Widzę że jest normalna dyskusja dlatego zabiorę głos. Dlaczego nikt z Was nie zarejestrował się na ostatnie Walne. Co chwilę czytam tutaj ile każdy z Was ma akcji, po co tutaj wszedł itp. Zarejestrowanie na walne kosztuje chyba 30zl ale mogę się mylić. Ludzie którzy tu wypisują piszą że mają 1mln niektórzy trochę mniej...dlaczego się nie zapiszecie? Możemy zebrać grupę, wstawić naszego człowieka, dać pełnomocnictwo na walnym... Byłem na innej spółce gdzie skrzyknelismy się przez bankiera daliśmy pełnomocnictwa do głosowania i walczyliśmy...tutaj niestety jest tylko lament. Dziwię się Wam że inwestujecie swoje ciężko lub nieciężko zainwestowane pieniądze i się tym nie interesujecie... Na ostatnim walnym oprócz mnie nie było nikogo z osób że tak powiem prywatnych...i to jest przykre jak Wam zależy... Liczę na spółkę i i połączenie z Polymertech dlatego mogę poczekać. Otoczenie nie jest sprzyjające ale może kiedyś się wszystko odwróci. Widać że coś się dzieje w spółce i z jednej strony mnie to cieszy a z drugiej jestem ciekawy do czego to zmierza... Trzymajcie się :)