnię przy 32 gr. Minęły 3 poniedziałki i OCZYWIŚCIE nie miało to miejsca ani razu. Z precyzja jesteś na bakier.
> > Frog wykazał że w poprzednim tygodniu ma być przestawienie wajchy.
> > Ani on ani ty nie trafiłeś. I to tez wyraznie napisałem. Ale on wygrywa bo jest znacznie bliżej jego predykcji niż twojej i ja to wyraźnie barania głowo pisałem.
> > Zresztą zobaczymy jutro. Bo jutro jest poniedziałek. Może jutro bedzie 32 gr?
> > Co do Sandmana to manipulujesz, bo on pisal że trzeba chlodzic RSI I ZAWSZE gdy tak pisal kurs, który był wyzej zaczynał spadać. Dziwna zależnosc co? Hehe. Ale gdybys miał akcje też mógłbyś sprzedawać. A tak to sedzisz tu 2 lata i modlisz się o kurs.
> > No nic zobaczymy jutro. Zabawa dopiero się zaczyna. Zobaczymy na koniec tygodnia czy będzie 1:1 czy 2:0. Ja tu będę więc nie martw się baranku. Jeszcze popiszemy. Ale dawaj te 32gr bo chce odkupić i dokupić.
Gdzieś ty się dotychczas prezentował prelegencie ? Może w jakiejś stacji unasienniania zwierząt ? rąbałeś tam z kartki czy po pół zdania z głowy ?
Tu czuj się wyróżniony, bo to że z takim piszę, zawdzięczasz mojej cierpliwości i zasadzie, że nie traktuję ciebie poważnie. Doprawdy, nie dociera do ciebie, co wpisałem powyżej. No to próbujmy jeszcze raz. Zerknij jeszcze raz w "bilans" procentowy który ci wkleiłem w sobotę.
Gdyby ( cytuję ) " wajcha została przestawiona na północ....i będzie powrót kursu powyżej 0,40 ", to kurs od momentu owego wpisu na koniec tygodnia dałby przynajmniej 0,01 % na plus a co byłoby strzałem w 10 pokonałby rzeczone 0,40. Zaszło coś takiego baraniłbie?
Tymczasem mój wpis traktował o "zawijce w okolice 0,32" sens że idzie w dół ( zawijka inaczej pospolicie zawijanie, zmiana kierunku zwrot ).
Wklejam ci ponownie rezultat graficzny baraniagłowo:
Autor: ~InżynierMaliniak [185.35.198.*] 2023-02-05 21:11
Opublikowano przy kursie: 0,39 zł , zmiana od tamtej pory: -3,61%