• Mówiłem że będą wzrosty Autor: ~Co [46.114.4.*]
    Wbrew coniektórym znawcom forumowym, mamy powolny wzrost, a poczekajcie na wyniki za IQ, wtedy zobaczycie wzrosty.
  • Re: Mówiłem że będą wzrosty Autor: ~BandaUbranychCiuli [31.61.185.*]
    Wytrzepani niech mamroczom
  • Re: Mówiłem że będą wzrosty Autor: ~WidziszINieJebniesz [188.33.232.*]
    W getinoble też były wzrosty...
  • Re: Mówiłem że będą wzrosty Autor: ~Co [46.114.0.*]
    Co mnie jakiś tam Getin Noble ...tu jest Cormay.
    Cierpliwości.
  • Re: Mówiłem że będą wzrosty Autor: ~mv [173.77.73.*]
    Nastepny medrzec wyjezdza z cierpliwoscia. Powiedz to tym, ktorzy kupowali powyzej 3 zlotych.
  • Re: Mówiłem że będą wzrosty Autor: ~Co [82.207.251.*]
    Dnia 2022-12-01 o godz. 15:20 ~mv napisał(a):
    > Nastepny medrzec wyjezdza z cierpliwoscia. Powiedz to tym, ktorzy kupowali powyzej 3 zlotych.

hahaha sami są sobie winni, tyle w temacie.
  • Re: Mówiłem że będą wzrosty Autor: ~Haha [89.64.11.*]
    Tak jak ty kupujący po 0,9x. zaraz będziesz płakał przy 0,5x...
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [77.115.217.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Dnia 2022-12-01 o godz. 16:59 ~Haha napisał(a):
    > Tak jak ty kupujący po 0,9x. zaraz będziesz płakał przy 0,5x...

Skąd ty masz takie info buahahaha...forumowe znafcy hahahaha
  • Re: Mówiłem że będą wzrosty Autor: ~Co [46.114.3.*]
    Do Haha.
    Prawda boli to się usuwa posty, co ?
    Byli tu tacy jak ty przy 3 zł przy 2zl przy 1,80zl przy 1.4zl przy 1,2zl i przy 1zl i mówili tak jak ty za kilka miesięcy będziesz mądrzejszy mając na kącie 50% tego co tu zainwestowałes. A mówiąc że osoby które kupiły po 3 zł same są sobie winne pokazujesz poziom inteligencji akcjonariuszy cormaya. Wtedy były takie same obiecanki jak teraz więc również tu stracisz....
    Dnia 2022-12-01 o godz. 17:12 ~WidziszINieJebniesz napisał(a):
    > Byli tu tacy jak ty przy 3 zł przy 2zl przy 1,80zl przy 1.4zl przy 1,2zl i przy 1zl i mówili tak jak ty za kilka miesięcy będziesz mądrzejszy mając na kącie 50% tego co tu zainwestowałes. A mówiąc że osoby które kupiły po 3 zł same są sobie winne pokazujesz poziom inteligencji akcjonariuszy cormaya. Wtedy były takie same obiecanki jak teraz więc również tu stracisz....

A ja jestem akcjonariuszem Cormaya ? hmmm a to mnie zaskoczyłeś.
    To że piszę na forum musi być pewnikiem że zainwestowałem, no bo po co bym wchodził na forum....no tak, przecież to oczywista oczywistość ha ha ha widzę że fajne towarzystwo się tu zebrało.
    Kupno tej spółki po 3 zł y perspektywy czasu, to głupota, dlatego ci co kupili akcje po tej cenie, sami są sobie winni i tyle, czy może mam napisać że dobrze zrobili i to nie ich wina że są niedouczeni, tylko prezesa i spółki, bo po raz kolejny ich porobił ?
    No sorry, to jest giełda, a nie koncert zyczeń.

• Re: Mówiłem że będą wzrosty Autor: ~mv [74.65.245.*]
    co vel romek widać, że się przymierzasz do kupna tego badziewa, albo mimo wszystko już to zrobiłeś. Wyjechałeś parę razy o tym Dusseldorfie, jesteś fanem Fortuny czy masz jakiś związek emocjonalny z Karbownikiem i Kownackim?
    Nie wiem o kim piszesz, nie znam ani jednego ani drugiego, a wzrosty będą czy chcesz czy nie.
    Zobaczymy co wtedy napiszesz?
    Pewnie zmienisz nick, (chociaż i tak będzie widać po IP) i zaczniesz w drugą stronę, czyli standard.
    To czy ta spółka jest badziewiem zależy od poziomów na jakich się weszło, więc generalizujesz, bo to co dla ciebie jest bankrutem, badziewiem czy jak tam sobie to nazwiesz, dla kogoś może być maszynką do zarabiania pieniędzy. Co do nicków , to chyba mam prawo używać jakie chcę i ile chcę, to samo dotyczy opinii na forum. Obstawiam wzrosty, ale nie mam zamiaru dzielić się na forum tym co wiem. Każdy jest kowalem swojego losu i jego sprawa w co inwestuje swoje środki. Ja wiem że Cormay to nie bankrut i zostaję przy tym bez względu na to co inni myślą i piszą.
  • Re: Mówiłem że będą wzrosty Autor: ~Haha [213.77.20.*]
    Aż sobie zapiszę ten wątek, żeby się niedługo przypomnieć :) Wspaniała historia gościa, który obiecuje na forum wzrosty, później się zapiera, że nie ma tych akcji i śmieje się z akcjonariuszy, którzy kupili drożej, chociaż sam kupuje z takimi samymi perspektywami jak oni...
    Czy mógłbyś zacytować fragment w którym przyznaję, że mam akcje Cormaya ?
    Stwierdziłem tylko fakt , że znaczenie na ogląd sytuacji ma moment wejścia w inwestycję, ale nie przypominam osobie żebym wspomniał cokolwiek o kupnie przeze mnie akcji tej firmy.
    Moje przekonanie o wzrostach nie wynika z faktu posiadania akcji, a z informacji jakie posiadam, a których nie mogę oficjalnie ujawnić na forum. Pewnie zadasz sobie w tym momencie pytanie: to po co to robię?
    Odpowiedź jest banalna:
    To co na tym forum jest wypisywane, to bzdury bez pokrycia i wypociny nieudaczników, którzy weszli na górce. Wiem że Cormay nie jest bankrutem i że nadchodzą wzrosty, a czas zweryfikuje czy miałem rację, czy może byłem w błędzie. Akcji nie posiadam, bo nie mogę być w ich posiadaniu.
    Wyższa forma naganiania. Szacun.
  • do "mv": gratuluję komentarza Autor: ~Łapa [89.161.22.*]
    Mv, Twój komentarz bardzo mi się spodobał.
    Szacun !

Na tym forum przez lata przewinęło się już mnóstwo osób.
    A niektórzy wciąż trwają ...

Ciekawe co nowe, świeże umysły jeszcze napiszą. Co człowiek to nowa teoria.

Osobiście po ponad 10 latach też już zaczynam wątpić, że odzyskam większą część zainwestowanego kapitału. Póki co trwam...

Przy okazji podrzucam nowe/stare info:
    "Potencjalna dywidenda ze Scope Fluidics może sięgnąć przynajmniej 84 zł na akcję."
    https://strefainwestorow.pl/artykuly/dywidendy/20221201/scope-fluidics-dywidenda

Cały czas mówisz że będzie rosło a tu znowu spada coś ci się te twoje teorie nie sprawdzaja
    Ludzie to by chcieli zaraz żeby po 5% dziennie rosło. Zobacz kurs z ubiegłego tygodnia i z tego, widzisz różnicę ? bo ja widzę.
  • Re: Mówiłem że będą wzrosty Autor: ~WidziszINieJebniesz [188.33.248.*]
    Widzę ale nie to co ty sobie wmawiasz
    Zamknięcie ubiegłego tygodnia - 0,9 złocisza. Zamknięcie tego tygodnia - 0,9 złocisza. Ale za to co się w tych dwóch tygodniach działo to nasze. Kupę kasy można było zarobić. Myślę, że niejeden zarobił nawet kilkaset złotych.
  • Re: Mówiłem że będą wzrosty Autor: ~Były [51.52.194.*]
    Gdzie ten powolny wzrost ? Taki muuundry byłeś a teraz głowa w piasek ?
    Dnia 2022-12-07 o godz. 15:04 ~Były napisał(a):
    > Gdzie ten powolny wzrost ? Taki muuundry byłeś a teraz głowa w piasek ?

Jaka głowa w piasek, w odróżnieniu od was inwestory, nie przesiaduję godzinami ze wzrokiem wlepionym w kurs Cormaya, mam ciekawsze zajęcia.
    Ok, skoro chcesz... powolny wzrost od jutra od 15:34
    Zadowolony, czy może godzina ci nie pasuje ?...to zmienię.
  • Re: Mówiłem że będą wzrosty Autor: ~Były [51.52.194.*]
    Gdzie ten … jak to ty nazwałeś ? Jął dla mnie to powolny spadek widzę i nic więcej :):):):) znafffffcxxxxxoooowwwwcxxxxxoooo!
  • Re: Mówiłem że będą wzrosty Autor: ~Były [82.132.214.*]
    Gdzie ten Wzrost ? Przecież mówiłeś ze będą wzrosty ? Acha to jak wzrosty się zaczną to się ujawniasz i znowu będziesz krzyczał - A NIE MÓWIŁEM ! Ręce opadaj …….. nie udzielaj się na tym forum, dobrze zrobisz !
  • Re: Mówiłem że będą wzrosty Autor: ~Alicja [46.204.96.*]
    A tymczasem Genomtec poszedł z 5zl na 11zl
  • Re: Mówiłem że będą wzrosty Autor: ~Mol [5.173.132.*]
    Będą wzrosty ale nie na cormay
  • Re: Mówiłem że będą wzrosty Autor: ~Co [31.0.37.*]
    Ha ha ha malkontenci i to pazurki ha ha ha.
    Wesołych świąt i owocnego 2023
  • Re: Mówiłem że będą wzrosty Autor: ~Co [178.235.184.*]
    Malkontenci i to pazerni !!!!!!!!!!!!!!!!!
    Co - ciężko coś z tymi wzrostami na Cormay-u, nieprawdaż? Jesteś jeszcze na tym badziewiu, czy nie?
[x]
CORMAY 1,52% 0,40 2025-11-28 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.