Wyciągasz 1 sesje po dwóch wzrostowych na chłodzeniu wskaźników i słabych obrotach.
Chłopie 3 bańki obrotu miałeś w Poniedziałek, jeśli masz powiedzmy 100tyś akcji bez problemu schodzisz w tydzień z takiej spółki, i przeciętny obserwator nawet się nie zorientuje. Ale widać nie dysponujesz albo nie umiesz tego zrobić i twój sposób na wychodzenie to PKC na sprzedaż :D
(czyli zapewne NIE obracasz takimi kwotami więc czym się martwisz? Ludzie którzy obracają takimi ilościami wiedzą jak to robić, spokojnie. )
Dnia 2022-12-14 o godz. 13:17 ~Leszcz-Zwyczajny napisał(a): > > Chłopie 3 bańki obrotu miałeś w Poniedziałek, jeśli masz powiedzmy 100tyś akcji bez problemu schodzisz w tydzień z takiej spółki
---------------------
czysto teoretycznie: jest tutaj kilku takich grubszych z takimi portfelami i nagle ssanie z prawej zanika. Co wtedy? Domyślam się, że jesteś jednym z nich, więc chętnie poznam sposób na wyjście wtedy . . .
a gdy znowu zabraknie kupujących z prawej, to pewnie nie wszystkim się znowu uda sprzedać w porę - więc nie zapominajcie o tych swoich jeszcze niezrealizowanych zyskach . . .
Generalnie to cała sztuka polega na tym aby sprzedając podnosić kurs.
O nas się nie martw, nam jest bardzo przyjemnie w tym ubranku, a różnica między nami jest taka że Ty patrzysz na przeszłość i wykres a ja patrzę na przyszłość - mamy coś więcej niż wykres - fundamenty niedługo zrobią robotę :)
I możesz 100x powiedzieć o strajku, podwyżkach i Bóg wie co jeszcze - za kwartał może dwa wrócimy do tego i zobaczymy kto ma rację :)
Od jakiego kursu uważasz ze będziemy spadać? Odpowiedź sobie na pytanie - Ile zysku mógłbyś teraz zrealizować? To też jest strata taka sama jak z niezrealizowanych zysków..
Dnia 2022-12-14 o godz. 13:30 ~Leszcz-Zwyczajny napisał(a):
> > Od jakiego kursu uważasz ze będziemy spadać? Odpowiedź sobie na pytanie - Ile zysku mógłbyś teraz zrealizować? To też jest strata taka sama jak z niezrealizowanych zysków..
================= rozpisałeś się całkiem obszernie, ale nie na temat ja nie napisałem niczego na temat spadania, nieprawdaż?
Będzie 10 zł. To wam obiecuję ja Jaruś Kłamczyński. Chyba mi wierzycie leszcze. Zgnoję całą klasę średnią, zostawię tylko swojego kolesia z Pcimia niech on się dorabia.
Dnia 2022-12-27 o godz. 14:34 ~JaruśKłamczyński napisał(a): > Będzie 10 zł. To wam obiecuję ja Jaruś Kłamczyński. Chyba mi wierzycie leszcze. Zgnoję całą klasę średnią,
Ha ha @Kenobi....to kolega @baseniarz już cię nie będzie lubił.
Dnia 2022-12-14 o godz. 13:17 ~Leszcz-Zwyczajny napisał(a): > Wyciągasz 1 sesje po dwóch wzrostowych na chłodzeniu wskaźników i słabych obrotach. > > ===========================
dlaczego nie ma ssania z prawej od ponad 1,5 miesiąca i kurs stoi w miejscu, a sprzedających po tej atrakcyjnej cenie przybywa codziennie i w ostatnie1,5 miesiąca poszło w rynek ok 3 miliona akcji ?
*Fakt napisałeś w trakcie sesji ale z tego co pamiętam to przed południem była już obsówka a Ty porównujesz się do dni przed stworzeniem wątku - żeby większy% wyszedł, aj nie ładnie..