• Zulus jak uwazasz? Autor: ~Kimono [79.184.234.*]
    Jest szansa na sprzedaz miliona kopii na samy Pegasusie? Prosze o powazne odpowiedzi.
  • Re: Zulus jak uwazasz? Autor: ~Hofens [31.61.249.*]
    https://www.ikea.com/pl/pl/p/underhalla-liczydlo-wielobarwny-60506676/?gclsrc=aw.ds&gclid=CjwKCAiAl9efBhAkEiwA4TorilWE3dzhi0NSpSo9Po-BpR_IzSTXAOgWXdmNQvwLfbsYMC5Fmyj8jhoCMl4QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

Podrzucam link aby było to łatwiej policzyć
  • Re: Zulus jak uwazasz? Autor: ~zulus [10.42.7.*]
    powyższe pytanie jest z natury niepowazne - stonka to biznes growy dla akcjonariuszy (dla co poniektórych może drobna pasja wynikająca ze sposobu spędzania czasu wolnego) i z tego należy rozliczać każda spółkę.
    Póki co Stonka nie jest w stanie WYRAŹNIE wyjść ponad kreskę - i nie wnikam czy jest to wina prezia czy składu osobowego zespołu - wyniki są takie że póki co są NADZIEJE na wydanie czegokolwiek i oczekiwanie na wydanie MILIONA kopii przy dotychczasowych osiagach jest mżonką - tyle w temacie.
    Rozszerzając nieco temat - wyniki za rok ubiegły uległy poprawie ale nie jest to "głowa nad wodą" - dalej koszty pracy są wyższe nad przychodem - sam marketing to jak obecnym rządem - duzo naobiecywał, długów narobił a ciągłe wstawanie z kolan narobiło guzów Polsce klepaniem głowa o sufit niemocy i ryja przy ponownym upadku wedle zasady "porażka naszym sukcesem". Zrobia dobry kwartał ponad zero - będzie szansa na ZDROWE wzrosty a nie spekulacyjne podbitki 100% i "zdrowe korekty -30%" (buahahahahaha) i wytoopcanie naiwnych - tak sie nie budukje relacji z rozsadnymi akcjonariuszami - to doopcenie bez umiaru przez spekulantó.
    Zreszta kto wczoraj nie spał to na bicie shortem 5% mógł przytulić i nawet z niewielkim lewarem te kilkadziesiąt% zarobił - a w nocy z automatu jak widzę na kreski te 3% z lewarem wessać na wzroście ...
    O czym więc rozmawiamy - realnym zarobku na bicie czy mżonkach na stonce gdzie jakiekolwiek wybicie poprzedzane jest 2-miesiecznym stepowaniem w pozycji 3 zeta, wyskokiem i powrotem do bazy - skala +/- 35%
    No sorry bro ale to nie dośc że to strata kasy jest bo marzeniami ryja ambicji zarabiania nie nakarmisz a dodatkowo GPW to maraz z definicji.O czym chcesz porozmawiać? o ekscytacji łowienia karpia w waniie raz do roku? - nie bądź śmieszniejszy niz jesteś ...

Narazie to czytasz wczorajszą gazetę i wypacasz mądrości z tego co już było, zajrzyj do szklanej kuli i daj cynk kolegą z Bankierka gdzie się jutro zarobi te kilkadziesiąt procent to będziesz miał predyspozycje zostać giełdowym celebrytą pokroju Zaorskiego, a tymczasem łap za lewar zmieniać opony na letnie w Skodzie, dotankuj trochę gazu i na wycieczkę z wioski do Ikei po sprzęt do liczenia kopii Holstina na Pegasusa... Na radyjku ustaw fajne bity może się Skoda nie rozleci w czasie podróży
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [10.42.8.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Pozdro na bicie, grałeś na demo zysk zapisz w zeszycie... Czyli tak jak myślałem żaden z ciebie guru giełdy, bo pisać gdzie można było zarobić wczoraj to każdy potrafi... Smacznej kawusi, nie było tematu, pisz te swoje wiersze ile tam chcesz trochę jesteś popalony jeśli chodzi o zwoje no i w dodatku bezużyteczny na tego typu forach bo nawet nie potrafisz dobrze strzelić gdzie w najbliższym czasie da się zarobić...

Podsumowując zulus bezużyteczny jesteś chodź pocisz te wpisy jak poematy to i tak nic ciekawego nie wnosisz do grona benkierowych spekulantów... Miałeś szansę podać typ ale po prostu nie potrafisz typować
    jak nie masz weny pozostaje ci tylko kisic pusty dzban - taki real
    jesli uważasz forum bankiera za dobre xrdło informacji biznesowych to jestes stratny na dzień dobry -100%
    jeśli sledzisz uwaznie wszelkie tematy do dokładasz kolejne -100% - takim cie widzę ...
    jesli dodatkowo zakładasz że ktokolwiek wyjawi ci sposób zarabiania w miare skuteczny to ostatecznie lądujesz na forum stonki gdzie czekasz aż sie ruszy ziemia i samo ci skapnie bo bez skarpetek, nagi, goły i wesoły to se możesz pogadać ze mną - nik inny cie nie trawi - taki fakt....
    ales wydumał - ja objawiam ci prawdy zaobkowe a ty przybijasz mi piątkę - buahahaha - typowy troling bankierowego wytoopconego frajera ... buahaha

Miałem nadzieję że coś wytupujesz a jak zagram na odwrót i wtedy zarobię kasę, no ale skoro się boisz napisać to niestety kochany ale urywam kontakt, to nie twoja wina nie pasujemy po prostu do siebie... Słyszałeś to na bank nie raz więc i tym razem się pozbierasz jakoś do kupy... Pa nie dzwoń a tym bardziej proszę cię nie pisz więcej to definitywny koniec
    nigdy cie nie kochałem, ubzdurałeś sobie miłośc patologiczną, żyłes konfabulacją - ale to normalne osób wykluczonych chcących odnaleźć cel życia - podpowiem: bankier to nie miejsce dla kochających inaczej - tu jak nie masz betonowych jaj to cie zjadą. zjedzą i wytoopcą - myslę, że znajdziesz miłość gdzie indziej - polecam sklep zoologiczny, ale zacznij od małych zwierzątek bez zębaów żeby na poczatek nie bolało...
    Nie pisz więcej
    nikt poza mną nie jest ci tak przyjazny - zero komentarzy kogokolwiek - nic ci to nie mówi?
    podpowiem z litości: nie wypacaj bzdur - szkoda potu ...
    Idę zaraz kupić sobie żółwia tak jak pisałeś, a ty zniknij z forum i zarabiaj na bicie z lewarem w dłoni... Pa nie pisz
  • Re: Zulus jak uwazasz? Autor: ~lethys [10.42.8.*]
    dotarło w końcu cfelu ? zoofilu czy ciul wie kto ty, ale na pewno nikt normalny
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [10.42.8.*]
  • Re: Zulus jak uwazasz? Autor: ~lethys [10.42.3.*]
    mam propozycję możemy się spotkać gdziekolwiek w umówionym miejscu , jeśli cie rodzice dowiozą skodziną, może opony całoroczne to nie będzie trzeba zmieniać, czekam cfelu na propozycję i wcale nie żartuje ,ciulnięty psycholu ,dawaj szmaciarzu propozycje kontakt priv cokolwiek
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [10.102.52.*]
  • Re: Zulus jak uwazasz? Autor: ~zibi [10.42.3.*]
    Ale się tu miło, rodzinnie i przyjaźnie zrobiło :D
    co do doopcenia przez spekulantów to się mylisz bo tu to prezes wydoopczył wszystkich ;)
  • Re: Zulus jak uwazasz? Autor: ~zulus [10.42.3.*]
    mnie tam toopa nie boli ...
  • Re: Zulus jak uwazasz? Autor: ~zibi [10.102.52.*]
    Dnia 2023-02-23 o godz. 14:11 ~zulus napisał(a):
    > mnie tam toopa nie boli ...

no nie wiem .... z doświadczenia forumowego najgłośniej i najbardziej zajadle krzyczeli ci wydooopczeni ....
    nie wiem, może jesteś wyjątkiem od tej reguły, ale wątpię ;)
  • Re: Zulus jak uwazasz? Autor: ~zulus [10.42.8.*]
    hoho - skryty ścichapęk? ;) cytujesz i wstawiasz z sensem - czyżby forum nie tylko dzbany odwiedzały? ;)
  • Re: Zulus jak uwazasz? Autor: ~Stefan [87.207.34.*]
    Widzę, że mnie impreza z kolejnym przy_chla_stem ominęła. Następny człowiek z tylnej części ciała przybył w odwiedziny i przeprowadził ANALiza rodem z obory w formie wiersza. Gratuluję. Na pewno masz mnóstwo fanów. Może kanał na YT załóż albo zrób karierę muzyczną i śpiewaj te ANALizy do kotleta. Goście po obaleniu paru butelek na pewno wykażą zrozumienie dla tego Twojego ..... "talentu".
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.30.12.*]
[x]
SONKA 3,21% 9,00 2025-10-16 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.