Ciekawe jak wysoko wisi 1-mna że się tu tak produkuje. 49/50 wpisów to jego. Pharmena leci na 4 ziko. Sprzedaj to i odrób na innych spółkach a nie kisisz tu kapuche latami.
Zagadkowy 1-mna jest tutaj od długiego czasu. Pierwszy jego temat (jako wuj) to najprawdopodobniej "Pandemia przyśpiesza" z dnia 28.07.2020. Pharmena kosztowała wtedy 18 zł. Była to podbitka pod info "Opracowanie planów badawczych 1-MNA w infekcji wirusem Sars-Cov-2" Trochę wcześniej publikował już na przemian jako: aro, darv, Jan, Ola i zapewne pod innymi nickami.
Jako Jan pisał przed wybiciem 15.07.2020 "Już stosuje 1-MNA, czuje się o wiele lepiej, mogli by z ceną zeiść, bo drogie te suplementy".
W temacie "Pandemia przyśpiesza" nie udało mu się zmienić IP i wuj ma taki sam numer co Jan. Później już się pilnował i tylko aro, darv i Jan pisali pod tym samym IP. Pan wuj miał swoje IP, które nieznacznie zmodyfikowane ma 1-mna. Wcześniej używał chwilę nicka 1-MNA. Najprawdopodobniej 1-mna naprawdę jest tak opętany wizją sukcesu 1-MNA, że nie sprzedał akcji na kolejnych podbitkach kolejno po 18, 16, 14 i 13 zł. Być może ma dużą stratę (i dużo akcji). Ale chyba się do tego nie przyzna.
Mnie zastanawia czy Pan 1-mna naprawdę wierzy, że hurtowe wklejanie tych nowych tematów coś da i kurs dzieki temu wzrośnie?
Panie 1-mna, zapraszam do rzeczowej dyskusji. Pozdrawia Jan.
Dzięki za wysiłek przy szukaniu informacji o tym osobniku. Up! Niech się wypowie. Co do skuteczności tych wpisów jest jasne ze nie mają żadnego wpływu na kurs.
Zastanawia mnie kim jest człowiek, który popełnia tak karygodne błędy ortograficzne jak Pan 1-mna? Czy ma braki w wykształceniu? Czy język polski nie jest jego ojczystym językiem? Może oczywiście cierpieć na dysortografię, ale to według mnie mało prawdopodobne.