• Przystąpienie przez B3System S.A. do Programu Wspierania Płynności Autor: ~blue_glitter [85.89.190.*]
    Na podstawie paragrafu 3 Uchwały nr 502/2008 Zarządu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. z dnia 23 czerwca 2008 roku Zarząd Spółki B3System S.A. informuje o przystąpieniu Spółki B3System S.A. do „Programu Wspierania Płynności”. Funkcję Animatora Emitenta pełnić będzie Dom Maklerski Banku Ochrony Środowiska S.A.

W ramach Programu Wspierania Płynności emitent zobowiązany będzie do:

zawarcia umowy z Animatorem Emitenta, na ogólnych zasadach określonych w Regulaminie Giełdy

prowadzenia sekcji relacji inwestorskich na własnej stronie internetowej, o zakresie informacji i sposobie ich prezentacji określonym przez GPW

aktywnego korzystania z sekcji relacji inwestorskich na WWW.gpwinfostrefa.pl

Z uwagi na cele, jakie mają być realizowane przez spółki w ramach Programu Wspierania Płynności, takie jak poprawa płynności akcji oraz komunikacji z inwestorami, program ten jest rekomendowany wszystkim spółkom, których akcje są notowane na rynku giełdowym. GPW wyraża tym samym nadzieję, że działania podejmowane w ramach Programu Wspierania Płynności staną się standardem dla spółek funkcjonujących na rynku publicznym.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Może wreszcie komunikacja zarządu zacznie działać jak powinna.. Pozdrawiam wytrwałych.
  • Re: Przystąpienie przez B3System S.A. do Programu Wspierania Płynności Autor: ~Frank de Hossa [212.160.234.*]

skąd te info, nigdzie go nie mogę znaleźć
  • Re: Przystąpienie przez B3System S.A. do Programu Wspierania Płynności Autor: ~rob [89.77.106.*]
    Spółka spada i spada - ach kiedyś to były czas po 8,90 się kupowało i sprzedawało po 10 zł. A teraz - co nowe info o kontraktach to kurs spada- ale to nic najweazniejsze jest przy jakim obrocie 1-3 tys zł. Śmieszne. Wystarczy 50 - 100 tys. zł by zmienić kurs spółki o +- 60-100%. Super płynność.

pozdrawiam

• Re: Przystąpienie przez B3System S.A. do Programu Wspierania Płynności Autor: ~JSHR [62.87.152.*]
    Mnie to tylko ciekawi ile jeszcze ta spółka na ryj poleci.Szlag mnie trafia z tym kursem.
  • Re: Przystąpienie przez B3System S.A. do Programu Wspierania Płynności Autor: ~blue_glitter [85.89.190.*]
    Tutaj link:

http://www.gpwinfostrefa.pl/palio/html.run?_Instance=cms_gpw.pap.pl&_PageID=2&_OID=153&_Lang=pl&_RowID=122&category=&_CheckSum=-810589208

Mam troche B3System dużo wyżej niżej obecny kurs i za tą cenę na pewno nie oddam akcji. Pozdrawiam cierpliwych.
  • Re: Przystąpienie przez B3System S.A. do Programu Wspierania Płynności Autor: ~Frank de Hossa [212.160.234.*]

ok. dzięki nie wiem czy dobrze robię, ale też trzymam,
    nich spadają na drzewo z taką ofertą kupna, poczekam...
    za dużo mnie ten papier kosztował już sił
[x]
B3SYSTEM 0,00% 0,53 2017-04-26 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.