• Z Moską czy bez... jakie to ma znaczenie??? Autor: ~kajjak [83.14.51.*]
    Według mnie to że Moska zainwestował jest generalnie mało istotne w szerszym planie. Bardzo dobrze, że jego nazwisko nie robi już takiego zamieszania - giełda dojrzewa. Ludzie więcej myślą niż kierują się zaklęciami.

Realia tak naprawdę się nie zmieniły ani trochę. Spółka jest nadal niedoszacowana (C/WK=ok. 0,67). Działania inwestora z taką ilością akcji i głosów mają znikomy wpływ na spółkę jako taką - mogą mieć jedynie krótkotrwały wpływ na kurs akcji.

Jeśli Moska liczy na ugranie na tych różnicach to jego sprawa i leszczy którzy się na to nabiorą. Mam nadzieję, że jest poważniejszym gościem.

Jeśli natomiast Moska ma pomysł to i tak musi przekonać Zarząd, który swoje od dawna racjonalnie robi choć bez rewolucji, ale systematycznie. Więc jeśli jego pomysły będą kiepskie, spodziewam się, że nie przejdą. A jeśli dobre, to i tak nic nie wydarzy się nagle i trzeba będzie poczekać cierpliwie. Pewnie przynajmniej rok, 2 lata.

Zatem z Moską czy bez papier jest raczej długoterminowy i fajnie, że rynek nie zareagował ekstatycznym lotem w górę. Brawo dla inwestorów!
  • Re: Z Moską czy bez... jakie to ma znaczenie??? Autor: ~SOS [62.111.134.*]
    NIE MOZESZ ZROZUMIEC ZE ON WEJDZIE NAROBI ZAMENTU I ROZWALI FIRME JAK KAZDA
  • Re: Z Moską czy bez... jakie to ma znaczenie??? Autor: ~kajjak [83.14.51.*]
    Nie, nie mogę zrozumieć jak on to sam zrobi. :)
  • Re: Z Moską czy bez... jakie to ma znaczenie??? Autor: ~koniu [89.76.238.*]
    od czerwca urosło ponad 30%, oby tak dalej, pzdr
  • Re: Z Moską czy bez... jakie to ma znaczenie??? Autor: ~ZYTEK [193.58.232.*]
    Czas na ERG !!!!!!!!
[x]
PLASTBOX 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.