Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,90 zł , zmiana od tamtej pory: -55,56%

Re: Mówiłem że będą wzrosty

Dnia 2022-12-01 o godz. 17:12 ~WidziszINieJebniesz napisał(a):
> Byli tu tacy jak ty przy 3 zł przy 2zl przy 1,80zl przy 1.4zl przy 1,2zl i przy 1zl i mówili tak jak ty za kilka miesięcy będziesz mądrzejszy mając na kącie 50% tego co tu zainwestowałes. A mówiąc że osoby które kupiły po 3 zł same są sobie winne pokazujesz poziom inteligencji akcjonariuszy cormaya. Wtedy były takie same obiecanki jak teraz więc również tu stracisz....

A ja jestem akcjonariuszem Cormaya ? hmmm a to mnie zaskoczyłeś.
To że piszę na forum musi być pewnikiem że zainwestowałem, no bo po co bym wchodził na forum....no tak, przecież to oczywista oczywistość ha ha ha widzę że fajne towarzystwo się tu zebrało.
Kupno tej spółki po 3 zł y perspektywy czasu, to głupota, dlatego ci co kupili akcje po tej cenie, sami są sobie winni i tyle, czy może mam napisać że dobrze zrobili i to nie ich wina że są niedouczeni, tylko prezesa i spółki, bo po raz kolejny ich porobił ?
No sorry, to jest giełda, a nie koncert zyczeń.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CORMAY 1,52% 0,40 2025-11-28 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.