• INVENTION w porównaniu do SOFTBLUE dziś obroty 3,5 x wyższe Autor: ~opinia [5.173.241.*]
    do czasu aż nie zrozumieją, że INVENTION jest oczkiem w głowie SOFTBLUE dlatego włożył tam m.in. 8 mln złotych i to INM buduje CB+R za 40 mln projekt jedyny taki na świecie Centrum Symulacji Medycznych VR+AR a teraz SBE dostał kasę na projekt wirtualnego asystenta medycznego to wszystko pokazuję, że nie po to SBE ma ponad 40% udział by kurs INM był tak niski.
    Zresztą INM też ma prawie 36^ w SBE więc to są spółki PEŁNIE ze sobą powiązane kapitałowo i finansowo.

A jak nawet tutaj pojawiają się posty które plują ja INVENTION to do czasu aż nie zrozumieją, że w zasadzie to ONI PLUJĄ NA SAMYCH SIEBIE to dalej możecie sie tylko modlić.
    Możecie też przypomnieć sobie kto pociągnął kurs SBE w październiku 2021 r ? tak tak drogie misiaczki to wzrost kursu INVENTION do 1,7 zł spowodował, że SOFBLUE podeszło wtedy pod 50 groszy.
    Dlatego zamiast pluć na INVENTION lepiej go kupić we własnym interesie.
    No ale to co zrobicie i tak ode mnie nie zależy ani na nic nikogo nie namawiam. To moja subiektywna opinia.
  • Re: INVENTION w porównaniu do SOFTBLUE dziś obroty 3,5 x wyższe Autor: ~ArnieX [83.137.6.*]
    Jesteś zwykły naganiacz na wydmuchę. Kiedy Invention padnie to w ramach tych 8mln to SBE zostanie pełnym właścicielem budynku w ramach długów Invention wobec SBE. Taka moja subiektywna opinia.
  • Re: INVENTION w porównaniu do SOFTBLUE dziś obroty 3,5 x wyższe Autor: akcjoinm [46.76.70.*]
    Przeczytaj jeszcze raz komunikat i zwróć uwagę na --> POŻYCZKA NIE JEST ZABEZPIECZONA.
    I właśnie ten post jest dla takich zacietrzewionych pieniaczy jak ty ArnieX.
  • Re: INVENTION w porównaniu do SOFTBLUE dziś obroty 3,5 x wyższe Autor: ~ArnieX [86.178.38.*]
    Nie musi być zabezpieczona głąbie ale pieniądze zwrócone już tak więc jak nie będą mieli z czego to oddadzą budynek.
  • Re: INVENTION w porównaniu do SOFTBLUE dziś obroty 3,5 x wyższe Autor: akcjoinm [46.76.70.*]
    Nie masz pojecia co piszesz i zielonego o KSH. Nic nie zrobia bez zgody akcjonariuszy a uwierz mi nikt im nie wyrazi zgody na przeniesienie wlasnosci na SBE. Wiec skonczcie juz robic sobie pitu pitu bo nic to nie wnosi po za tym, ze piszecie bzdury. Przez chyba 5 lat jest zakaz sprzedazy/robienia czekogolwiek z budynkiem bo na inwestycje jest udzielone finansowanie. Przed SBE wierzycielem będzie fundusz, ktory udzielił spółce finansowania 16,3 mln zl, urzedy skarbowe i inne np generalny wykonawca, ktoremu nie zaplaca wtedy za roboty ale i on nie uzyska ani zlotowki. Syndyk bedzie dysponowal majatkiem.

Tak wiec ArnieX skoncz prd glupoty bo mnie tylko irytujesz swoja kompletna niewiedza :)

Piszac te glupoty o tym, ze INM upadnie to jak plucie pod wiatr XD.

Bez INVENTION nie ma SBE i do czasu az tego nie zrozumieja co poniektorzy to tylko beda sie z tym meczyć :)
    I jeszcze jedno ArnieX jakbys czytal dokladnie to bys wiedzial, ze na SBE i INM zarobilem w 2020-2022 liczac tez straty wyszdlem na ok +260 k zł.
    Teraz pisze tu i tam z sentymentu bo nie mam ani jednej akcji bo do czasu az na rynek NC nie wroci kapital inwestuje m.in. w PKN ORLEN na ktorym mam juz spory pakiet z dobra srednia ceny zakupy.
    Na kupno INM przyjdzie czas a i pewnie wtedy kupie SBE chociaz uwazam, ze INM ma duzo wiekszy potencjal do wzrostu bo....SBE juz zarabia a INM po tym jak pokaze, ze zarabia beda go wtedy kupowac.
[x]
SOFTBLUE -0,45% 0,22 2025-10-17 16:47:51
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.