Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,29 zł , zmiana od tamtej pory: 16,28%

Re: GNIOT BUCHAJSKI POMYLIŁ ZNOWU KIERUNKI

Ty nie jestes w stanie mi wytlumaczyc prostych rzeczy jak to jak mozna miec po 16 latach okazje wyjscia ze spolki z godnym zyskiem przespac ja I potem nie robic z tego zadnego problem wiec nawet nie probuj mi tlumaczyc duzo bardziej skomplikownaych rzeczy.
Poza tym powtorze raz jeszcze ty musisz byc naprawde jakis ułomny umyslowo skoro wrzucasz hurtowo jakies randomowe filmiki z jakichs niejasnych stronek, na ktorych widac ze komu sie cos stalo, ale bez zadnego potwierdzenie I nawet mozliwosci potwierdzenia ze te filmiki sa prawdziwe. Przeciez ty nawet nie wiesz I nie masz na to zadnych dowodów czy te osoby widziane na filmie , ktorych mógł dotknac zwykly udar, atak serca, zaslabniecie cokolwiek są  w ogole zaszczepione.  Opanuj sie człowieku...

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SANWIL -1,96% 1,50 2025-09-25 13:16:18
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.