• Niska wycena Autor: ~Śmieć [89.64.88.*]
    Niska wycena zwłaszcza na tle pearsów w mojej opinii bierze się stąd, że BCS jest postrzegana jako spółka tylko jednej bardzo dobrej gry, której dotychczas jednak nie potwierdziła sukcesu kolejnymi równie udanymi produkcjami. Czy to źle dla akcjonariuszy? Nie, spółka ma doświadczony team, jakościowy zarząd i ciekawe plany, a w związku z tym duży potencjał do pozytywnej niespodzianki, a kurs przestrzeń do wzrostu.
  • Re: Niska wycena Autor: ~Dominik [80.238.108.*]
    Wystarczy spojrzeć jak trzymają koszty, szybko uzyskali ulgę IP BOX, świetnie zarządzają IP, doskonale poukładane zespoły interpersonalne. Chciałem znaleźć materiały o założycielach Big Cheese jakie gry wcześniej robili (na razie bez skutku). Gdzieś widziałem lub miałem wrażenie że wyszli oni z gatunku wojennego/militarystycznego. Coś kiedyś chyba widziałem z ich rąk (kojarzę że jakość była dość dobra jak na pierwsze produkty) Ale to tak "patykiem po wodzie pisane", spróbuje jeszcze poszukać
  • Re: Niska wycena Autor: ~Śmieć [89.64.88.*]
    Spróbuj napisać do nich mejla, może napiszą coś o swoich dotychczasowych doświadczeniach, warto sprawdzić czy zgodnie z obietnicą poprawili IR :)
    Miło że pojawiła się osoba która wnosi wartość dodaną. Dzięki i czekam na info zwrotne (może odpiszą)
    Upss a ja przeczytałem że Ty spróbujesz. Coś słabo z wzrokiem mam ;)
[x]
BIGCHEESE 0,85% 4,74 2026-06-02 16:46:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.