Dnia 2022-10-12 o godz. 22:22 ~Ta napisał(a): > Kapitał steve żebrusia o sbe topnieje na Allegro :)
No nie topnieje...28 wyjście i od 19 brane powoli z czuciem.Dopiero 89k wydane z 500k.Zwracam też uwagę na Polimeks.Tam już załadowane do limitu ze średnią 3,5.Było tam wybicie z 2 na 6.Teraz pójdzie z 3 na 9.Zyski fantastycznie rosną - 2-gi Q 70mln netto.A co będzie jak ruszy odbudowa Ukrainy?Zbieranie pod to trwa ale już teraz rosnące systematycznie przychody upoważniają do 9.Zwróćcie na to uwagę.
Uspokój się!!! Wiesz dlaczego jesteś mistrzem wtopek? Bo nie rozważasz cennych informacji od najlepszych inwestorów którzy za darmo dzielą się swoim doświadczeniem!!! Czepiłeś się kierulowych spółek i tak tkwisz z myślą że a nuż się uda!!! Jak ci się mówi że spadnie do 12 groszy bo pudel w ćmoka akcjoanariat ładuje to kupujesz wtedy za 30 groszy przy odbiciu zdechłego kota... a dzisiaj powrót na 25 groszy będzie... ja nie wiem gdzie tak uczą inwestować...? jedno jest pewne: pudel cię lubi...
Dnia 2022-10-13 o godz. 13:34 ~Stew napisał(a): > Uspokój się!!! Wiesz dlaczego jesteś mistrzem wtopek? Bo nie rozważasz cennych informacji od najlepszych inwestorów którzy za darmo dzielą się swoim doświadczeniem!!! Czepiłeś się kierulowych spółek i tak tkwisz z myślą że a nuż się uda!!! Jak ci się mówi że spadnie do 12 groszy bo pudel w ćmoka akcjoanariat ładuje to kupujesz wtedy za 30 groszy przy odbiciu zdechłego kota... a dzisiaj powrót na 25 groszy będzie... ja nie wiem gdzie tak uczą inwestować...? jedno jest pewne: pudel cię lubi... >
Prawda...Cierpi,stąd ta frustracja...Nieudana inwestycja w soft czyni Go naczelnym Dyziem.Ciekaw jestem gdzie trzyma ten cuchnący stolec kierula?Zapewne z nim sypia bo czasem się budzi w nocy i coś pisze...Może stąd ta fobia czy mania prześladowcza nt. "capienia" i mycia ,bo trzymanie stolca koło siebie będzie tak skutkowało.Kto może spokojnie żyć z takim smrodem?A kierul zamiast robić coś konstruktywnego siedzi w zaciszu swojego biura wpatrzony w kurs żeby wywalić więcej ten substancji.Opamiętaj się,wywal po ile wezmą i spokój.Potem kupno po 0,12 i problem z głowy.Spróbuj sobie zdać z tego sprawę,podpieranie bez końca kursu żeby oddać koniecznie po 0,3 nie ma sensu na dłuższą metę.Ten kurs i tak się zapadnie bo nikt rozsądny nie da się już ubrać takiemu zeru jak zniewieściał nieudacznik kierul.
Dnia 2022-10-13 o godz. 14:16 ~Ta napisał(a): > To zrozum kim jesteś jeśli o takie kierulowe akcje musisz żebrać :)
Tak,chce tych akcji,ale po godziwej cenie.Prezes oddał stolec na własną spółkę drukując i sypiąc dlatego papier gnije i cuchnie.Natomiast ze względu na tę niewielką gotówkę którą posiada i KNF który patrzy już na ręce może zrobię 300%,ale do tego jest potrzebne kupno w realnej cenie na dzisiaj a nie jakieś przepłacanie.
Ależ Allegro wystrzeliło!!! No cóż... to nie dla fajtłapy ubranego w ciepluni kożuch kiblującego z shitwatchem pudla na wydmuszce... jestem pewny że patrzy z zazdrością na tych co zarabiają... tylko niestety: nie dla psa kiełbasa a dla kota szpyrka...
Widzę, że chyba gól skacze temu zazdrośnikowi mistrzowi świata wtopek bo kroczek po kroczku zbliża się do 12 groszy... i pudel jak się zorientuje, że leci zgodnie z zasadami grawitacji opisanymi przez znakomitego i genialnego Izaaka Newtona który to podczas oglądania zbereźnych gazetek pod jabłonią został tymże jabłkiem trafiony w łysą glacę, to ten sam pudel puści z 40 mln tegoż swojego papieru toaletowego aby sobie móc go ponownie dodrukować... i co wtedy Ta/aaa zrobi? Pielucha do zmiany...
A tu co taka smuta?Znowu ktoś umarł?Wygląda jakby wszyscy Dyzie z naczelnym włącznie.Nie ma ich już kto karmić złudną nadzieją?Nie wygląda to dobrze... Nie mogłem już w piątek dołączyć...Tak,muszę się przyznać : pomyliłem się.I've miscalculated badly jak krótkonogi na Ukrainie...Jak rzekł Biden o "władcy świata"...Nie doceniłem że ten bankrut będzie tak gnił.Nawet dotacja nie pomogła żeby podnieść nastrój?No normalnie cuchnie trupem...Ładnieś kierul urządził właścicieli.
Standardowo po rolnik szuka żony brudne wsiuki od wyngla żebrzą na sbe
Ładnie kierul urządził
Buduje dwa cbry za 40 mln bez kredytu i ma ponad 20 mln w dotacjach
Brudasy ubrane w bankruta od komuchów marzą po nocach o jego
O jesteś... myślałem że skończyłeś wreszcie to upychanie które zaburza prawdziwy obraz kursu.Dwa i pół dnia bez wpisu?To coś nowego...Choć wiem że to się kiedyś skończy to ciekaw jestem jak długo to podpieranie sprzedażowe potrwa...
Co do pory mojego wpisu to ja nie jestem w desperacji i nie wstawałem w nocy tylko późno się położyłem a to różnica. Nie będę za wszelką cenę otwierał Dyziom rozmarzonych oczek, nie kosztem mojego wypoczynku.To co przytoczyłeś może i robiłoby wrażenie,ale dalej nie wiemy co nieszczery kierul zamierza zrobić z gotówką i co w budowanym budynku rzeczywiście będzie się mieściło.Nie wiem też dlaczego pominąłeś to co najistotniejsze, co jest bolączką tego "waloru" a czego zbagatelizować niepodobna : druk i sypanie szanownego pana prezesa... A gdzie jakieś zyski firmy która już jest kilka długich lat na rynku? Są..."jakieś"...Te pojedyncze miliony mają mnie przekonać żebym tak drogo kupował? Ale co ciąży najbardziej to to że kierul z kolejnym drukiem wyczekuje, przybierając już bardzo nerwowo nogami, kolejnej okazji żeby go wysypać. Tak... skoro piszemy o faktach to piszmy o wszystkich. Dobrego dnia, mój będzie, bo mam odpowiednie walory w portfelu.
P.s. Co do wyśmiewanej inwestycji w Allegro ("...rośnie z 80...") to jest na giełdzie czas spadków, gdy perspektywy dla danej spółki są złe, i czas wzrostów gdy się poprawiają. Przypominam o nabytym przez Allegro Mallu który znakomicie zwiększa skalę działalności bo aż o 100% otwierając przy tym zach. europejskie rynki. Mi się udało zebrać od 19 do 18 za 300 k dostając średnią 18,3. Na razie już po sprzedaży pod 20 bo w USA znowu piątek wypadł mizernie dziś u nas pewnie będzie dyskutowane, ale prawie 30k w ciągu trzech tygodni dodatkowo mam na rachunku.
J.w. czekam cierpliwie na jedynie słuszny kurs 0,12 ,trzymając w portfelu tylko odpowiednie walory a tylko walor ale o tym za chwilę.A czy tutejsze Dyzie już na zawsze przyklejone do swoich zardzewiałych haków?Te haki kiedyś się pourywają jak kierul w końcu wyjdzie i ogłosi bankructwo. Zero zysków tylko obietnice... wyłudzenie dotacji i zamykanie nie skonsumowanych umów.A Jastrzębska odpaliła wreszcie motor w swoje wyścigówce i hula ile wlezie, ani się nie obejrzę jak wróci na 80. Zachęcam do inwestycji w ten papier. Ja wszystko wrzuciłem w JSW.Tak...znowu ALL IN,bo jest warta 300 za sztukę.40 to jest warte jedno kółko w jej Lamborghini.