Niekoniecznie - ale jest taka możliwość, że zostaniecie rozliczeni! Ja tam ręką na MOICH UKOCHANYCH MAŁYCH PISOWCÓW macham! Ale swoją drogą jak to jest - Obajtek może robić co chce, trupy z szafa Aliora, Elektrowni Ostrołęka czy innych państwowych ( czytaj pisowskich ) spółek nie są rozliczane ale WROGOWIE LUDU ( czyli wrogowie PIS ) - na nich zawsze znajdzie się paragraf! Mnie tam tylko na kilkadziesiąt tysięcy złotych okradliście - w zasadzie dawno już Wam przebaczyłem, nawet obecnie mnie to bawi trochę... Pieniądz to jedynie rzecz nabyta i szczęścia nie daje! Zresztą zawsze te parę złotych uczciwie pracując na wolnym rynku ( poza pisowskimi fuchami, bo one nie są uczciwe ) zarobię i to jest rzecz najważniejsza! Ciekaw jeszcze jestem jak Wy skończycie - stawiam, że nie za dobrze... Będę MOI UKOCHANI PISOWCY Was z ciekawością obserwował! Takie ananaski zdarzają się raz na 1000 lat a ja miałem tyle szczęścia za życia Was poznać!
Wasi Wyborcy MOI UKOCHANI PISOWCY - też zaczynają co nieco więcej rozumieć - w gruncie to mnie nawet nawet nie interesuje co tam z Wami się stanie - ale zło, manipulacja, zniszczenie praworządności ( sądom daleko przed Ziobro było do ideału ale teraz w zasadzie one w ogóle nie funkcjonują w tym chaosie prawnym ) tego się nie da odkręcić w 2 czy 5 lat - czy Wam naprawdę nie jest WSTYD? Bo powinno Wam być Wstyd! Ja Wam krzywdy nie zrobię poza napisaniem kilku słów prawdy - tak naprawdę - z czego się bardzo cieszę - uwolniłem się od tego co mi zrobiliście! Żyjcie tam sobie Pisowcy jak najdłużej - ale do rządów Państwem to Wy się lepiej nie bierzcie, to Wam źle wychodzi!
I jeszcze jedno, może istotne ( może coś więcej pojmiecie MOI UKOCHANI PISOWCY ) - choćby mi proponowano 1 mln zł za jeden dzień pracy dla takiego Glapy czy Pinokio - odmówiłbym, bo to sprzeczne z moimi wartościami! Ja wiem, że niektórzy nie mają wyboru - i naprawdę współczuję tym, którzy w tej Wielkiej Manipulacji muszą uczestniczyć, bo nie mają wyjścia. Myślę, że to dużo gorsze niż stracić kilka złotych na GPW....