• Tak jak pisałem - minie czas i będzie cisza na forum Autor: ~Księgowy [5.173.240.*]
    Tylko Mike75 bedzie szukał atencji :)

PS. na dzis moje reko to KUPUJ PKN ORLEN
  • Re: wydaje mi się ze was oszukano dzis wyniki.. Autor: ~Get [5.173.210.*]
    Dzis wyniki podał będący w planie naprawczym bos bank i pomimo wakacji, dodatkowych składek na bfg są one 300% wyższe jest sukces planu i radość akcjonariuszy więc o co chodzi z getinem?
  • Re: Tak jak pisałem - minie czas i będzie cisza na forum Autor: ~Mike75 [188.47.81.*]
    • Tylko Mike75 bedzie szukał atencji :)

• PS. na dzis moje reko to KUPUJ PKN ORLEN

Orlen mam i się wyjątkowo zgadzam - uśredniałem dokupując po 50 i po 55. W zasadzie jestem na plusie. Jedyna nieuczciwa wtopa w moim życiu to IDEA BANK - ale tylko dlatego, żeście mnie oszukali MOI UKOCHANI PISOWCY!
    Wracając do Ciebie Księgowy - pamietam Ciebie z forum Idei - nawet w przeciwieństwie do innych Pisowców masz trochę wrażliwości ludzkiej i empatii i nawet wiersz Leśmiana "Dąb" ( wersja śpiewana ) się spodobał Tobie swego czasu!
    I brawo za to!
    Pamiętasz to Księgowy? Słuchając zastanów się po czyjej stronie jesteś - a nie masz być po stronie Pisowców, PO, Lewicy itd - masz być po prostu po stronie NARODU czyli być uczciwym, wrażliwym na krzywdę ludzką, ciężko pracującym Polakiem - chyba, że ja faktycznie całe życie źle zrozumiem. IDEA BANK czy GNB - sprawy będą się toczyć latami na długo po tym jak PIS odejdzie w zapomnienie...
    www.youtube.com/watch?v=nA2UwgPf0lM

• Re: Tak jak pisałem - minie czas i będzie cisza na forum Autor: ~Mike75 [188.47.81.*]
    A wracając do Orlenu - wcale nie uważam Obajtka za złego prezesa - uważam, że jest dobra strategia i jest jakaś wizja dla przyszłości Orlenu + efekty synergii + dywersyfikacja + polepszenia płynności finansowej. Zobaczymy. Obajtek się na 100 procent zaangażował, ma swoje 5 miinut, siłę przebicia i w zasadzie to co mówi i robi ( bardzo ważne, że robi nie tylko mówi ) ma sens .Strategia to minimum 5 lat i jak Pisowcy co roku zmieniają Prezesa to też nic z tego nie wychodzi - zobaczymy ( kiedyś w Energii w trakcie jednego roku potrafili z 4 razy bodajże zmienić prezesa ).
    Pruski też był świetnym prezesem i Ideę by wyprowadził na prostą - ale Państwo Pisowskie ze wszystkimi instytucjami mu przeszkadzało, Orlenowi natomiast pomaga - taka niewielka aczkolwiek istotna różnica.
    Rozumiesz Księgowy?
    I jeszcze jedno, Mój Drogi Księgowy - tak, boję się tak śmierci jak Ksiądz Popiełuszko!
    Ale się nie poddam! Bo to ja mam rację i prawda jest po mojej stronie!
    On też się nie poddał!

• Re: Tak jak pisałem - minie czas i będzie cisza na forum Autor: ~Księgowy [37.249.58.*]
    Bedzie film o getback

https://film.interia.pl/wiadomosci/news-sylwester-latkowski-pokaze-film-o-aferze-getback-to-nie-bedz,nId,6402733
  • Re: Tak jak pisałem - minie czas i będzie cisza na forum Autor: ~Baca [5.173.204.*]
    Leszku K. uspokój się ..
  • Re: Tak jak pisałem - minie czas i będzie cisza na forum Autor: ~Księgowy [46.76.58.*]
    Cichutko na forum. Jeszcze sad odrzuci bzdurne skargi na upadłość bankruta i będzie spokój :)
[x]
GETINOBLE -0,94% 0,15 2022-09-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.