• Piękny raporcik Autor: ~src [83.26.174.*]
    54 etaty więc pracy sporo. Przychody ok, zysk bardziej niż ok, przepływy na mocny plus. Jutro zmiana kodu na 0.3x i myślę że na stałe
  • Re: Piękny raporcik Autor: ~src [83.26.174.*]
    No i ponad 16 mln na koncie więc ta kapitalizacja to śmiech na sali :) a mówiłem brać po 26-27 jak dają w promce
  • Re: Piękny raporcik Autor: ~hehe [37.30.108.*]
    Nie chce mi cie leszczu sprowadzać na ziemie i cie gnoić po tym co piszesz o inventionie a by ci sie to nalezało to bym ci zrobił i rozebral ten raport na czynniki pierwsze...
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.26.174.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Poza tym pakiet na dzisiaj świeci na 11% plusie więc jutro myślę zmieni się to na +15% bo mysle zamek na 31-32gr jest do zrobienia
    Jarasz się +15% zysku ? I tracisz tu czas tyle lat dla 15% ? hahaha te 15% mozna zorobić w 1 czy 2 sesje na dziesiatkach innych spólek wystarczy mieć kesz na rachunku i podglad pod espi...dziś w 15 minut zrobilem 10%. Chcesz dyskutować jeszcze i mnie irytowac swoja pisanina ?

Od pazdziernika (fajny miesiac dla mnie 2021 piekny zysk wykeszowany z INM, 2020 to samo jak zrobili z 1,10 podbitke po WZA INM i tez po 1,5 akcje sprzedawalem haha) na takim Orlenie kupowanym po 0,53 zrobilem 25% i zainkasowałem w tamtym roku xxx xxx zł...nie napusze ci ile bo pisalem o tym na Inventionie i troll Ta caly tyfzień kwiczal i do dzis dochodzi do siebie wiec ci to oszczedzs...teraz ORLEN odkupiony i czekam na wyniki i k fo o dywidendzie. W miedzy czasie na samym Orlenie zrobilem kilka mniejszych koleczek po kilka zl zysku na akcji.
    Powiem ci tylko tyle, ze za sam łączny zysk z Orlenu mogę zebrać wszystko co stoi na INM do 1 pln hahaha a stoi tego ok 2,3 mln szt.
    Ale oczywiscie wiecej nie popelnie juz bledu by wpakowac w taka spolke tyle ile mialem kiedys a mialem tam liczac na dzis ponad 6 mln smiecia hehe

W tak malo plynne spolki max wrzucam teraz 200-250 k i ani zeta wiecej...
    No tak bo mam akcje tylko jednej spółki
  • Re: Piękny raporcik Autor: ~Haha [95.81.36.*]
    Przegryw z getina błaga o twoją atencję
    Dziś Kupil za 1000 sprzedał za 1100 a tu kwiczy bo żółć zalewa ze zbiera bankruta inm
    Żół zalewa ? haha
    Trollu gdyby nie wplyw dotacji 1,9 mln to mielibyscie wielkie g... a nie zysk hahahaha

Invention ze swoich przyznanych 19,8 mln na 2 projekty jeszcze nie zaksiegował...na ta chwile tylko kilkaset k za strzykawkę w 2020 r a reszta dopiero wplynie.

Nazywajac inventiona bankruter to wez sobie kartke i porownaj leszczu...środki w budowie, aktywa trwale, srodki w inwestycjach, naleznosci, zobowiazania krotko i dlugoterminowe itd i skonczysz wtedy pisac glupoty bo tylko się ośmieszasz haha

Getin ? A co ma smieć do tego ? Stracilem na nim w 2020 ze 120 k bo zamienialem je caly czerwiec 2020 na 4Mass na nim odrobilem i innych w tym SBE i INM w 2020 na hossie po-covidowej 700 k zł haha a zyski z 4Mass w lipcu zainwestowalem na INM i SBE i to ja wam zrobilem start wtedy na INM z 0,9 a z Syfblue z 1,17. Jak mi sie zechce to kuedys wrzuce te transakcje histpryczne haha na Getinie im kiedys wrzucalem jak i K i S 4Mass.
    A trollu Ta piszesz o jakims getinie....hahaha
    Żalosne nieudaczniki żywiace sie w swoim mniemaniu czyjaś porażką...kompleksy ?
    Napisze ci trollu, ze stracilem 1 kk bedzie ci lżej ? Okej xD kwicz kolejne 2 lata tutaj i na inventionie a ja w tym czasie bede zarabiał xD
    Dotacja prawdziwa i na koncie
    A ty nagonie na bankruta inm 10 razy dziennie żebrzesz o urojonej dotacji na invenszyn hahaha

Będziesz kwiczał a ja będę drwił z Cb
    Waruj i baw mnie
  • Re: Piękny raporcik Autor: ~tępytrollu [37.249.169.*]
    Trollu Ta/aaa nie ośmieszaj się cismajdo gieldowa.
    Myslisz, że zmienisz nick na "Haha" to będziesz madrzejszy ? Nie grozi ci to haha

Szukaj atencji dalej trolliczku Ta xD
    Szukaj słówek żałosny nagonie na bankruta inm
    Dokształcisz się żebrząc o moja atencję
    A ty żebrzesz od rana do nocy żeby bankruta invenszyn upychać i podniecasz się plus 1 % na syfie od lewych espi
  • Re: Piękny raporcik Autor: ~src [5.184.194.*]
    +14.7% :) a wzrosty dopiero przed nami :)
  • Re: Piękny raporcik Autor: ~Ha [95.81.36.*]
    Bankruta invenszyn rozbierz :) zobaczysz jutro na swoim bankrucie 20 gr hahaha
  • Re: Piękny raporcik Autor: ~qaz [10.102.52.*]
    Dnia 2023-02-14 o godz. 20:52 ~src napisał(a):
    > No i ponad 16 mln na koncie więc ta kapitalizacja to śmiech na sali :) a mówiłem brać po 26-27 jak dają w promce

szybko znikająca gotówka w poprzednich kwartałach budziła obawy czy wystarczy im na budowę i inne projekty; ale teraz przybyło 5,6 mln zł i powinno to wystarczyć;
    szkoda tylko że w raporcie cisza w temacie Intechhouse; ten biznes ma teraz hossę
  • Re: Piękny raporcik Autor: ~Ha [95.81.36.*]
    Leggins :) 1.6 mln przewidział hahaha
  • Re: Piękny raporcik Autor: ~Solusanalus [94.254.161.*]
    Legginsa boli strasznie
  • Re: Piękny raporcik Autor: ~Up [83.137.6.*]
    Boli go, że nie może zakłamać 2,2mln zysku za 2022r wielonikowiec żałosny Stew.
  • Re: Piękny raporcik Autor: ~Ta [31.61.182.*]
    Fabryka lewych espi inm za to znów się ośmieszyła
    5 lat ściem ze już sprzedaż rusza haha
  • Re: Piękny raporcik Autor: ~Solusanalus [5.173.204.*]
    Raporcik był piękny leggins co myślisz? A jak się dyndalo w 2020, czekamy na wspomnienia oldboya hahhahahahahahahahahahhahaha
  • Re: Piękny raporcik prawda leggins Autor: ~Exxon [89.64.12.*]
    Leggins pomijając fakt że Michałek przerobił cię jak dziecko w 2020 dlaczego unikasz rzeczowych i merytorycznych wpisów takich jak ten, naganiales i skomlales że będzie minus a tymczasem... Hahahhahshshahshahshahahahahahhahahahahahaha
[x]
SOFTBLUE -3,03% 0,32 2026-05-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.