H......j , nie papier przy tych kontraktach powinien juz dawno chodzic po 5 ? A te pierdolo...e BBI nie ma kompletnie zadnego pomyslu na firme, co dalej gdzie emisja nowych akcji ? Teraz jest najlepszy moment na przejecia ? Prawda taka ze nie maja kasy na wykup i tyle w temacie, mam tu zamrozone kupe kasy i czekam jak h... na weselu ?
ja też podobnie, ale wierzę ,że cos tam podkręcą i kurs ruszy w górę.kasę na wykup akcji może znajdą, emisja mówili ,że " wciągu najblizszych kilku dni złożymy prospekt", na końcu sierpnia w podłodze.Fakt , hu,,,dotrzymali słowa.Kontrakty są podpisywane cały czas, zobaczymy wyniki za III Q (30 pażdziernik), wtedy będzie bardziej klarowne co dalej.Ja mam ponad 15 kilo papiera ale brałem po ponad 6 zł, ostatnio dobrałem parę kilo ale chyba coś mi odjeb....., , no i mam pp.
Mam tyle ze juz nic nie dobieram, tak jestem wkur...... tyle czasu to sie wlecze i kompletnie zadnego infa co dalej, a teraz za kase z emisji idealna okazja na przejecia z gieldy i budowanie firmy. Kurde a palanty w klimatyzatory chca sie bawic bez pomyslu na biznes.
potrafi ktoś rzeczowo wyjaśnić co rozruszało ten papier....mam tego wielką ilość zakupioną w cenie 2,65 - 2,68....myślicie, że warto potrzymać?...czy czas wywalić?....mogę z tym papierem dłużej posiedzieć...kasa mnie nie "świerzbi"...co o tym myślicie? (tylko poważne komentarze do posta proszę)....
mysle ze do 6zł spokojnie mozesz potrzymac z racji tego ze jest bardzo malo papierow w obrocie nie jest wcale podatny na sytuacje ogolna, widzisz niby spadki a on ani drgnie albo nawet rosnie, w najblizszym czasei pewnie cos sie szykuje i bedzie wystrzal na 6zł i emisja nowych akcji. dzisiejszy wystrzal ma cos pewnie wspolnego z wczorajszym zatwierdzeniem przez KNF prospektu stormu pozdrawiam
jak ten numer przejdzie (6 zeta) to macie dużego , całorocznego "browca" u mnie....dzięki za komentarz...papier potrzymam i będę pilnie obserwował....pozdrawiam
komunikat z KNF juz byl dawno temu bo prospekt zostal juz dawno zatwierdzony PP przyznane a teraz poprostu czekamy az PP beda notowane na gieldzie i mysle ze pod to ten wzrost bo w tym roku powinno to sie stac, a Stormm i Instal to jedna i ta sama grupa skierniewicka.