Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,29 zł , zmiana od tamtej pory: 16,28%

Re: GNIOT BUCHAJSKI POMYLIŁ ZNOWU KIERUNKI

Dnia 2022-09-11 o godz. 20:35 ~hmm napisał(a):
> Na szczescie to nie ty bedziesz decydowal kto szybciej a kto pozniej, a jak wspomnialem los bywa przewrotny. Tak wiec pozyjemy zobaczymy.
> ps. Tak wiem gdzie cie szukac... w Choroszczy

Autor: ~hmm [83.9.119.*] 2022-09-10 23:56
Rozumiem. Jesteś i tak w dużo bardziej komfortowej sytuacji niz ci co kupowali między 3 a 5, bo tam to już raczej "popij wodą"

Ja tradycyjnie już w weekend nie zaglądam na forum Bankiera , a i dziś nie mam zbyt wiele czasu (dla 'holdu"snw i wcpunk), więc tylko tak 'HURTOWO' odpowiem na 2 wpisy na raz ,....

Jeśli wcpunk przebywa tam j.w. , to niech juz tam zostanie ,....
Z takich placówek te jego bajania o szczepionkach , grafenie i inne 'rewelacje' brzmią bardziej wiarygodnie ,... i doradzam NIE "popijanie wodą" a spuszczenie z wodą te j.w. te bajania WCpunk , . . . .

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SANWIL -1,96% 1,50 2025-09-25 13:16:18
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.