2 tyg temu nadałam przesyłkę w paczkomacie, opłaciłam zgodnie z cennikiem i kurier jej nie wyjął. Lezy tam 2 tygodnie, zgłosiłam 5 razy interwencje, 2 razy reklamację i poimformowano mnie że paczkomat jest pusty, że przesyłki nie ma wskrytce. A ja mam dowody nadnia, status że nadałam i umiesciłam w paczkomacie. Przesyłka warta 275 zł i mnie spławiono. Kto mi zwróci pieniądze? złodziee
Ludzie na tym forum mają poziom inteligencji poniżej zera, niestety nie da się otrzymać tutaj takowej odpowiedzi ponieważ odpowiadają na to dzieci w wieku poniżej 10 lat którzy są nękani przez rówieśników w klasie a jedyny dobry sposób dla nich jest wyzywanie przez internet, cwaniaczków w internecie nie brakuje a jak przyjdzie co do czego to już że to nie on pisał, bachory to szkoły a nie internet w głowie, to jest dla ludzi mądrych a nie głupich jak Wy dzieciaczki
Ja niestety mam podobną sytuację tylko tyle że ja jestem kupującym i paczka została nadana do mnie w środę w ubiegłym tygodniu, paczkomat jest uszkodzony usterkę mają naprawić i też nie wiem czy ta paczka do mnie wyjdzie czy też nie, sprzedający też niewiele wie, a w aplikacji mam podane że "nadana w paczkomacie" czyli tam leży od środy i zero informacji co się z nią dzieje, dzwonić na infolinię nie ma sensu bo oni sami nie wiedzą, mi mówili że paczka jest w drodze a dzwoniłem w czwartek, niestety klamali bo tak była by max w sobotę w paczkomacie, jest poniedziałek i niestety zero odzewu