• Wkrotce info? Autor: ~makler [87.99.116.*]
    Czy nie uwazacie ze za chwile pojawi sie jakies info o sytuacji w spólce ktore wystrzeli kurs do góry ? Możliwe niusy na podstawie faktów:
    - ugoda z HSBC
    - próba przejęcia i stąd skup akcji z rynku
    - powrót do wypłaty dywidendy

Coś jeszcze ? Pamietajcie ze giełda działa z wyprzedzeniem.
  • Re: Wkrotce info? Autor: ~Rozum [31.61.248.*]
    Rozum podpowiada ktoś w coś gra,
    Papier kupiłem za 4 sprzedałem za 12
    Odkupiłem po 13
    Ja na mój Rozum długa konsola duże wybicie ,
    Ale nie wcześniej niż po dacie zakończenia obecnego skupo/ wezwania
    Chyba ze ktoś wyjdzie przed szereg na tyle mocny że nie uda mu się utrzymać kursu
  • Re: Wkrotce info? Autor: ~BAT [185.226.63.*]
    Widzisz ma podobnie. Uśredniony zakupu 5.3 na sprzedaży 11.8. Później odkupiony za 14 i tak trzymam i myśle ze coś się wydarzy. Tak jak uważałem ze i na komputronik wcześniej czy później będzie do góry i jest. Tylko co dalej jak wybije na 21-22 zł. Sprzedać czy czekać? Gdzie będzie dalszy sens życia po sprzedaży
  • Re: Wkrotce info? Autor: ~Grubas [31.61.161.*]
    Bzdury. Wszystkie te plotki pojawiają się i znikają cyklicznie. O "przejęciu" plotkowano tu już dwa lata temu i wyszło z tego to samo, co wyjdzie obecnie. Najwyraźniej ludziom potrzebne jest myślenie magiczne, że magiczne "coś" musi się wydarzyć. Nie dopuszczają do siebie myśli, że spółka po prostu powoli się rozwija, idąc zgodnie z planem ułożonym parę lat temu. Ceny wzrosną, kiedy dostatecznie wiele osób zauważy ten rozwój.
  • Re: Wkrotce info? Autor: ~BAT [31.61.242.*]
    A gdzie ja pisałem o przejęciach i sprzedaży. Napisałem ze coś się wydarzy, a co to będzie to nie wiem
  • Re: Wkrotce info? Autor: ~makler [87.99.116.*]
    dwa skupy akcji pod rząd w niedługim okresie czasu, zaplanaowana akcja wykupu akcji z rynku i nic ma sie nie wydarzyc ??
    Tutaj jak jakies info walnie to kurs bedzie przez widłowego przez tydzien wstrzymywany przed rozwaleniem sufitu.
  • Re: Wkrotce info? Autor: ~Grubas [31.61.161.*]
    Nie będzie żadnej sensacji. A skup jest jeden, przegłosowany jeszcze w październiku. Okrągłe 20 milionów, które relatywnie niedługo się skończy. Kogo ma to zaskoczyć? Na pewno nie tego, kto zna sytuację spółki i czyta komunikaty. Nie będzie żadnego spektakularnego wydarzenia. Co nie znaczy, że cena akcji nie wzrośnie. Równie dobrze może być 50 zł w ciągu roku. Wystarczy, że kupujących będzie więcej niż sprzedających. Na razie podaż jest zaskakująco wysoka.
[x]
ACTION 0,19% 27,00 2025-09-19 17:01:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.