• Spółka Autor: ~Luk [78.11.66.*]
    Jak to jest ze spółka z taka rzekomo perspektywa na rozwój kosztuje niewiele więcej jak ursus który pomimo wycofania z obrotu rośnie prawie 40 procent. A tutaj obroty i płynność prawie zerowa. Na dodatek spółka matka laurena to yosi która rzekomo jest perełka. A strzela kurs do góry tylko po dobrym infie i na drugi dzień wraca do bazy ? Ktoś tutaj zna temat tych spółek? Dwa lata temu podleciala pod złotówkę i wróciła na poziomy 5 albo 6 gr. Kurs Spolek z mocnymi fundamentami raczej się tak nie zachowuje. No ale to jest groszówka czyli zabawa dla spekulantów.
  • Re: Spółka Autor: ~Fuk [83.7.97.*]
    Możecie się śmiać, ale umuczyłem tutaj 140 000zl. Wiszę z ponad milionem akcji na niecałych 11 groszach, bo sugerowałem się tym jak ma być super.
  • Re: Spółka Autor: ~Pejsi [185.55.64.*]
    Dnia 2022-10-14 o godz. 11:26 ~Fuk napisał(a):
    > Możecie się śmiać, ale umuczyłem tutaj 140 000zl. Wiszę z ponad milionem akcji na niecałych 11 groszach, bo sugerowałem się tym jak ma być super.

Sprzedałeś? Jak nie to nic nie utopiłeś, trzeba cierpliwie czekać, wcale nie wisisz tak wysoko, uważam że poziom 0,18 - 0,2 bardzo realny
    Narazie uczoczylem, bo zamroziłem kapitał na długi czas... A na jakiej podstawie sądzisz, że do 20gr bardzo realne?
  • Re: Spółka Autor: ~Luk [78.11.66.*]
    Trochę słabo z inwestycja tak potężnych pieniędzy w taka spółkę. Tutaj inwestuje się raczej spekulacyjnie w granicach 5 tys No ale jak to odbije powyżej twojej ceny zakupu to ładnie zarobisz. Ja dwa lata temu kupiłem mały pakiet za 22 gr i udało mi się sprzedać na 87 jak był rajd pod złotówkę dlatego tu wróciłem i tez mam mały pakiet w cenie 0,065 i liczę na 9 albo 10 gr. Nie wydaje mi się ze odbije to w okolice jak pisze ktoś wyżej do 20 gr bo uważam ze liczba akcji jest tak duża ze kapitalizacja spółki która zajmuje się szkoleniami byłaby nierealna. Ale może wyskoczy jakieś super info o przejęciu albo dużym kontrakcie i coś drgnie na kursie.
    Niestety stałem się inwestorem długoterminowym przez wysoki zakup. 1 raz zarobiłem, sprzedałem po 99gr i zarobiłem 7tys zl. Później kupowałem po 80gr z nadzieją, że skoro duże obroty to wróci na 99gr. Później już tylko usrednianie. Najwięcej kupiłem po 6gr. Zszedłem ze średniej 70gr na niecałe 11,stąd tak duży kapitał tutaj jest
    Autor: ~Luk [78.11.66.*] 2022-10-14 12:41
    Ja dwa lata temu kupiłem mały pakiet za 22 gr i udało mi się sprzedać na 87 jak był rajd pod złotówkę dlatego tu wróciłem i tez mam mały pakiet w cenie 0,065 i liczę na 9 albo 10 gr.

masz racje akcji jest znacznie więcej ale spółka też jest w innym miejscu niż była 2 lata temu, ma perspektywy no i współpraca z Yoshi pod co większość chyba grała , przynajmniej ja, dlatego uważam że 0,2 jest mozliwe, ale to giełda, czy tak będzie tego nie wiem, poza tym jak napisałeś "wróciłeś" i masz akcję więc kupiłeś żeby zarobić, dziwi mnie tylko że dwa lata temu wyciągnąłeś 300% ( jeśli możesz to proszę powiedz pod jakie info był ten wystrzal bo mnie tu nie było 2 lata temu i nie wiem ) a nagle wracasz i piszesz że wystarcza ci marne 50% zarobku
  • Re: Spółka Autor: ~Luk [89.151.36.*]
    To była coronohossa i już sam nie pamietam w co się wstrzelli. Jakieś polimery i produkcje kombinezonów chroniących przed wirusami. Musiałbyś sobie infa zobaczyć z tamtego okresu. Teraz kupiłem czysto spekulacyjnie bo wiesz pewnie jakie są czasy i co się dzieje na giełdzie. Zobacz od wczoraj jak wyglądają notowania. Ktoś zrzuca duże pakiety akcji i kurs zaraz podbijany jest dzisiaj naprzyklad tysiącem akcji. Dwa lata temu tez spółka miała wyemitowane mniej akcji i tez wyglądało to trochę inaczej. Tak spółka wtedy obiecała a okazało się ze wyszła emisja nowych akcji a kurs poleciał z 99 gr na aktualne poziomy dlatego mam ostrożne podejście do tej spółki i wchodzę narazie spekulacyjnie mała nadwyżka która mogę poświecić. Ale oczywiście liczę ze coś się wydarzy bo jak widać na yosi coś się dzieje. Po ostatnim infie yosi o wprowadzeniu nowego produktu tutaj tez był wystrzał kursu także może jak teraz pojawi się jakieś duże zamówienie na ten produkt i spółka się pochwali to tutaj tez coś drgnie.
  • Re: Spółka Autor: ~h-m [31.60.11.*]
    Ta spółka to już jeden wielki wał z dnia na dzień coraz niżej a pewnie będzie jeszcze promocja okolice 2-3gr i będzie albo odbicie albo dno i po spółce.
    Autor: ~Luk [89.151.36.*] 2022-10-14 15:22
    1. Ktoś zrzuca duże pakiety akcji i kurs zaraz podbijany jest dzisiaj naprzyklad tysiącem akcji.
    2 . Ale oczywiście liczę ze coś się wydarzy bo jak widać na yosi coś się dzieje. Po ostatnim infie yosi o wprowadzeniu nowego produktu tutaj tez był wystrzał kursu

Tak na szybko patrząc w arkusz 10:46 - 46tys akcji 10:53 - 92tyś akcji 14:40 40tyś akcji za łączną kwote licząc w pamięci 12tyś zł, naprawdę uważasz że to duże pakiety? dla mnie to raczej wygląda na celowe uwalanie kursu przy małej płynności , zobacz jaki wolumen był 28,09 przy wzrostach
    2. na yoshi dziś wpadło koleje info odnośnie dofinansowania i tak jak pisałem pod to gram i licze na odbicie, jak bedzie tego nie wiem
  • Re: Spółka Autor: ~Adam [37.225.38.*]
    Widzę że jest normalna dyskusja dlatego zabiorę głos. Dlaczego nikt z Was nie zarejestrował się na ostatnie Walne. Co chwilę czytam tutaj ile każdy z Was ma akcji, po co tutaj wszedł itp. Zarejestrowanie na walne kosztuje chyba 30zl ale mogę się mylić. Ludzie którzy tu wypisują piszą że mają 1mln niektórzy trochę mniej...dlaczego się nie zapiszecie? Możemy zebrać grupę, wstawić naszego człowieka, dać pełnomocnictwo na walnym... Byłem na innej spółce gdzie skrzyknelismy się przez bankiera daliśmy pełnomocnictwa do głosowania i walczyliśmy...tutaj niestety jest tylko lament. Dziwię się Wam że inwestujecie swoje ciężko lub nieciężko zainwestowane pieniądze i się tym nie interesujecie... Na ostatnim walnym oprócz mnie nie było nikogo z osób że tak powiem prywatnych...i to jest przykre jak Wam zależy... Liczę na spółkę i i połączenie z Polymertech dlatego mogę poczekać. Otoczenie nie jest sprzyjające ale może kiedyś się wszystko odwróci. Widać że coś się dzieje w spółce i z jednej strony mnie to cieszy a z drugiej jestem ciekawy do czego to zmierza... Trzymajcie się :)
    Kurcze Adam [37.225.38.*] masz w stu procentach rację, tylko uwierz, nie każdy ma czas i nie każdy może sobie wziąć wolne żeby jechać na walne , wiem że to nie żadne wytłumaczenie ale zgadzam się z tobą, jak się nie mylę to ostatnio na 4mass zarząd chciał znów dodrukować akcję tylko dla siebie bez PP dla reszty akcjonariuszy, znam tylko temat pobieżnie bo nie mam akcji 4mass ale jak się nie mylę mniejszościowi się skrzyknęli na jakieś grupie facebookowej , dodatkowo włączyło sie w to stowarzyszenie inwestorów indywidualnych i zarząd odpuścił dodruk i co się dalej stało ........... kurs z 0,20 zanurkował na 0,17 , więc spekuła i tak zrobi co będzie chciała, zobacz jak zrobili w balona ludzi na mercatorze,, spółka z WIG20, ludzie tam wiszą po 300zł i wyżej pod obietnice prezesa, wejdz na forum i poczytaj co ludzie myślą o prezesiku, zresztą sam tam wiszę na szczęcie tylko na 54zł więc strata jak na razie niewielka
[x]
CTEGROUP 13,33% 0,02 2026-05-13 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.