• Słaba ta awaria wizerunkowo Autor: ~mycio [88.156.141.*]
    Słabo to wyszło
  • Re: Słaba ta awaria wizerunkowo Autor: ~Onyx [10.42.8.*]
    Nie będę bronił XTB bo wizerunkowo to nie jest fajne. Jeśli jednak kiedykolwiek prowadziłeś jakiś biznes, który szybko rósł to wiesz, że to jest wpisane w rozwój. Stajesz przed wyborem. Można próbować unikać, ale to wkalkulowany koszt. Inaczej musiałbyś świadomie ograniczyć dynamikę wzrostu. A tego nikt nie zrobi. Lepiej wyrównać klientom, dać jakiś bonus i jechać dalej. Przykładów jest mnóstwo. Pozdrawiam.
  • Re: Słaba ta awaria wizerunkowo Autor: ~Marina [10.42.7.*]
    Nie ma co się rozwodzić, tego typu awarie są wliczone w ryzyko każdego brokera. Też dziś byłam zaskoczona, że nie mogę do apki się zalogować, ale mając konta w różnych DM i u różnych brokerów polskich i zagranicznych nie trafiłam jeszcze na żadnego, gdzie awarie nie miały miejsca, gdzie często platformy nie działały dłużej niż dobę. XTB na plus, bo ogarnęło szybko temat, ponad godzinę i śladu po awarii nie było. Mało tego XTB miało dużo szczęścia, bo przestało działać sporo czasu przed odczytami, a same odczyty nie spowodowały dużej zmienności.

Szczęście w nieszczęściu... ale jak mówią, - "szczęście sprzyja najlepszym". ;)
  • Re: Słaba ta awaria wizerunkowo Autor: ~Jony [185.234.91.*]
    Tak się zastanawiam czy xtb za szybko nie przyjmuje za dużo nowych klientów nawet Omar wspominał że logowanie trochę trwa . Chyba że ma to związek z nowym produktem w tym kwartale
[x]
XTB 2,84% 110,00 2026-07-01 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.