To była coronohossa i już sam nie pamietam w co się wstrzelli. Jakieś polimery i produkcje kombinezonów chroniących przed wirusami. Musiałbyś sobie infa zobaczyć z tamtego okresu. Teraz kupiłem czysto spekulacyjnie bo wiesz pewnie jakie są czasy i co się dzieje na giełdzie. Zobacz od wczoraj jak wyglądają notowania. Ktoś zrzuca duże pakiety akcji i kurs zaraz podbijany jest dzisiaj naprzyklad tysiącem akcji. Dwa lata temu tez spółka miała wyemitowane mniej akcji i tez wyglądało to trochę inaczej. Tak spółka wtedy obiecała a okazało się ze wyszła emisja nowych akcji a kurs poleciał z 99 gr na aktualne poziomy dlatego mam ostrożne podejście do tej spółki i wchodzę narazie spekulacyjnie mała nadwyżka która mogę poświecić. Ale oczywiście liczę ze coś się wydarzy bo jak widać na yosi coś się dzieje. Po ostatnim infie yosi o wprowadzeniu nowego produktu tutaj tez był wystrzał kursu także może jak teraz pojawi się jakieś duże zamówienie na ten produkt i spółka się pochwali to tutaj tez coś drgnie.