Głupki zamilkły. Może potrzebują pytań dodatkowych?
1. Jaki DM tworzył dzisiejszy algorytm, chiński czy polski?
2. Czy taka instytucja jak KNF jeszcze istnieje?
W sumie masz rację, tylko że to są kpiny w żywe oczy, zresztą jak cała polityka gospodarcza w tym kraju.
No cóż, warcholstwa i zdrajców - sprzedawczyków nigdy w historii tego kraju nie brakowało.
Ale mnie bardziej by interesowała, mimo wszystko, odpowiedź mądrali KUSEGo.
Może KUSY wyjaśnił by mi, dlaczego kurs obsuwa się pod własnym ciężarem dokładnie co minutę ( z dokładnością do setnej sekundy) w dniu dzisiejszym? Przecież mądrala KUSY jest merytoryczny bardzo, więc powinien znać odpowiedź. Nie wiem tylko czy pamięta ze szkoły zależność między czasem a ciężarem?
Pytanie jest retoryczne, ponieważ z tego co wiem, kończył psychologię lub socjologię, a więc fizyki nie w ząb nie przyswoił.
Nie głupek to po pierwsze.
Po drugie rynek szeroki pięknie rosnie więc trzeba się cieszyć z hossy na rynku.
Po trzecie jest faktycznie jakiś automat na Biotonie i rowno co minute sprzedaje :)
Więc to ma narazie nie rosnąć a jest hossa dziś więc może jakiś bardziej intensywny algorytm dali żeby tylko nie urósło.
Plus z technicznej by jeszcze mogło na wybicie górą wyglądać a tak ... spadamy :)
Ale w KNF są same fachmany i oni sądzą ze jest ok i wysoki standard, oraz mają głębokie kieszenie jak wszyscy nominanci z wiadomej parti (jak bym napisał z jakiej moder by usunął, )
No Ty Misiu to jesteś taki animator, że hejjj! Raz występujesz jako KUSY, a za chwilę jako kukiełka Misiu. To tłumaczy dlaczego ze sobą rozmawiacie. Po prostu,teatrzyk kukiełkowy, jak cała giełda.
No właśnie, serio to jesteś tylko kukiełką, a cierpisz, bo Ci KUSY wmówił, że spada pod własnym ciężarem, a to zwykła manipulacja i sterowanie ręczne kursem. Jak wszystko w tym kraju.
Nie trafiłem, bo rachunek prawdopodobieństwa jest taki co najmniej jak w toku. Co Twojego mózgu, to powodem Twojego wkurzu może być uraz w przeszłości, a poza tym by zrozumieć dlaczego Cię to wkurza musisz poznać swój mózg. Sądząc jednak po tym, że po północy jeszcze nie śpisz, Twój mózg źle pracuje. Po prostu nie ma się kiedy zregenerować. Polecam książkę "PSYCHO wzroczność"
Lecisz stereotypami Kolego. Zachowaj otwarty umysł. To bardzo ważne, szczególnie w grze na giełdzie. A mózg słabo wypoczywa podczas snu. Lepsza jest medytacja.
Zalecialo KUSYm. Te same sformułowania. Też walisz byki na tym forum. Przypadek? A może masakra? Co Misiu? Co Ty możesz wiedzieć o medytacji? Chyba tylko po piwie.
Wiem, wiem, za chwilę napiszesz, że jestem sfrustrowany. Otóż jestem Obojętny.
Twoja sprawa, mnie nie interesuje co Ty uważasz. Mnie interesuje sprawa spadania pod własnym ciężarem. Czysta fizyka, czyli choćby odpowiedź na zadane przez mnie wczoraj pytania.