Dnia 2023-03-04 o godz. 20:59 ~MasterOfPuppets napisał(a):
> Jeszcze raz ci napisze, bo piszesz ale poza tym nadal nie z tego nie wynika. Może masz malinowy kolor w kroku i przez to co miesiąc gorzej myślisz.
> > Napisałem wyraźnie że Frog jest bliżej swojej predyckji niż ty lizania patelni o średnicy 32. Porównaj sobie moment w którym ty napisałeś swoją predykcję do tej, przy której napisał Frog.Teraz widzisz różnice baranku boży? Wiesz co to proporcje?
> > Żaden z was nie trafił, ale frog jest bliżej u to ekranie napisałem gluptasie.
> > Poza tym.zobacz sobie na wykres dzienny, choć tu tez wiem że na wykresach się nie znasz.
> > Ani mądry, ani inteligentny. Malinowa owieczka beż pokrycia jakiegoś barana.
> > A teraz do nauki. Zobacz co to proporcje.
> >
> > Fajnie że tu trafiłem. Będzie z kim się bawić.
wpisy trącają ?? "zanikniętym" z forum sandokanem-65%, któremu to wskaźniki się schłodzić wiecznie nie mogły (tak na marginesie). No cóż wstyd i kompromitacja, które wyskoczyły spod ziemi, zmuszają takich do zmiany partii, być może i tu mam z tym do czynienia - ale nie weryfikuję.
pulpeciku, pisząc o "okolicach 0,32 groszy" oznaczyłem - takim jak ty jednookim cyborgom - kierunek, może niezbyt precyzyjnie się wyrażając. Nie przewidziałem, umieszczając wpis, że będą się do nie do odnosić aż takie "talenty" twojego poziomu ( Bosze, widzisz i nie grzmisz ). No cóż, jak mawiał Janusz Korwin Mikke, tylko co piąty Polak rozumie sens zapisu rozkładu jazdy autobusu. Stąd ten twój umęczony wniosek najwyraźniej Doczytałeś do tego miejsca bez potu na czole ? Oooo !!! to postaw sobie plus.
Dam ci po przerwie małe zestawienie - po raz drugi, ale jak mawia porzekadło: powtórzyć się godzi co w barani łeb trudno wchodzi.
Autor: ~InżynierMaliniak [185.35.198.*] 2023-02-05 21:11
Opublikowano przy kursie: 0,39 zł , zmiana od tamtej pory: -4,12%
Autor: ~Frog [83.25.170.*] 2023-02-26 08:46
Opublikowano przy kursie: 0,37 zł , zmiana od tamtej pory: -0,27%
I ponownie ci podpowiem: poproś kogoś z personelu w czasie wizyty w placówce finansowanej przez NFZ, aby ci wyjaśnił, która wartość jest bliższa poruszonej przez ciebie sprawy od momentu wpisu.