Dlaczego uważacie że trafiliście na oryginal ?? Nie ogarniam ludzi którzy winnia innych za własną głupotę. Trafiliście na podróbkę wasza wina a nie wina brokera. Pod takie firmy zawsze się podszywają.
Mi się wydaje że to zwykły broker, po prostu ludzię się nudzą i jak zwykłe jest grono niezadowolonych i grono zadowolonych a do tego wszysktiego dochodzi grono botów od konkurencji którzy by odstaraszyć klientów piszą ze ich oszukali i że zgłaszają sprawe do różnych instytucji a to jest najbardziej żałosne!
Ja zacząłem z nimi pracować przed nowym rokiem, zrobiłem depozyt 2500 złotych póki co wyszło okolo 3800 które wypłaciłem depozyt zostawiłem pracować zobaczymy jak to pójdzie dalej!
Zawsze myślałem ze pieniądze lepiej odkładać ale zacząłem czytać książki o inwestycjach i zrozumiałem ze warto inwestować w każdym wypadku nawet od małej sumy!
Zgadza się sam zacząłem inwestować rok temu, próbowałem grupy sygnałowe gdzie sygnały były trafne ale niczego się tam nie nauczyłem więc zacząłem handlować z pośrednikiem to inna liga
Ściema i oszuści!!!. Też myślałem że zarobię przelałem im ostatnie pieniądze bo myślałem że je pomnoże.Wszystko było dobrze dopóki nie dałem dyspozycji wypłaty,analityk przestał dzwonić a do konsultantki zapomnij że się dodzwonisz
Oszuści. Na początku wszystko kolorowo, a później się zaczyna Podszywanie pod AML niby transakcja zablokowana. Wyślij kasę. Bo jak nie to nie zobaczysz kasy którą chcesz wypłacić z giełdy... Wyślą ci zmodyfikowany zapis Umowy o działaniu przeciw praniu brudnych pieniędzy. Atk34 u5 "5) sprawdzenie zdolności finansowej beneficjenta transakcji w walucie wirtualnej a) weryfikacji jego tożsamości, b) przekazywanie danych transakcji (m.in. cyfrowego portfelu nadawcy, wolmenu transakcji) do dyrektora AML (Anti-Money Laundering) jednostki instytucjonalnej c) zgromadzanie równowartego zastawu w walucie fiducjarnej przy dokonywaniu pierwszej transakcji (dotyczy inwestorów prywatnych wypłacających środki przez instytucję finansową ) " Gdzie jak dzwoniłem do oddziału AML w Polsce to pierwsze o czymś takim słyszeli i kazali to zgłosić na policje. A o Skillsprofit dowiedziałem się z reklamy na youtube ... Niby wielka platforma wielkiej firmy, a nie weryfikują reklam....
UWAGA. Platforma inwestycyjna - Uważajcie!! to wyrafinowani i beszczelni oszuści są wskazani w knf i ostrzeżeniach forex w PL i na świcie! wpłacicie pieniądze to je stracicie!
Kérjük, bátran kérjen segítséget.Nyerhetsz ezzel a bűnözői csoporttal, és visszakaphatod a pénzedet.Talán nem minden, talán nem egy hónap alatt.DE MI A FONTOS LEHET!
Jeden wielki wałek minimalna wpłata 1000 zł oczywiście się skusiłem... dzwonił bloker otworzyłem dwa razy pozycję na zielono z plusem do przodu..nakręciło 380 euro kolejny telefon z przejściem na handel automatyczny po czym już nie mogłem zalogować się na konto...po tygodniu dzwoni bloker że jest zarobione 5 tys.euro mówię nie możliwe takie pieniądze super...następnie nacisk na założenie portfela Revoluta który nie przyjmuję wpłat BTc i że środki zostaną przesłane na założone konto...zero potwierdzenia na meila o wypłacie środków brak historii po niby wypłacie,brak możliwości zalogowania się na platformę...jestem laikiem amatorem w inwestycjach na platformach tak mnie pokierował bloker więc robiłem krok po kroku tak jak mówi i tyle zarobionego..pięknie śpiewają aby wpłacić siano i tyle
Skills profit to oszuści. Niestety zgłaszają komentarze negatywne i ukrywają je wśród swoich reklam i podstawionych tysięcy pozytywnych relacji komentarzy a to kampania za którą jak się okazuje płacą kupę kasy. Dałem się nabrać im i Facebookowi bo ten ma ich reklamy!! Nie ufajcie temu co jest na stronie Facebook bo każdy może sobie tam reklamę kupić WTF!! Mam sprawę zlecona do prawniczki i z końcem marca zostało złożone zawiadomienie do prokuratury, oprócz mnie takich zawiadomień ponad 20 obecnie już jest złożonych. Gdyby ktoś chciał skorzystać i się też dopisać to tu można złapać moją panią mecenas 696,-,718,-,446. W razie czego można się na mnie powołać, to nie problem. Mam z prawnukami przegadane wiele godzin, ustalenia, wyjaśnienia i pomoc w zabezpieczeniu tego co jeszcze skills profit może nawyprawiac na moje dane. Więc ten tego!
Uważajcie to oszustwo jak pisze p. A to prawda. Niestety nie wypłacają i żadają wpłat na podatek bo bez tego nie mogą wypłacić środków z konta. Złodziejstwo.
Interesuje ich tylko kasa z wpłat a to na doinwestowanie konta, kupno bitcoina jako słupa bo odkupią, doinwestowanie najlepiej do 10 tys. $, a jak zechcesz wypłacić to Cię zablokują bo system modyfikują. Robert Zieliński oszust nr 1.
Miałeś do czynienia z skills profit
Ja mam. Żeby wypłacic pieniądze swoje mam wziac kredyt, rzekomo powiększenie płatności, żebym mogła więcej wybrać w przeciwnym razie mam termin w kolejce na pazdziernik do wypłaty.
na październik to ci prokuratura odzyska pieniądze jeśli jeszcze w kwietniu zdążysz zlecić sprawę, skills profit to banda i ich pseudo ludzi - tfu !! to oszuści złodzieje, matacze, krętacze i banda sku** wiałych oszustów którzy nie liczą się z nikim i z niczym
Dnia 2023-01-31 o godz. 10:27 ~Andrzej napisał(a): > Czy ktoś coś słyszał o tym brokerze? Dostałem ostatnio na maila wiadomość, gdzie zachęcają do inwestowania. Po przygodzie z Medco Finance Limited mam wrażenie, że to kolejny twór tego typu i będą dalej okradać ludzi. Szukałem komentarzy i same pozytywne, jakby pisane przez samych oszustów, że zarobki w szybkim tempie, że zadowoleni ze współpracy itd. No wali oszustwem na kilometr znowu. Coś ktoś?
OSZUŚCI !!!! Nic nie klikaj, nie odpisuj, nie wchodźcie w to !!! Właśnie borykam się i działam ze wszystkimi służbami i instytucjami o sprawiedliwość ... ogrom pracy, drukowania dowodów, wysyłanie i zgłaszanie wszędzie gdzie się da , ogrom pracy, energii, stresu i nieprzespanych nocy ,,, pozyskiwanie wiedzy , okazało się, że reklamujący się ,że pomogą odzyskać Ci pieniądze ( od brokera gdy zostałeś oszukany ) TO TEŻ OSZUŚCI ... trzymajcie kciuki za sukces moich działań ..
UNIKAJCIE< NIE DAJCIE SIĘ SKUSIĆ ,,, NIE WARTO !!!
skills to naprawdę banda oszustów, grupa przestępcza jak się patrzy, tyle lat oszukują, a w internecie dopiero od niedawna jest to opisywane, ja niestety z nimi działałam jak jeszcze nic nie było, straciliśmy z męzem prawie sto tysięcy, a oni nic sobie z tego nie robią. jedynie póki co to dzięki prawniczkom udało nam się odzyskać dwa przelewy z angielskiego banku, szybko poszły pisma, w tym zawiadomienie tam do organów ścigania z podejrzeniem, ze banki mogły brać udział w działaniach tych oszustów ze skills-profit i udało się, ze dwa razy po 9 tyś usd wróciło do nas, ale to i tak tylko część z puli straconej. prócz nas przeciwko skills jest przynajmniej z 60/70 innych osób, na razie czego nikt nie wie, nie ma postępowania zbiorowego, ale moze to i dobrze, przynajmniej wiemy ze nasza sprawa jest traktowana porządnie, nic sie nie dowleka. wszystko póki co idzie w dobrą stronę, zgodnie z tym co na prokuraturze po przesłuchaniu usłyszeliśmy, koło marca możemy spodziewać się pierwszych pieniędzy, no ale to się okaże.
wiem, że sporo osób codziennie jest oszukiwanych, gdyby ktoś chciał zasięgnąć języka, to nasze prawniczki dostępne są tu 696718446, naprawdę dobra obsługa, a do tego nie są najdroższe w porównaniu do wielu innych biur prawnych czy firm windykacyjnych. naprawdę polecam dowiedzieć się od nich wszystkiego, jeśli ktokolwiek z Państwa wszedł w kontakty z tymi oszustami ze skills-profit !!
skills profit, skills.profit skills-profit
oszuści i złodzieje, naciągacze i naganiacze na inne jeszcze platformy, obecnie działają pod hasłem szybkiego zarobku i reklam na facebooku - uważajcie na tą grupę, działają pod tym szyldem już długo i oszukali masę ludzi gdyby ktoś poszukiwał pomocy , porady albo potwierdzenia swoich przypuszczeń, to pozostawiam namiar: 696-718-446 - kancelaria z pomorza. prowadzą na pewno postępowania przeciwko tym oszustom i im podobnym