Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,03 zł , zmiana od tamtej pory: -37,06%

Re: rfk upadłość? Dzieje się hihi

aqwert chłopcze o małym mózgu nawet nie będę ci staral się tłumaczyć jak ta maszyna działa i jakie to są powiązania bo masz za małe możliwości przetwarzania hehe ...nie podniecaj się upadłością..to nie koniec tylko POCZATEK GRY. Sprzedałeś papier wypadasz z gry . Możesz się tylko przyglądac i zaciskać żeby żeby nie ruszyło w górę bo to będzie twój koniec i ty o tym wiesz bo tak to działa. Powiem ci tylko tyle że na Pbg zostanę milionerem. Poważnie. Nie będę cię przekonywał. Mogę tylko liczyć na to że będziesz tu obserwować jak kurs poszybuje .... Ja osobiście obstawiam że jakieś 2 może 2.50 i tam będę chciał wyjść z papieru. Jak rfk spadnie do 60 gr to kupie też rfk ...jak Pbg cofneloby się poniżej 2 gr to też dokupie spory pakiet ... Takie moje jest podejście ...ryzykuje ale osobiście uważam że na tym sporo zarobię. Wielcy gracze zawsze kupowali jak spółki krwawiły . Dlatego sa milionerami tak jak ja będę ..hihi pozdro

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PBG -2,33% 0,02 2024-09-25 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.