dać sobie spokój.z tą spółką. Zgodnie z moimi przewidywaniami zaczynają się problemy w spółce. Zaraz zaczną się komentarze o mojej wiedzy itd itp
PS. wiadomości nie są za ciekawe więc na krótko ok na długo spierd....
Ostrzegam również ludzi od roku, żeby dali sobie spokój z tą spółką. Większość wyszła już dawno, niestety grupka mitomanów i frustratów ciągle próbuje zaklinać rzeczywistość i nagania na tę spółkę nowych naiwnych. Koniec niestety będzie żałosny. Spadek ceny poniżej 2 złote ( dużo poniżej ) a póżniej pełzanie wieloletnie na tym poziomie.
Oczywiście jest to tylko moje zdanie, wybór należy do Was.
Kolega redaktor ma problemy emocjonalne. Wydaje mu się, że to on kreuje polityke spółki. Dobrze, że zaznaczył, że to tylko jego zdanie na temat spółki. Nie podaje argumentów tylko straszy jak zły dziadek dzieci. Nie należy go brać poważnie, wystarczy poczytać co pisze przez ostatnie pół roku i co to ma współnego z prawdą. Nic.
rozumiem Panie Newcomer, że nie może Pan podać szczegółów, jak niektórzy inni. Osobiście uwierzę znów w rozsądek "inwestorów", jak ta akcje tej "czołowa" spółka będą warta jakieś 10 groszy (o ile będą jeszcze w obrocie)..
newcommer piszesz coś, ale w zasadzie nic. Brzmi to tak - ja coś wiem, ale nie powiem. Nie wiem co masz na celu, bo wyraźnie twierdzisz ze będzie źle ale dlaczego ? hmm to sie domyślcie - normalnie aż milo poczytać
Jak zwykle zaklinacze przewidują armagedon, nie rozumiem tylko skąd ta nienawiść??
Prawda jaka jest - każdy widzi......
Większe zainteresowanie zacznie się po wynikach kwartalnych, a największe po wynikach za IVQ.......
Nie będę już po raz kolejny wypisywał wskaźników, po raz kolejny o spadającej ropie ......
Straszak jest postawiony na 3.10 a chyba każdy widzi jaka płynność jest na papierze i zdaje sobie sprawę, że nawet gdyby ktoś chciał sprzedać taką ilość, to ukrywałby zlecenie...
Ciekwa jestem co będzie jak ktoś zacznie gryźć tego batona...
Ja już środków nie mam, ale chętnie bym spróbował......
Jeszcze 3-4 m-ce i będziemy na dużo wyższych poziomach....
A i bessa tez wiecznie trwać nie będzie.....
Kto ma rozum i umie liczyć tego przekonywać nie trzeba....
P.S. newcommer, jak coś wiesz to napisz, bo inaczej robisz z siebie dzieciaka.....
Czekamy, czekamy i się nie odczekamy...
To co sie dzieje teraz na spółce to możliwe, że uklepywanie podwójnego dna...
Za chwilę ruszymy już porządnie do góry.....
Szkoda sobie zawracać głowę ludzmi, którzy są pracownikami zakładu a wygląda, że obaj krytycy są, ponieważ nigdy nie będą obiektywni. Nie mają akcji a są pewnie na wylocie to frustracja narasta. Ich opinie zupełnie się nie pokrywają z faktami, które są dostępne na stronie spółki. Dlatego straszą przysłowiową czarną teczką. Skoro z 3 funduszy, żaden nie sprzedał i nie sprzedaje akcji tzn. że wierzą w spółkę czyli w strategie i Zarząd. Pozdrowionka.
utrata jednego z dużych odbiorców folii (słaba jakość) plus odchodzenie najlepszych ludzi.
Wystarczy ucho przyłożyć Wąbrzeźno jest malutkie a ergis to jedyny większy pracodawca w tym regionie.