• rfk upadłość? Dzieje się hihi Autor: ~Mustafi [5.184.247.*]
    Pewnie chcą za grosze przejąć pakiet od Pbg ? Już jest po 80 gr rfk ciekawe do ilu zjadą.... Oczywiście info jest takie że planuja upadłość a nie że ogłosili upadłość hehe ale to wystarczy żeby wyleszczyc ludzi z akcji. Brawo grubasy potraficie mieszać komunikatami.
  • Re: rfk upadłość? Dzieje się hihi Autor: ~aqwert [195.14.26.*]
    Dnia 2023-01-12 o godz. 11:52 ~Mustafi napisał(a):
    > Pewnie chcą za grosze przejąć pakiet od Pbg ? Już jest po 80 gr rfk ciekawe do ilu zjadą.... Oczywiście info jest takie że planuja upadłość a nie że ogłosili upadłość hehe ale to wystarczy żeby wyleszczyc ludzi z akcji. Brawo grubasy potraficie mieszać komunikatami.

Czyli thembilu grubas ogłasza upadłość RFK? heheheheheee
    Już ci niedawno pisałem, że bys kupił dużo kleju do tapet pacaju :))))))))))))))))))))
    Nakupiłeś papieru, to teraz , pędzel, klej i tapetować hahahaaaaaaa
  • Re: rfk upadłość? Dzieje się hihi Autor: ~Hitler [188.147.8.*]
    aqwert to ty bedziesz tapetowal chyba bo po 0.30 gr nakupiles
  • Re: rfk upadłość? Dzieje się hihi Autor: ~aqwert [195.14.26.*]
    Ja mam taką strate ,że juz daaaawnoooo temu się pogodziłem. śmieję sie tylko z yełopów którzy całowali Mustafe w D wierzyli w brednie (naganianie) i kupowali papier. Pisałem że Mustafa na Krezusie robił to samo, wklejałem dziesiątki wpisów (jego) na Krezusie, pokazując że tu robi to samo, ale nie, to ja naganiałem, a Mustafa to był dobry człek który chce żeby wszyscy zarobili. Teraz klej, pędzel i tapetować frayerzy.
  • Re: rfk upadłość? Dzieje się hihi Autor: ~Hitler [188.146.130.*]
    To jeszcze nie koniec nie pekaj
  • Re: rfk upadłość? Dzieje się hihi Autor: ~Nisko [178.214.19.*]
    aqwert to będzie tapetował , ale zdjęcie prezesa - słońce narodu,bo czas mija szybko a Prawo i Sprawiedliwość nawet i na prezesa przyjdzie , oj przyjdzie.
  • Re: rfk upadłość? Dzieje się hihi Autor: ~Mustafa [176.106.35.*]
    aqwert chłopcze o małym mózgu nawet nie będę ci staral się tłumaczyć jak ta maszyna działa i jakie to są powiązania bo masz za małe możliwości przetwarzania hehe ...nie podniecaj się upadłością..to nie koniec tylko POCZATEK GRY. Sprzedałeś papier wypadasz z gry . Możesz się tylko przyglądac i zaciskać żeby żeby nie ruszyło w górę bo to będzie twój koniec i ty o tym wiesz bo tak to działa. Powiem ci tylko tyle że na Pbg zostanę milionerem. Poważnie. Nie będę cię przekonywał. Mogę tylko liczyć na to że będziesz tu obserwować jak kurs poszybuje .... Ja osobiście obstawiam że jakieś 2 może 2.50 i tam będę chciał wyjść z papieru. Jak rfk spadnie do 60 gr to kupie też rfk ...jak Pbg cofneloby się poniżej 2 gr to też dokupie spory pakiet ... Takie moje jest podejście ...ryzykuje ale osobiście uważam że na tym sporo zarobię. Wielcy gracze zawsze kupowali jak spółki krwawiły . Dlatego sa milionerami tak jak ja będę ..hihi pozdro
  • Re: rfk upadłość? Dzieje się hihi Autor: ~konrado24 [84.115.230.*]
    bedziem razem z toba
  • Re: rfk upadłość? Dzieje się hihi Autor: ~Podglądacz [46.204.36.*]
    Autobus jedzie dalej :)
    Nie zdziwię się jak ten człek co brał po 30 gr to mój kolega, który inwestuje takie kwoty w spółki, że mój siostrzenic dostaje więcej w o kopercie niż On ma na koncie.
    Sposób mowy, oraz dociekanie prawdy ma bardzo podobny co on.
    Opowiem wam bajkę.
    Ojciec i jego 1, 5 roczny syn siedzą w salonie. Syn wrzucił samochód pod stół. Nagle wszedł pod niego uderzył z 3 razy głową, wrócił i powiedział nie ma. Ojciec Odpowiedział mu "to weź przynieś".
    Syn wlazł znowu pod stół. Uderzył kilka razy głową, chwycil auto które kilka razy upuścił na pidlogę.
    Po chwili stał na środku salonu z autem.
    Morał. Większość ludzi stoji całe swoje życie przed stołem, mierzy jego wysokość długość, czyta specyfikację. Mówią:" musze wszystko sprawdzić zanim zaryzykuje i coś zrobię."
    Młodość im mija a oni dalej patrzą na ten stół i liczą algorytm gdzie upadł samochód.
    Stoją w miejscu i z zawiścią patrzą na takich jak my :)
    A gdzie jest nasz kierowca Chamcynik?
    Chyba nie wysiadłeś :)?
  • Re: rfk upadłość? Dzieje się hihi Autor: ~Mustafa [46.134.68.*]
    Po co takie pytania ...każdy myślący wie że to dno i strata całej kasy. Buhahaha czy to nie piękne mieć kasę ulokowana na śmieciu który wszystko zje? Wszystko zniknie KNF to zawiesi i kasa i akcje wyparują ? Buhahaha cudownie
  • Re: rfk upadłość? Dzieje się hihi Autor: ~thiago [83.24.249.*]
    mogę , więc zrobię jak uważam , mogę stracić swoje grosze ..... a tobie nic do tego.....skąd jeszcze tylu ,,doradców" na foru tzw. śmiecia???
    Wypowiedź Mustafy to sarkazm zakrapiany ironią :)
  • Re: rfk upadłość? Dzieje się hihi Autor: ~Mustafi [176.106.35.*]
    Wiadomo. Mam was tak naprawdę głęboko w d.... Mam ten śmieciowy papier i oddam go dopiero za minimum 2zl za sztukę albo stracę wszystko jak to zniknie z giełdy. Taka postawa i już. Liczę na kosmiczny wystrzał jeszcze przed wojna polsko ruską hehe .... Tak żebym zdążył uciec z Polski z milionami gdzieś na wyspę. Najlepiej puket buhahahaha
    Bardzo miłe uczucie :) szkoda, że tylko w środę :)
    Myślący? czy na pewno? :)
  • Re: rfk upadłość? Dzieje się hihi Autor: ~Kufel [83.22.23.*]
    Chyba nas nie zostawił????
    Na tylnym siedzeniu UPOJONY ostatnim wyskokiem na trzy gronie spię dalej nawet nie zwróciłem czy kierowca się zmienił.
  • Re: Wstydu Mustafa nie masz, chodź się nie dziwię Autor: ~aqwert [195.14.26.*]
    Dnia 2023-01-12 o godz. 17:49 ~Mustafa napisał(a):
    > aqwert chłopcze o małym mózgu nawet nie będę ci staral się tłumaczyć jak ta maszyna działa i jakie to są powiązania bo masz za małe możliwości przetwarzania hehe ...nie podniecaj się upadłością..to nie koniec tylko POCZATEK GRY. Sprzedałeś papier wypadasz z gry . Możesz się tylko przyglądac i zaciskać żeby żeby nie ruszyło w górę bo to będzie twój koniec i ty o tym wiesz bo tak to działa. Powiem ci tylko tyle że na Pbg zostanę milionerem. Poważnie. Nie będę cię przekonywał. Mogę tylko liczyć na to że będziesz tu obserwować jak kurs poszybuje .... Ja osobiście obstawiam że jakieś 2 może 2.50 i tam będę chciał wyjść z papieru. Jak rfk spadnie do 60 gr to kupie też rfk ...jak Pbg cofneloby się poniżej 2 gr to też dokupie spory pakiet ... Takie moje jest podejście ...ryzykuje ale osobiście uważam że na tym sporo zarobię. Wielcy gracze zawsze kupowali jak spółki krwawiły . Dlatego sa milionerami tak jak ja będę ..hihi pozdro
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Coś ci wkleję naganiaczu. Wstydu nie masz, bo tak samo naganiałes na Krezusa na chwilę przed upadkiem, jestes tak bezczelny, że nawet nicka nie zmieniłeś

Zobacz wątki dotyczące NFI Krezus Zobacz profil NFI Krezus   
    Autor: ~Mustafa [217.99.120.*] 2018-11-24 13:23
    Opublikowano przy kursie:  0,55 zł , zmiana od tamtej pory: 1,82%
    Re: do --> MUSTAFA-BRAT-ALIBABY

Już wybrałem BMW 7 i do żony X6 czekam tylko na rakete w kosmos. Oddam po 50zita za papier. Ale zastanawiam się czy nie będzie po 100 hmmmm rok dwa??? Mam czas... Ale wiem że będę milionerem.

Popatrz naganiaczu, nawet takiego samego zwrotu używasz tak na Krezusie jak i tu

Powiem ci tylko tyle że na Pbg zostanę milionerem.----PBG
    Ale wiem że będę milionerem.-------Krezus
    Widzisz nagonie, nie każdy ma słaba pamięc, a internet też nie zapomina :)))))

ps. Kupiłes te beemki dla siebie i żony ? pewnie tak, jak oskubałes jeleni to sie nie dziwię.

• Re: Wstydu Mustafa nie masz, chodź się nie dziwię Autor: ~aqwert [195.14.26.*]
    dodam jeszcze oszuś,cie, że na Krezusie też był Mustafa i MustafaBratAlibaby, a tu jest Mustafa i Mustafi. Technika oszukiwania ludzi IDENTYCZNA, i sytuacja spółek bardzo podobna. Jesteś na tyle bezczelny czy głooopii? Nie odpowiadaj, na uj mi twoja odpowiedź jak wiem co tu robisz. Pokazuję tylko nowym (jeżeli są tacy i sie zastanawiają) co robi spekuła z leszczami na takich spółkach.
    -------aqwert chłopcze o małym mózgu nawet nie będę ci staral się tłumaczyć jak ta maszyna działa------

I jeszcze jedno. Właśnie Mustafa że wiem jak ta wasza maszyna działa, właśnie opisałem to powyżej, a inwektywy i okólniki świadczą że mam rację. W myśl przysłowia " jak kogoś nie możesz pokonać na słowa, to go opluj"
    To do tego -chłopcze o małym mózgu-
    A "mały mózg" masz ty, myśląc że możesz stosować tę samą technikę na innych spółkach, bezczelnie nie zmieniając nawet nicka.

• Re: Wstydu Mustafa nie masz, chodź się nie dziwię Autor: ~Podglądacz [46.204.33.*]
    Kogo to obchodzi co on robił wcześniej.
    Kupując coś takiego jak nasza perła to zakładasz, że kupujesz los na loterii.
    Równie dobrze mogą ożywić trupa i zrobić scalenie i też będziemy w plecy. Fajnie ze słuchasz ludzi z forum co masz kupić a co nie :))
    Skąd tacy ludzie się biorą.
    Ja traktuje to forum jako formę terapii bo nikt z otoczenia nie chce już mnie słuchać... co robię na rachunku maklerskim. Mało jest takich p.. ludzi jak ja a na tym forum jest kilka bratnich dusz które piją tyle co ja i myślą podobnie.
    Kup se 4 paka i podejmij samodzielna decyzję :) lepiej na tym wyjdziesz niż słuchać obcych ludzi pod śmiechowymi nazwami :)
  • Re: Wstydu Mustafa nie masz, chodź się nie dziwię Autor: ~Mustafa [176.106.35.*]
    Ach ty stary kloszardzie znowu głowę zalaleś tanim winem. Na nic twoje marne wywody i nic nie warte nauki. Jesteś tak samo nedznikiem i żebrakiem jak my .utknoles w tym systemie i już z niego nie wyjdziesz na wieki wieków amen. Chyba że po reinkarnacji w przyszłym życiu awansujesz na jakiegoś lokaja i życie lepiej sobie ułożysz.a tym czasem my w tym życiu walczymy na tym padole Pbg czekając na silne wybicie w gwiazdy ale to dopiero za naście księżycy może nastąpić. Więc trzymaj się korzucha wyleniały bracie ...
    Dnia 2023-01-20 o godz. 10:51 ~Mustafa napisał(a):
    > Ach ty stary kloszardzie znowu głowę zalaleś tanim winem. Na nic twoje marne wywody i nic nie warte nauki. Jesteś tak samo nedznikiem i żebrakiem jak my .utknoles w tym systemie i już z niego nie wyjdziesz na wieki wieków amen. Chyba że po reinkarnacji w przyszłym życiu awansujesz na jakiegoś lokaja i życie lepiej sobie ułożysz.a tym czasem my w tym życiu walczymy na tym padole Pbg czekając na silne wybicie w gwiazdy ale to dopiero za naście księżycy może nastąpić. Więc trzymaj się korzucha wyleniały bracie ...

"kaczka, kaczka to maks co może z ciebie w przyszłym życiu być " weź to sobie do serca, jeżeli dalej będziesz oszukiwał ludzi.
  • Re: Wstydu Mustafa nie masz, chodź się nie dziwię Autor: ~Podglądacz [46.204.33.*]
    Dobre :)) nawet bardzo dobre :)
    Bylebym trafił do Agharty przed śmiercią, bo tam żyje się dłużej :)
    Poprawiłeś mi humor, miłego dnia :)
    Przestań się błaźnić Mustafa/fi
  • Re: rfk upadłość? Dzieje się hihi Autor: ~RR [88.156.211.*]
    Dnia 2023-01-12 o godz. 11:52 ~Mustafi napisał(a):
    > Pewnie chcą za grosze przejąć pakiet od Pbg

To za jaką cenę zostaną sprzedane akcje Rafako ma znaczenie tylko dla wierzycieli PBG. Po zlikwidowaniu spółki akcjonariuszom nic nie przypadnie (bo długi przekraczają wielokrotnie wartość Rafako).
  • Re: rfk upadłość? Dzieje się hihi Autor: ~boluś [77.255.44.*]
    Jakiś skrowisyn się wygłupia na wystawce PKC.
  • Re: rfk upadłość? Dzieje się hihi Autor: ~Psyho [89.239.98.*]
    ale kupna czy sprzedaży ;-)
[x]
PBG -2,33% 0,02 2024-09-25 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.