Ja może i jestem alkoholikiem , pijakiem i nic nie wartym Polakiem! Ale jak dam slowo to go dotrzymam! A Wy Pisowcy - premierzy, rząd itd. - kłamstwo goni kłamstwo, manipulacja goni manipulację... I ja mam w takich rządzących wierzyć? Wasz czas dobiega końca - został jeszcze rok - zacznijcie pokutę już teraz i skończcie z tą arogancją i butą! Jesteście częścią Rzeczypospolitej! Czegoś wspaniałego i potężnego! Polska zasługuje na lepszy Rząd! Który będzie jednoczył Polaków a nie ich dzielił! Macie jeszcze czas, Pisowcy - zacznijcie sprzątać po sobie - bo będzie tego dużo!
I jeszcze jedno, MOI UKOCHANI PISOWCY! Każda złotówka, na którą haruję - jest uczciwie cieżką pracą zarobiona! Pozdrowienia dla Glapy! Pozdrowienia dla INNYCH DOSTOJNIKÓW PISOWSKICH! Rozumiecie Pisowcy różnicę między mną i Wami? Jest taka różnica... To tak jak kłamać całe życie lub być uczciwym całe życie - do Was należy Wybór po której jesteście stronie!
Czerwony Śmierdzielu waniajet twoja onuca, trzeba prać.<br><br>przecuchieś to ty roibisz za czerwone ścierwo na tymp ortalu w dodatku podobno jedzie od ciebie mokrą suką,,,,,, kacapski ryju
Czerwony Śmierdzielu waniajet twoja onuca, trzeba prać.<br><br>przecuchieś to ty roibisz za czerwone ścierwo na tymp ortalu w dodatku podobno jedzie od ciebie mokrą suką,,,,,, kacapski ryju
No TAK - SUPER PISOWSKA KULTURA!
Mozemy się zawsze prywatnie na piwo umówić - co Ty na to?