Czy ktoś coś słyszał o tym brokerze? Dostałem ostatnio na maila wiadomość, gdzie zachęcają do inwestowania. Po przygodzie z Medco Finance Limited mam wrażenie, że to kolejny twór tego typu i będą dalej okradać ludzi. Szukałem komentarzy i same pozytywne, jakby pisane przez samych oszustów, że zarobki w szybkim tempie, że zadowoleni ze współpracy itd. No wali oszustwem na kilometr znowu. Coś ktoś?
Powiem ci tak, jak na razie wygląda to dobrze wypłacili testową wypłatę i dalej u nich inwestuje. Doszła jak zwykłe kolejnego dnia roboczego. Przyjemnie się tam handluje, zyski są w porządku zgodnie z risk managmentem moim. Czasami zdarzały się lepsze dni
Jeżeli nie sekret to jak wyliczasz RR ? bo jak rozumiem handlując z nimi masz możliwość korzystania z ich strategii handlowej ? Jestem bardzo ciekaw jeżeli jest to adekwatna strategia to przetestuje nawet
Mój analityk polecał mi przeznaczać 1% na ryzykowne handle, i 2/3% ryzyka na te których jesteśmy bardziej pewni w większości handel w trakcie dnia, i raz na jakiś czas średnioterminowe okazje. Powiem ci szczerze że mi to wszystko wystarcza, nic więcej nie potrzebuje
Cześć wszystkim. Uważam że im dłużej inwestujesz tym większe jest prawdopodobieństwo zysku. Ale różnie bywa. Inwestować lepiej zawsze piniądze powinny pracować!
Ahh ta dorosłość. Pierwsze zarobione i zaoszczędzone pieniądze przepadły. 6 tys USD, odkładałem rok , miało być na wakacje - nawet trochę więcej po to, to całe inwestowanie i kasa przepadła. Teraz musiałem wynająć kancelarie, opłacić koszty sądu (rodzice obecnie wszystko sfinansowali bo przez tych drani zostałem bez kasy), no i sprawa w toku. Na 5 maja mam przesłuchanie i zobaczymy co dalej. Ale muszę przyznać że rodzice znalezlio naprawdę niezłe adwokatki, nie dość że fajne laski to do tego ogarnięte i mają totalną wiedzę o walkach skills-profit, łapcie jakby co 6967-1-8446 . One już kilka lat prowadzą takie sprawy międzynarodowe z takimi oszustami więc chyba śmiało można z nich korzystać.
Wpłaciłem na start 220 euro,nikt do mnie już nie odzwonił,chcę odzyskać pieniadze bez odzewu,wał na 100%.Też czytałem same pozytywne komentarze,tylko kwestia ile złych usunęli
Słyszałem, wpadłem na to przez reklamę na YouTubie. Wahałem się od listopada. Na koniec stycznia, wpłaciłem minimalną kwotę, przez 4dni "zarobiłem" ok. 450zł, poczekam, aż zarobię ok. 1000zł i spróbuję wypłacić. Z dnia na dzień coraz bardziej wydaje mi się, że to oszustwo "na brokera".
Ja z 2000 zł zarobionych wypłaciłem 1700 zł, 300 zł poszło na prowizje ale wypłata przyszła w ciągu 48 godzin. Nie wiem jak to jest w twoim wypadku, ale w moim jestem zadowolony z ich oferty. Jak na razie pauzuje z inwestycjami. Wiesz jak to jest zarobiłeś to trzeba się cashować
O co tu chodzi, dzisiaj wszedłem na konto (nie robię tego często), przelałem 30.01 1000zl, czyli minimalną kwotę aby uruchomić konto. Dzisiaj patrzę a 31.01 dostałem przelew zwrotny na tą samą kwotę, ale jakimś dziwnym trafem pieniądze są w obrocie logując się na platformę.
Dzisiaj miałem telefon od "brokera" jak tam sytuacja i w ogóle, czy chce wypłacić zarobione pieniądze ok. 100euro, mówię że "nie chce niech sobie dalej pracują" na to on, że musi tak czy siak wysłać mi deklaracje abym mógł w ogóle wypłacać, kazał mi pobrać aplikacje dającą zdalny dostęp do telefonu oraz współdzielenie ekranu i kazał zalogować się do mojego konta bankowego, wyśmiałem go i powiedziałem, że dzwonię na policję, po czym się rozłączył. Ta cała platforma to kit, czy tylko brokerzy?
Ja nie mialem takich doświadczeń z platformą, nie kazano mi instalować żadnych programów zdalnego dostępu, zobacz czy napewno z dobrej korzystałeś. Ciekawe dlaczego ci zwrócili przelew, może błąd w systemie ?
Korzystałem z tej: https://skills-profit.com/pl/sign-in/
Najczęściej kontaktował się ze mną Bartek Orłowski, ale dwa razy rozmawiałem z kimś innym i każda z tych osób miała jakby podrabiany amerykański akcent.
Jakoś dziwnie po wspomnianym telefonie, strona przestała działać. Więc chyba już wszyscy wiemy co to są "broker". Może warto byłoby powiadomić jakiś portal, radio, telewizję, aby przestrzec innych o oszustwie "na brokera", których pewnie będzie więcej.
te kacelarie to naciągacze, ze wcześniejszym brokerem miałem nieprzyjemne doświadczenia i obiecali mi pomoc ostatecznie zrobili za kasę to co mogłem zrobić sam takie tam obiecanki cacanki a kasy jak nie było tak i nie ma. Na szczęście w skills-profit potrafiłem odbić to co straciłem u poprzedniego. Kluczowe jednak to że te pieniądze wypłacają więc to co zarabiam regularnie wyciągam
Mój kolega mówił o tej firmie pozytywnie że zaczął z nimi miesiąc temu i że jest zadowolony bo jest na plusie. Od siebie nic nie mogę powiedzieć dopiero się przegłądam!
- są oszuści, którzy podszywają się pod prawdziwych brokerów (tworzą kopie strony, platformy, mają podrobione certyfikaty, licencje KNF), ale kontaktują się przez telegram (w moim przypadku był to whatsup, później zmienili). Jak teraz myślę z perspektywy czasu to już forma kontaktu właśnie powinna dać mi do myślenia. Przelewałam pieniądze ludziom, których na oczy nie widziałam i którzy pisali do mnie przez jakieś apki. Numerów telefonów, z których dzwonili było miliony i nie można było na nie oddzwaniać (kolejny error). Ich połączenia są zwyczajnie szyfrowane - i są też oszuści, którzy podają się za adwokatów lub kancelarie. Pani z mojej kancelarii, w której ja miałam sprawę na Bitcenter (udało się odzyskać 1/3 kwoty, walczymy dalej) mówiła mi, że takie cyrki zaczęły się w 2021 roku. Wcześniej nie było to tak widoczne chyba. Oszuści udają doradców i prawników, a następnie pomagają w inwestowaniu lub w odzyskaniu - udawani doradcy wskazują, gdzie inwestować (oczywiście na podrobionej platformie), a fałszywi prawnicy obiecują, że pieniądz do odzyskania na 200% . Prócz kosztów za sąd, pobiorą wynagrodzenie płatne z góry, a powinni z dołu, dopiero po odzyskaniu kasy. Po jakimś czasie człowiek się dowiaduje, że to była osoba działająca z fałszywym brokerem i kolejne pieniądze utopione. Podobno mega ciężko się z tym walczy bo ludzie tracą zaufanie, tylko szkoda, że do kancelarii, a nie do brokera xD i jak kiedyś prawnik był kimś , tak teraz prawnik jest oszustem w oczach ludu.
Co do komentarzy na temat skills-profit, to mi się wydaje na podstawie zdobytej wiedzy, że te pozytywne są od osób, które trafiły do uczciwego brokera pod tą nazwą, albo te, które jeszcze nie próbowały wypłacać środków więc nie mają pojęcia w czym biorą udział. A negatywne no to mamy już pewność, że od osób, które nadziały się na podróbkę.
zupełnie się z Tobą zgadzam. zawsze możesz trafić na podróbkę dlatego warto uważać! Miałem doświadczenia z brokerem w 2010 roku, broker działał super i płacił wszystko przez 2 lata a zawsze były negatywne komentarze… jak się okazało, to konkurencja.
skills-profit - skills profit i inne (kto jak napisze) - to oszuści, nie można ich określić inaczej. Są zorganizowaną grupą przestępczą, terroryzują swoich klientów, oszukują, okradają, obdzierają z godności, zabierają wszystkie pieniądze, oszczędności, dorobek życia i więcej, bo okradają w bankach, zaciągają kredyty, kradną chwilówki na dane klientów i dziesiątki innych pomysłów mają aby jak najbardziej dosr***ć swojemu klientowi.
Zaś, jeśli chodzi o podszywanie się pod adwokatów, prawników, radców prawnych - w sensie jak? ale tak poważnie, w PL jest izba adwokacka, to samo z radcami prawnymi, trzeba przejść cały cykl edukacyjny by mieć nadane uprawnienia i być wpisanym jako legalny prawnik, adwokat, radca prawny (prawni i adwokat to, to samo, jednak nie każdy o tym wie). Tym samym jak można podrobić wpis w rejestrze adwokatów i radców prawnych? - przecież to nie jest możliwe, tym samym wystarczy sprawdzić sobie swoje adwokata który cię reprezentuje - wyszukać w rejestrze, jak długo ma i czy w ogóle ma uprawnienia, czy był kiedys zawieszony itp, hello - większość takich rzeczy można we własnym zakresie sprawdzić na oficjalnych państwowych portalach!
Mój kolega mówi o tej firmie pozytywnie że zaczął z nimi miesiąc temu i że jest zadowolony bo jest na plusie. Od siebie nic nie mogę powiedzieć dopiero się przegłądam, po twoim komentarzu mogę stwierdzić że nie masz z nimi takich doświadczeń jak on a jedynie stosujesz wszelkich sposobów by wystraszyć potencjalnych klientów dla twojej konkurencji
Dlaczego uważacie że trafiliście na oryginal ?? Nie ogarniam ludzi którzy winnia innych za własną głupotę. Trafiliście na podróbkę wasza wina a nie wina brokera. Pod takie firmy zawsze się podszywają.
Mi się wydaje że to zwykły broker, po prostu ludzię się nudzą i jak zwykłe jest grono niezadowolonych i grono zadowolonych a do tego wszysktiego dochodzi grono botów od konkurencji którzy by odstaraszyć klientów piszą ze ich oszukali i że zgłaszają sprawe do różnych instytucji a to jest najbardziej żałosne!
Ja zacząłem z nimi pracować przed nowym rokiem, zrobiłem depozyt 2500 złotych póki co wyszło okolo 3800 które wypłaciłem depozyt zostawiłem pracować zobaczymy jak to pójdzie dalej!
Zawsze myślałem ze pieniądze lepiej odkładać ale zacząłem czytać książki o inwestycjach i zrozumiałem ze warto inwestować w każdym wypadku nawet od małej sumy!
Zgadza się sam zacząłem inwestować rok temu, próbowałem grupy sygnałowe gdzie sygnały były trafne ale niczego się tam nie nauczyłem więc zacząłem handlować z pośrednikiem to inna liga
Ściema i oszuści!!!. Też myślałem że zarobię przelałem im ostatnie pieniądze bo myślałem że je pomnoże.Wszystko było dobrze dopóki nie dałem dyspozycji wypłaty,analityk przestał dzwonić a do konsultantki zapomnij że się dodzwonisz