Czy ktoś coś słyszał o tym brokerze? Dostałem ostatnio na maila wiadomość, gdzie zachęcają do inwestowania. Po przygodzie z Medco Finance Limited mam wrażenie, że to kolejny twór tego typu i będą dalej okradać ludzi. Szukałem komentarzy i same pozytywne, jakby pisane przez samych oszustów, że zarobki w szybkim tempie, że zadowoleni ze współpracy itd. No wali oszustwem na kilometr znowu. Coś ktoś?
Powiem ci tak, jak na razie wygląda to dobrze wypłacili testową wypłatę i dalej u nich inwestuje. Doszła jak zwykłe kolejnego dnia roboczego. Przyjemnie się tam handluje, zyski są w porządku zgodnie z risk managmentem moim. Czasami zdarzały się lepsze dni
Jeżeli nie sekret to jak wyliczasz RR ? bo jak rozumiem handlując z nimi masz możliwość korzystania z ich strategii handlowej ? Jestem bardzo ciekaw jeżeli jest to adekwatna strategia to przetestuje nawet
Mój analityk polecał mi przeznaczać 1% na ryzykowne handle, i 2/3% ryzyka na te których jesteśmy bardziej pewni w większości handel w trakcie dnia, i raz na jakiś czas średnioterminowe okazje. Powiem ci szczerze że mi to wszystko wystarcza, nic więcej nie potrzebuje
Cześć wszystkim. Uważam że im dłużej inwestujesz tym większe jest prawdopodobieństwo zysku. Ale różnie bywa. Inwestować lepiej zawsze piniądze powinny pracować!
Wpłaciłem na start 220 euro,nikt do mnie już nie odzwonił,chcę odzyskać pieniadze bez odzewu,wał na 100%.Też czytałem same pozytywne komentarze,tylko kwestia ile złych usunęli
jak do tego doszło? komu przelewałaś pieniądze? może jeszcze można je odzyskać?
reklamacja, albo wnioski do banków o blokady kont odbiorców itp?
czy ktoś teraz jeszcze od nich się z tobą kontaktuje?
Słyszałem, wpadłem na to przez reklamę na YouTubie. Wahałem się od listopada. Na koniec stycznia, wpłaciłem minimalną kwotę, przez 4dni "zarobiłem" ok. 450zł, poczekam, aż zarobię ok. 1000zł i spróbuję wypłacić. Z dnia na dzień coraz bardziej wydaje mi się, że to oszustwo "na brokera".
Ja z 2000 zł zarobionych wypłaciłem 1700 zł, 300 zł poszło na prowizje ale wypłata przyszła w ciągu 48 godzin. Nie wiem jak to jest w twoim wypadku, ale w moim jestem zadowolony z ich oferty. Jak na razie pauzuje z inwestycjami. Wiesz jak to jest zarobiłeś to trzeba się cashować
O co tu chodzi, dzisiaj wszedłem na konto (nie robię tego często), przelałem 30.01 1000zl, czyli minimalną kwotę aby uruchomić konto. Dzisiaj patrzę a 31.01 dostałem przelew zwrotny na tą samą kwotę, ale jakimś dziwnym trafem pieniądze są w obrocie logując się na platformę.
Dzisiaj miałem telefon od "brokera" jak tam sytuacja i w ogóle, czy chce wypłacić zarobione pieniądze ok. 100euro, mówię że "nie chce niech sobie dalej pracują" na to on, że musi tak czy siak wysłać mi deklaracje abym mógł w ogóle wypłacać, kazał mi pobrać aplikacje dającą zdalny dostęp do telefonu oraz współdzielenie ekranu i kazał zalogować się do mojego konta bankowego, wyśmiałem go i powiedziałem, że dzwonię na policję, po czym się rozłączył. Ta cała platforma to kit, czy tylko brokerzy?
Ja nie mialem takich doświadczeń z platformą, nie kazano mi instalować żadnych programów zdalnego dostępu, zobacz czy napewno z dobrej korzystałeś. Ciekawe dlaczego ci zwrócili przelew, może błąd w systemie ?
Korzystałem z tej: https://skills-profit.com/pl/sign-in/
Najczęściej kontaktował się ze mną Bartek Orłowski, ale dwa razy rozmawiałem z kimś innym i każda z tych osób miała jakby podrabiany amerykański akcent.
Jakoś dziwnie po wspomnianym telefonie, strona przestała działać. Więc chyba już wszyscy wiemy co to są "broker". Może warto byłoby powiadomić jakiś portal, radio, telewizję, aby przestrzec innych o oszustwie "na brokera", których pewnie będzie więcej.
te kacelarie to naciągacze, ze wcześniejszym brokerem miałem nieprzyjemne doświadczenia i obiecali mi pomoc ostatecznie zrobili za kasę to co mogłem zrobić sam takie tam obiecanki cacanki a kasy jak nie było tak i nie ma. Na szczęście w skills-profit potrafiłem odbić to co straciłem u poprzedniego. Kluczowe jednak to że te pieniądze wypłacają więc to co zarabiam regularnie wyciągam
Mój kolega mówił o tej firmie pozytywnie że zaczął z nimi miesiąc temu i że jest zadowolony bo jest na plusie. Od siebie nic nie mogę powiedzieć dopiero się przegłądam!