Że się rząd dobrał Leszkowi do dupy to jego sprawa. Czemu tylko przeciętnie zwykli ludzie mają tracić całe majątki? Następne posiedzenie sejmu będzie by dać akcjonariuszom którzy stracili akcję 20 zł na chusteczki do wycierania oczu.
Na handlowym jeszcze zarobisz. Poczekaj do dywidendy w przyszłym roku i dobieraj. Podatku nie będzie. Tutaj po ostatnich wynikach wiadome było co się święci i trzeba było uciekać.
Jak mają oddac pieniądze kiedy już zostały przeznaczone na program 500+ dadzą naszą kasę z umorzonych akcji i powiedzą że rząd daje a nam pozostaje płacz i zgrzytanie zębami
W sumie to ok 280k PLN, ale biorę na klatę chociaż wczoraj chciałem na mBanka przejść, ale musiałem odejść od notować zresztą nie wiadomo jak zaksięgują wczorajsze transakcje, paradoksalnie ty było tylko 9% staty RdR.
PS.
Swoje na czarnym zarobiłem lata temu ale teraz z tym strzałem chyba i tak będzie minus bez prawa do odliczenia.
Ale widać ze KNF musiał na głowie stanąć aby to zrealizować bo GNB był dla samego BFG za duży.
A ja straciłem 44 złote. Na szczęście, mogę to odpisać, bo wyszedłem w środę po 0,148 zł. Na spółkach Czarneckiego zawsze traciłem. A później długi czas musiałem odrabiać. Dlatego wszedłem spekulacyjnie niewielką kwotą. Mi naprawdę udało się. Bo sprzedałem papier aby wejść w innego bankruta, na którym mam jeszcze czas do czerwca przyszłego roku... Ochroniła mój kapitał "niewidzialna ręka rynku".
Gratulacje ja zmoczyłem gacie , trzeba będzie odrabiać wcześniej manewr podobny do twojego wykonałem na HAWE gdzie w porę wyszedłem , tutaj zostałem zamurowany znienacka !!!
Współczuję Wam wszystkim, i wszystkim inwestorom indywidualnym. Nasza GPW, jest najgorszą giełdą na świecie. Okradają nas tutaj na wszelkie możliwe sposoby. Nawet spółki dywidendowe, już nie płacą dywidendy. A nasza bessa tak naprawdę zaczęła się w grudniu 2019 roku. Te ostatnie wzrosty, to była jedynie korekta. Trzymam za Was wszystkich kciuki.
Ja mam 289 tysięcy i jeszcze kredyt u nich,wygrałam sprawę ,ale wyrok się nieuprawomocnił,więc następne 190 tysi razem około 500 tysi,w dupie mam takie państwo
Aldona... z Twoich słów wynika, że inwestowałaś w spółkę (GN Bank) z którym się procesowałaś w sprawie wału na kredycie. I teraz się dziwisz, że jesteś 500k w plecy? Niewiarygodne.