• Jak ktoś czuje się również pokrzywdzony przez GPW zapraszamy Autor: max-r [78.154.69.*]
    Główny Akcjonariusz Taxus Fund S.A. będący jednocześnie Akcjonariuszem GPW S.A. chce przywołać GPW S.A. do przestrzegania Prawa na ASO.

Jak by ktoś czuł się również pokrzywdzony będziemy robić także pozew zbiorowy o naprawienie szkód m.in. za nieprofesjonalne ręczne sterowanie rynkiem ASO na szkodę m.in. Akcjonariuszy Emitentów ASO - zapraszamy do kontaktów.

• Re: Jak ktoś czuje się również pokrzywdzony przez GPW zapraszamy Autor: max-r [78.154.77.*]
    Widzę że wszyscy Zadowoleni z Pracy Zarządu GPW S.A.

Ja jako Zarząd Akcjonariusza GPW S.A. nie jestem, widzę wiele nieprawidłowości przede wszystkim brak odpowiedzi na pytania formalne Emitenta do GPW S.A. a teraz również brak odpowiedzi na pytania formalne Akcjonariusza GPW S.A.

Takie olewanie wprost Emitenta i Akcjonariusza GPW S.A. bo co nam Akcjonariusz czy Emitent może zrobić.... jesteśmy niczym Bogowie na Olimpie a co tam Prawo jakie Prawo ....

Kto się wybiera na najbliższe Walne GPW S.A. może być ciekawe, ja się wybieram chyba że mnie nie wpuszczą to zaprosimy odpowiednie służby na walne ?

Pisałem już że następne Akty tej Tragi Komedii GPW S.A. nastąpią będzie to długi spektakl ....
  • Re: Jak ktoś czuje się również pokrzywdzony przez GPW zapraszamy Autor: max-r [78.154.77.*]
    Moderator powyższe posty to konstruktywna krytyka GPW S.A. wynikająca z wolności słowa a to Prawo wynika wprost z Konstytucji Rzeczypospolitej Polskiej dla przypomnienia

Art. 54.
    1. Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.

Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane. Ustawa może wprowadzić obowiązek uprzedniego uzyskania koncesji na prowadzenie stacji radiowej lub telewizyjnej.
[x]
GPW 2,42% 57,10 2025-10-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.