• troll Ta nagania na syfble znaczy czas sie ewakuować i kupować INM Autor: ~wyjecTa [5.173.248.*]
    za to nagania bezczelnie na INVENTIONIE na spadek więc tam trzeba kupować. Jak zacznie naganiać tam na wzrosty lub sie uciszy znaczy czas delikatny realizacji zysków.
    Ja na antywskaźniku trollowi Ta zarobiłem w 2020 i 2021 r na INM i SBE średnio portlef prawie 3 x.urósł.
    Troll Ta pisał w grudniu 2020 by sprzedawać INM bo sam sprzedał ponizej 0,6 i kupować SBE po 06 a ja na odwrót sprzedałem kupione akcje SBE po 0,152 po 0,78 i po odcięciu pp również z zyskiem po 0,64 a na akcjach serii F poszło po 0,44.
    Oczywiście kupowałem w grudniu 2020 INM średnio po 0,58 i te akcje sprzedałem po 1,54 w październiku 2021....a troll Ta wyje teraz tak jak i wył wtedy i wyje już ponad 2 lata hahahahahahaha

a ja spokojnie akumuluje gotówkę na kupno INVENTIONA i polecam zbierać ORLEN bo w listopadzie zobaczycie tam 80 a do końca roku 90-100 zł.
  • Re: troll Ta nagania na syfble znaczy czas sie ewakuować i kupować INM Autor: ~wyjecTa [5.173.248.*]
    i już mineło minutka czy dwie o od raru troll Ta jest na forum i podbija wątki ze swoimi mądrościami, że niby naganiam na Inventiona buhahahahahaha ma koleś w głowie pusto :)

wymyśla bzdury i wybiera co sobie wygodne by pisać to w danym momencie a do bebilka dalej nie dociera, ze INM dano sprzedałem największy pakiet po 1,54 rok temu a w tym roku średnio po 0,78 i zostawiłem sobie niewielki pakiet niecałe 200 k czyli obecne 800 k do dnia prawa poboru i pozbyłem sie go z trudem ze strata ze średnią ok 0,16 a niestety prawa poboru zaraz znikną pewnie a zresztą i tak nie miałem zamiaru zapisywać sie na akcje serii F

i moze to tak trolla wnerwia i dlatego kłamie oszust i manipuluje ? a może to, że obecnie 80% portfela mam w PKN ORLEN i na dziś zysk =41,5 k zł, średnia zakupu 53,32 zł i 8800 k akcji.

a moze go to denerwuje, że nie wie kiedy zamienie te zyski w odkupienie akcji Inventoon ? a moze tego wcale nie zrobię ? kto to wie ?
    ja uwielbiam trolla Ta sprowadzać do parteru i pokazywać mu miejsce w szeregu a w zasadzie tam gdzie jego miejsce ....samo dno mentalne i intelektualne bo to soba reprezentuje :)

a tu żerze jako Ta wcześniej jako aaa opłacany manipulant :D
  • Znów piszesz jakieś brednie żeby odwrócić uwagę Autor: ~Ta [31.61.187.*]
    Od bankructwa invenszyn
    Bez lewych espi nic tam nie będzie a lewych espi nie da im prokurator już upychać
  • Re: troll Ta nagania na syfble znaczy czas sie ewakuować i kupować INM Autor: invention [37.30.96.*]
    Troll Ta to inaczej KOMPROMITACJA :)
  • Re: troll Ta nagania na syfble znaczy czas sie ewakuować i kupować INM Autor: ~blebleble [5.173.232.*]
    troll Ta to błazen który dziś od 6 rano na forum inventiona spędza czas
  • Ale nerwy getwsioczka ubranego w bankruta invenszyn Autor: ~Ta [31.61.187.*]
    Ja tylko pisze prawdę gdy ty kwiczysz do północy
  • Re: Ale nerwy getwsioczka ubranego w bankruta invenszyn Autor: ~Stew [80.252.3.*]
    Ta/aaa to niestety nie tylko kompromitacja... ja bym go inaczej niż cretino nie mógł lepiej nazwać... mistrz od wtopek że aż ja, Stew, się go boję... i kupując jakąkolwiek spółkę najpierw sprawdzam forum czy go przypadkiem tam nie ma... bo miałbym wtopkę jak on... na shitblue sam to potwierdzał i dalej wisi na haku... taki z niego inwestor... zły omen... i jest to naukowo potwierdzone tutaj...
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.61.187.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Stew [80.252.3.*]
    Czyżby w usuniętym przez moderatora poście tego wymoczka Ta/aaa były przeprosiny dla mnie? A może potwierdzenie że piszę prawdę i tylko prawdę oraz o samych czyściutkich faktach o nim, o wydmuszce i o pudlu co bajdy i kłamstwa opowiada oraz drukuje papier toaletowy po tym jak upchnął ulicy prawie cały swój udział i to dwukrotni po okłamaniu inwestorów, o shitwatch i o tym że docelowo 12 groszy to jak psu buda się należy... a że jeszcze ubrany kapciowy w tą wydmuchę to węgiel mu na zimę nie potrzebny... aczkolwiek JSW dzisiaj to przepięknie w kosmos poleciał...
[x]
SOFTBLUE -0,45% 0,22 2025-10-17 16:47:51
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.