powtórka z wczoraj ,... i tak już od 5,80 Już 12:30 a tu aż 2101 akcji w obrocie i w tym 1200 akcji zrzutu ,.... Tak jak pisałem wczoraj poszukiwania jelonków i leszczyków na "okazyjne" zakupy ciągle w toku ,...
Dnia 2022-09-10 o godz. 17:11 ~hmm napisał(a): > Spoko, życzę Ci jak najlepiej, ale coś czuję, że lokata średnioterminowa szybko zmieni się w lokatę długoterminową.
Czuć to możesz co najwyżej porannego bąka :-). Ale nie napinaj się przy tym za bardzo, bo jakiś SADS czy tam inna zmiana klimatu ciebie dopadnie :-D. https://wiadomosci.onet.pl/swiat/dlaczego-umiera-tak-wielu-europejczykow-naukowcy-nie-wiedza/4qmgkng
Dnia 2022-09-11 o godz. 10:36 ~hmm napisał(a): > cm(dzban)ku usiłujesz być zabawny, a jestes po prostu beznadziejnie smieszny. Kto jak kto ale akurat Ty w kwestii "sanwilowych lokat długoterminowych" nie powinien zabierać głosu. Co do reszty bredni to daruj sobie bo tego typu tanie historyjki nie robią na mnie najmniejszego wrażenia.
Spokojnie, pewnego pięknego poranka nic już na tobie nie zrobi wrażenia ;-). https://forumdlazycia.wordpress.com/2021/07/15/glupcy-dadza-sie-dobrowolnie-zlikwidowac-jacques-attali-1981/
Ech ty dur-na-pa-ło, nie wiem czy wiesz ale czeka to każdego z nas. Nie znasz dnia, ani godziny i a los bywa przewrotny i całkiem możliwe że to Ty bedziesz pierwszy choć ja mimo że nie nam do ciebie że wiele szacunku to ci takich rzeczy nie życzę i nigdy życzył nie będę bo w przeciwuenstwie do ciebie nam odrobinę oleju w glowie.
Dnia 2022-09-11 o godz. 19:41 ~hmm napisał(a): > Ech ty dur-na-pa-ło, nie wiem czy wiesz ale czeka to każdego z nas. Nie znasz dnia, ani godziny i a los bywa przewrotny i całkiem możliwe że to Ty bedziesz pierwszy choć ja mimo że nie nam do ciebie że wiele szacunku to ci takich rzeczy nie życzę i nigdy życzył nie będę bo w przeciwuenstwie do ciebie nam odrobinę oleju w glowie.
Nie masz oleju, masz grafen :-). Czeka każdego, tu masz rację, ale niektórych szybciej/ dużo szybciej na własne życzenie. Więc też ci zdrowia życzę, a jak zmądrzejesz i zechcesz zrobić detoks (zanim to wszystko ruszy), to wiesz, gdzie mnie szukać.
Na szczescie to nie ty bedziesz decydowal kto szybciej a kto pozniej, a jak wspomnialem los bywa przewrotny. Tak wiec pozyjemy zobaczymy. ps. Tak wiem gdzie cie szukac... w Choroszczy
Dnia 2022-09-11 o godz. 20:35 ~hmm napisał(a): > Na szczescie to nie ty bedziesz decydowal kto szybciej a kto pozniej, a jak wspomnialem los bywa przewrotny. Tak wiec pozyjemy zobaczymy. > ps. Tak wiem gdzie cie szukac... w Choroszczy
Próbowałem ci tłumaczyć. Zobacz sobie i przemyśl sprawę jeszcze raz, czy warto robić z siebie cyberowcę:
Ty nie jestes w stanie mi wytlumaczyc prostych rzeczy jak to jak mozna miec po 16 latach okazje wyjscia ze spolki z godnym zyskiem przespac ja I potem nie robic z tego zadnego problem wiec nawet nie probuj mi tlumaczyc duzo bardziej skomplikownaych rzeczy. Poza tym powtorze raz jeszcze ty musisz byc naprawde jakis ułomny umyslowo skoro wrzucasz hurtowo jakies randomowe filmiki z jakichs niejasnych stronek, na ktorych widac ze komu sie cos stalo, ale bez zadnego potwierdzenie I nawet mozliwosci potwierdzenia ze te filmiki sa prawdziwe. Przeciez ty nawet nie wiesz I nie masz na to zadnych dowodów czy te osoby widziane na filmie , ktorych mógł dotknac zwykly udar, atak serca, zaslabniecie cokolwiek są w ogole zaszczepione. Opanuj sie człowieku...
Dnia 2022-09-11 o godz. 20:35 ~hmm napisał(a): > Na szczescie to nie ty bedziesz decydowal kto szybciej a kto pozniej, a jak wspomnialem los bywa przewrotny. Tak wiec pozyjemy zobaczymy. > ps. Tak wiem gdzie cie szukac... w Choroszczy
Autor: ~hmm [83.9.119.*] 2022-09-10 23:56 Rozumiem. Jesteś i tak w dużo bardziej komfortowej sytuacji niz ci co kupowali między 3 a 5, bo tam to już raczej "popij wodą"
Ja tradycyjnie już w weekend nie zaglądam na forum Bankiera , a i dziś nie mam zbyt wiele czasu (dla 'holdu"snw i wcpunk), więc tylko tak 'HURTOWO' odpowiem na 2 wpisy na raz ,....
Jeśli wcpunk przebywa tam j.w. , to niech juz tam zostanie ,.... Z takich placówek te jego bajania o szczepionkach , grafenie i inne 'rewelacje' brzmią bardziej wiarygodnie ,... i doradzam NIE "popijanie wodą" a spuszczenie z wodą te j.w. te bajania WCpunk , . . . .
Dnia 2022-09-12 o godz. 10:17 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2022-09-11 o godz. 20:35 ~hmm napisał(a): > > Na szczescie to nie ty bedziesz decydowal kto szybciej a kto pozniej, a jak wspomnialem los bywa przewrotny. Tak wiec pozyjemy zobaczymy. > > ps. Tak wiem gdzie cie szukac... w Choroszczy > > Autor: ~hmm [83.9.119.*] 2022-09-10 23:56 > Rozumiem. Jesteś i tak w dużo bardziej komfortowej sytuacji niz ci co kupowali między 3 a 5, bo tam to już raczej "popij wodą" > > Ja tradycyjnie już w weekend nie zaglądam na forum Bankiera , a i dziś nie mam zbyt wiele czasu (dla 'holdu"snw i wcpunk), więc tylko tak 'HURTOWO' odpowiem na 2 wpisy na raz ,.... > > Jeśli wcpunk przebywa tam j.w. , to niech juz tam zostanie ,.... > Z takich placówek te jego bajania o szczepionkach , grafenie i inne 'rewelacje' brzmią bardziej wiarygodnie ,... i doradzam NIE "popijanie wodą" a spuszczenie z wodą te j.w. te bajania WCpunk , . . . .
Ty też scett jesteś już cyberowieczką. Wujek Klaus o to zadba, a stryjek Jacques świetnie to opisał :-).