Kaczmarski by się zdziwił, że jego piosenka jest cały czas aktualna1! Pozdrowienia dla Was, MOI UKOCHANI PISOWCY!
P.S. Zegarki Nowaka mnie interesują - choć łapówkarstwo zgodnie z kodeksem urzędnika państwowego jest niedozwolone! Pozdrowienia dla Marka Chrzanowskiego, protegowanego Glapy ( 40 mln vs zegarek - no nie wiem... )!
Wiecie Pisowcy czemu ja to piszę - bo wierzę w Rzeczypospolitą, w uczciwych ludzi oraz uczciwych urzędników państwowych - mogę jeszcze 100 razy przegrać w moim życiu ale tej wiary nie stracę!
Innymi słowy - jeszcze 100 razy możecie mnie okraść, MOI UKOCHANI PISOWCY! To nie są prawdziwi urzędnicy Rzeczypospolitej - ja mówię o tych prawdziwych! A w tych prawdziwych nigdy wiary nie stracę! A jest ich 90 procent - te 10 procent nieuczciwych to Wasz NOWY NABYTEK, MOI UKOCHANI PISOWCY! Najgorzej, że to oni decydują - nie mając wiedzy, kwalifikacji, doświadczenia - zanim zostaną zmienieni jeszcze mnóstwa ZŁA STWORZĄ! POZDROWIENIA DLA WAS MOI UKOCHANI PISOWCY! OD ZWYKŁEGO POLAKA!
I idąc tym tropem! Te 90 procent uczciwych urzędników państwowych wykurzy tych 10 procent ich Pisowskich Przełożonych - i zniszczą kłamstwo i manipulację1! Myślę, że oni są już w blokach startowych! Czekają tylko na sygnał! Tą piosenkę też lubię - wiadomo Marsylianka! La Marseillaise, sung by Mireille Mathieu. American English subtitles. www.youtube.com/watch?v=7MQ-SC9bmp4&list=RD5tPSyXe5rd4&index=7
Zobaczycie na rankingi zaufania i nieufności - ponad 60 procent Polaków nie ufa Ministrowi Sprawiedliwości i Kaczynskiemu - społeczeństwo polskie już ich zna... Ich wiarygodność...
Poza tym - pamiętajcie MOI UKOCJANI PISOWCY - że Ukraincy, Rosjanie oraz Polacy to jedna grupa etniczna - Amerykanie do niej nie należą i Amerykanie będą swoją rolę grać ( również używając ich pisowskich wasali i wykrwając Słowian ich wlasnymi rękami - to pomaga we wzmocnieniu ich hegomonii nad światem ) . A czemu ten Wielki Duda czy Morawiecki nie pomoże osiągnąć pokoju? NIe wiem... Oni jak Rydz Śmigły - są mocni w gębie.... Lubię Bułata Okudzawę - i tą piosenkę też lubię ( ale Pinokia lub Dudę - nie specjalnie lubię ): Булат ОКУДЖАВА - Бери шинель, пошли домой - to p www.youtube.com/watch?v=DlOoezO24aA&list=RD5tPSyXe5rd4&index=10
PS. Kiedy Wy wreszcie zrozumiecie MOI UKOCHANI PISOWCY - Rosja nie ogłosi bezwrarunkowej kapitulacji! Szybciej NASZ ŚWIAT jaki znamy zmieni się w popioły - ale Wy PISOWCE wszystko przecież wiecie - wg Was jesteście równi Bogom!