Od początku kombinują i tyle.Od jutra podwyzszą oferty kupna na 50szt akcji. Super spółka,a jakie perspektywy(ulalalalalala),jak znam zycie poniżej 1 zł. Dodatkowo fajny akcjonariat,ludzie w większosci bez "mózgu",jak giełda rosnie to 14N stoi w miejscu.Jak giełda spada handluja swoimi ilosciami po 500-1000szt i sami zwalają kurs.Nic dodac nic ująć.GRATULACJE DLA AKCJONARIATU (o ile mozna to nazwac akcjonariatem)
wrzuciłem tekst o sprzedaży a tu nic.
liczyłem, że ktoś sie do niego odniesie i zauważy, że pisze głupoty, że to chodzi o rózne firmy.
o co tu chodzi?
czy my naiwni inwestorzy nie zauwazymy róznicy w nazwach?
ile tak naprawde firm żywi sie naszym kosztem na zdzichu i co one dla zdzicha robią ?
ASSETS MANAGEMENT EQUITY FELLOWS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWO - AKCYJNA
krs 0000310805
http://www.krs-online.com.pl/assets-management-equity-fellows-spolka-z-krs-296332.html
tu jeszcze ciekawostka jak spojrzycie,kto może reprezentować spólke.
Dnia 2008-10-02 o godz. 21:43 ~olej nelly napisał(a):
> Czy masz to na myśli?
To skopiowałam z forum Parkietu.
> Prawie to samo a jednak czyni róznicę.
> http://www.parkiet.com/forum/viewtopic.php?t=93222&
> postdays=0&postorder=asc&start=1605&
> ;sid=a5b42e3544c35d105b5556d158193f3e
wrzuciłem tekst o sprzedaży a tu
> nic.
liczyłem, że ktoś sie do niego odniesie i zauważy, że
> pisze głupoty, że to chodzi o rózne firmy.
o co tu
> chodzi?
czy my naiwni inwestorzy nie zauwazymy róznicy w
> nazwach?
ile tak naprawde firm żywi sie naszym kosztem na
> zdzichu i co one dla zdzicha robią ?
ASSETS MANAGEMENT EQUITY
> FELLOWS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA
> KOMANDYTOWO - AKCYJNA
krs 0000310805
> http://www.krs-online.com.pl/assets-management-equity-fello
> ws-spolka-z-krs-296332.html
tu jeszcze ciekawostka jak
> spojrzycie,kto może reprezentować spólke.
-=====
NONSZELANCJA URZĘDÓW: W SPOSÓB EWIDENTNY JEST WIDOCZNY MANEWR "KOGOŚ" POD TYM SAMYM ADRESEM, REJESTRUJĄCEGO 25.07.2008R JEDNĄ SPÓŁKĘ I 07.08.2008R DRUGĄ SPÓŁKĘ O WYMYŚLONEJ ANGIELSKIEJ NAZWIE TAK DO SIEBIE PODOBNEJ I IDENTYCZNYM SKRÓCIE. MOŻNA SIĘ DOMYŚLEĆ CELU TEGO UTRUDNIENIA IDENTYFIKACJI. "EQUITY FELLOWS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ" -TRUDNO POWIEDZIEĆ CZY CHODZI O TE SAME OSOBY ?. CAŁA NAZWA FIRMY [INVESTMENT ADVISORS EQUITY FELLOWS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA] I [ASSETS MANAGMENT EQUITY FELLOWS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA] NIBY SIĘ RÓŻNI. Z NAZWY WYNIKAŁOBY, ŻE JEDNA DORADZA W INWETOWANIU W AKTYWA A DRUGA ZARZADZA AKTYWAMI. TYLKO PYTAM SIĘ -KTO POZWALA NA REJESTRACJE FIRM W KTÓRYCH NIE WIADOMO KTO I PO CO WPROWADZA UTRUDNIENIA IDENTYFIKACJI. KTOŚ Z NADZORU W TYM PAŃSTWIE POWINIEN DOKŁADNIE PRZEŚLEDZIĆ TEN PRZYPADEK I SPRAWDZIĆ CO KRYJE SIĘ POD SŁOWEM "FELLOWS " - ZA ROK ZA DWA I PO USTANIU W ZARZĄDZANIU 14 NFI /FUNDUSZEM PUBLICZNYM/ PRZEZ SPÓŁKĘ O NR KRS 0000310805. A WIĘC DOCHODZI DO TEGO, ZE BEZPIECZNIEJ POSŁUGIWAĆ SIE KRS NIŻ NAZWĄ. PONADTO NIE WIADOMO CZY TO W KONCU JEST SP. ZO.O. CZY TEŻ SP. K-A. ZYCZĘ POWODZENIA W INWESTOWANIU W "14nfi"