• Jacek Kaczmarski Mury Autor: ~Mike75 [83.25.58.*]
    www.youtube.com/watch?v=-YGS9vhmFS0

Kaczmarski by się zdziwił, że jego piosenka jest cały czas aktualna1!
    Pozdrowienia dla Was, MOI UKOCHANI PISOWCY!

P.S. Zegarki Nowaka mnie interesują - choć łapówkarstwo zgodnie z kodeksem urzędnika państwowego jest niedozwolone!
    Pozdrowienia dla Marka Chrzanowskiego, protegowanego Glapy ( 40 mln vs zegarek - no nie wiem... )!

Wiecie Pisowcy czemu ja to piszę - bo wierzę w Rzeczypospolitą, w uczciwych ludzi oraz uczciwych urzędników państwowych - mogę jeszcze 100 razy przegrać w moim życiu ale tej wiary nie stracę!
  • Re: Jacek Kaczmarski Mury Autor: ~Mike75 [83.25.58.*]
    Innymi słowy - jeszcze 100 razy możecie mnie okraść, MOI UKOCHANI PISOWCY!
    To nie są prawdziwi urzędnicy Rzeczypospolitej - ja mówię o tych prawdziwych!
    A w tych prawdziwych nigdy wiary nie stracę! A jest ich 90 procent - te 10 procent nieuczciwych to Wasz NOWY NABYTEK, MOI UKOCHANI PISOWCY! Najgorzej, że to oni decydują - nie mając wiedzy, kwalifikacji, doświadczenia - zanim zostaną zmienieni jeszcze mnóstwa ZŁA STWORZĄ!
    POZDROWIENIA DLA WAS MOI UKOCHANI PISOWCY! OD ZWYKŁEGO POLAKA!

I idąc tym tropem!
    Te 90 procent uczciwych urzędników państwowych wykurzy tych 10 procent ich Pisowskich Przełożonych - i zniszczą kłamstwo i manipulację1!
    Myślę, że oni są już w blokach startowych!
    Czekają tylko na sygnał!
    Tą piosenkę też lubię - wiadomo Marsylianka!
    La Marseillaise, sung by Mireille Mathieu. American English subtitles.
    www.youtube.com/watch?v=7MQ-SC9bmp4&list=RD5tPSyXe5rd4&index=7

Zobaczycie na rankingi zaufania i nieufności - ponad 60 procent Polaków nie ufa Ministrowi Sprawiedliwości i Kaczynskiemu - społeczeństwo polskie już ich zna...
    Ich wiarygodność...

Poza tym - pamiętajcie MOI UKOCJANI PISOWCY - że Ukraincy, Rosjanie oraz Polacy to jedna grupa etniczna - Amerykanie do niej nie należą i Amerykanie będą swoją rolę grać ( również używając ich pisowskich wasali i wykrwając Słowian ich wlasnymi rękami - to pomaga we wzmocnieniu ich hegomonii nad światem ) .
    A czemu ten Wielki Duda czy Morawiecki nie pomoże osiągnąć pokoju?
    NIe wiem...
    Oni jak Rydz Śmigły - są mocni w gębie....
    Lubię Bułata Okudzawę - i tą piosenkę też lubię ( ale Pinokia lub Dudę - nie specjalnie lubię ):
    Булат ОКУДЖАВА - Бери шинель, пошли домой - to p
    www.youtube.com/watch?v=DlOoezO24aA&list=RD5tPSyXe5rd4&index=10

PS. Kiedy Wy wreszcie zrozumiecie MOI UKOCHANI PISOWCY - Rosja nie ogłosi bezwrarunkowej kapitulacji!
    Szybciej NASZ ŚWIAT jaki znamy zmieni się w popioły - ale Wy PISOWCE wszystko przecież wiecie - wg Was jesteście równi Bogom!
[x]
IDEABANK 1,15% 1,59 2020-12-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.