Potwierdzam!! To jest koniec... odbcica zdechłego kota... czas na 12 groszy zgodnie z moimi predykcjami... nikt już nie nabierze się na naiwne i dziecinne bajdy pudla!!!... pytanie do zorietnowannych: Kiedy KNF i prokuratura w końcu wyjajczy się z wynikami dochodzenia... i jak sądzicie co czeka pudla jeżeli jest winny a wszyscy wiemy o co chodzi?
wydajesz sie byc bardzo zorientowany w temacie a czytanie komunikatow zajelo by duzo czasu ktorego nie mam. Bardzo bym CIe prosił abyś szczegółowo nakreślił sytuacji w spółce. Nie chciałbym stracić oszczednosci.
Buenas noches,
Zbyt ryzykowny papier. Wielokrotnie pudel udowadniał że w poważaniu ma inwestorów bezczelnie ich okłamując. Dodatkowo jeżeli zysk netto nie był z organicznej działalności co widać w cf to absolutnie omijać papier. Żadne sztuczki tutaj nie pomogą. I w dalszym ciągu uważam że Stew ma rację. Czy pisaliście do pudla na fb? Czy was zablokował? Boi się? Wyciągajcie wnioski bo skończycie jak teraz. Na wzajemnym pocieszaniu się. Do usłyszenia i pozdrowienia dla Stew. Bo ma rację i nie nagania.
Taka charakterystyka spółki. Robią projekty ponosząc koszty a później rozliczają dotacje. Na ten moment żadnych ryzyk nie ma. Emisji nie będzie, bankructwa tym bardziej. Siana na koncie jak lodu a biznes rośnie
Ja aktualnie mam średnia 0.2712 i czekam na 50 gr :)
Nie przekonywujące argumenty. Mercator również gotówkę posiada i to w takiej ilości jakich pudel nigdy nie będzie widział, przewyższające wartość kapitałów. Widzimy jak kończy. Aż przykro patrzeć. A co takiego udowodnił pudel w ostatnich latach? Sprawdziłem dokładnie. Właśnie to o czym Stew ciągle tutaj przypomina. Nie wiadomo z kogo się bardziej śmiać. Z pudla czy inwestorów? Czy opinia audytora już jest? Wolę przeczytać ich opinię niż notatki pudla. Chyba wiecie dlaczego?
CF mówi że w całym roku 2022 na działalności operacyjnej jest stratny chyba ponad 2 mln. Czyli nie ma co komentować. Jedni wolą p&l, drudzy bs, a ja wolę cf. I dlatego Mercator grzęźnie a pudel sobie nie radzi i nie poradzi. Dostaje kroplówkę i się szamocze. Taka jest moja opinia.
Gdyby nie wplyw dotacji to była by mega strata.
Pudle żyją z dotacji i ich przejadania a to, ze biznes lipa to nie istotne.
Innolot dalej cisza, od roku rozliczają i czekam na info o zwrocie wyplaconej dotacji
Seriooooo src? przecież oliwka to leggins , a leggins to oldboy, a gringo to stew itd. itd. naprawdę nie masz z kim prowadzić dysputy hahahahhahahahahahahah
Potwierdzam to co piszą Don Olivante oraz akcoinm!!! 1Q 2023 będzie bez dotacji a trolle pochowane w norkach i będą się jak zwykle przytulać oraz pocieszać ponieważ wynik będzie tradycyjny dla pudla czyli minus 1 mln a preludium do tego jest w minionym Q który tylko naiwny nie widzi zagrożeń... tak!! to widać zarówno w pandl jak i cf... brawo koledzy że też to widzicie!!!... a ubrane łosie nie widzą bo nie chcą widzieć nawet pomimo ogarka oświecenia które im niesiemy... bo to zbyt przykre że pudel znowu w bambo ich obietnicami załatwił... dzisiaj kurs wraca na swoje tory w kierunku 12 groszy... tylko proszę potem się nie dziwić, narzekać, skarżyć się znowu jak zwykle, i nie ma potrzeby nazywać mnie jasnowidz... owsik to wszsytko potwierdzi bo wisi za gumką od gatek na haku... aha!! i czekamy na to o czy napisał akcjoinm... zwrot dotacji przez pudla... no i wreszcie informację z KNF... przykro mi...
Nie ma co się denerwować... przecież to jasne że wydmucha tonie wraz z pudlem i uczepionym do jego nogawki owsikiem... i nic się na to nie poradzi niestety... argumenty za którymi kryje się ta prawda w powyższej merytorycznej i kulturalnej dyskusji... i do takiej też wszystkich zapraszam... i nie robić chlewu proszę...