• No i jest giera Autor: ~Kol [194.42.110.*]
    Phantom Hellcat: https://youtu.be/Slyg09k3PmA
  • Re: No i jest giera Autor: ~Nala [46.204.40.*]
    Nie wyglada to za dobrze :(
  • Re: No i jest giera Autor: ~Noobzer [37.47.210.*]
    Nie widzę sukcesu tej gry, wtórność bije po oczach
    To samo pomyślałem jak zobaczyłem trailer…ach szkoda slow
  • Re: No i jest giera Autor: ~Tom [5.173.73.*]
    Pewnie jutro „trochę” do góry :)
  • Re: No i jest giera Autor: ~Gracz [46.205.210.*]
    Jesteście tu swiezaksami to wam coś powiem. Wygląd tej gry w porównaniu do pierwszej wersji jak wyglądał ghostrunner to rewelacja! Czekam na rozwój i więcej materiałów. A te marudy powyżej to czego się spodziewały jakiej rewolucji ? Że dostaniecie kombinezon miecz i zamek i to będzie wasze metawersum za 100zl czy czego ?
  • Re: No i jest giera Autor: ~Piorun [5.173.152.*]
    Gra zapowiada się świetnie, jak na pierwszy zwiastun jest bardzo dopracowana
  • Re: No i jest giera Autor: ~Nalkaodpługa [37.47.119.*]
    Oglądam live stream z gamescom i powiem wam ze ta gra na tle innych w tej samej kategorii wypada gorzej niż słabo:(
  • Re: No i jest giera Autor: ~Ciekawy [5.173.248.*]
    Na tle innych czyli?
  • Re: No i jest giera Autor: ~Me [176.106.109.*]
    No wygląda tak słabiej graficznie nie ale zazwyczaj trailery są wypasione, a gry juz nie koniecznie pod względem grafiki tu jednak mogli się bardziej postarać sama gra może być dużo łądniejsza graficznie.
  • Re: No i jest giera Autor: ~Ciekawy [5.173.248.*]
    Ale słabiej od jakich? Od symulatora ogrodnika?
  • Re: No i jest giera Autor: ~Gregor [83.10.203.*]
    Nie do wiary, że 30 s. potrafiło dokonać taki zjazd....CIG też poleciał sporo, ale tam pewnie podwójny szczyt zrobił swoje.
    Obejrzyj to sam stwierdzisz. Ja oglądałem i uważam ze coś w tym jest. Słabo to wyglada skoro nawet do trailera się nie przyłożyli jesli chodzi o grafikę. 8 mln?
  • Re: No i jest giera Autor: ~DawidGOA [83.31.27.*]
    W 30 sekundach zawarli clou slasherów, czyli siekę na ekranie - w postaci gameplayu, nie trailera CGI. Dodatkowo cutscenki zapewne na silniku gry, wszystko wskazuje na średniozaawansowany etap prac nad nią.
    Ktoś wspomniał o wtórności w obliczu innych tytułów - w tym growym gatunku akurat gracze PC od dawna czują posuchę, bo producenci serwują im na przemian soulslike'i albo roguelike'i. Graficznie wygląda naprawdę bardzo ciekawie, dodatkowo nowatorskie wśród h'n's przeplatanie się perspektyw 2,5D & 3D. Jeśli Ironbird dowiezie tytuł fabularnie, to to i specyficzni, wygłodzeni fani slasherów będzie stanowić o sukcesie tego produktu - czekamy :)

• Re: No i jest giera Autor: ~Jacek [46.204.108.*]
    Mądrego to warto posłuchać
  • Re: No i jest giera Autor: ~Kola [194.42.110.*]
    Jeszcze dzisiaj będzie stream https://youtu.be/Eo7Eo992m-Q
    Zgadza się ale ten gameplay powinien być dopracowany na taka dużą impreze. Inne spolki potrafią a tu? Skoro nie mamy czegoś dopracowanego to tego nie pokazujemy tak szerokiej publice.
  • Re: No i jest giera Autor: ~Gregor [83.10.203.*]
    Zobaczymy co jutro przyniesie. Mawiają, że rynek ma zawsze racje...
  • Re: No i jest giera Autor: ~Ja [5.173.248.*]
    Rynek wyceniał 11 Bitów na kilka (góra kilkanaście, ale jestem przekonany, że to było 7 albo 8) milionów pół roku przed premierą This War of Mine.

Rynek to penisa wie
    Ale tez nie porównujcie All in z 11 bit - niebo a Ziemia
  • Re: No i jest giera Autor: ~DawidGOA [5.184.206.*]
    Na Future Games Show pojawił się rozbudowany o więcej sekwencji platformowych gameplay:
    https://www.youtube.com/watch?v=eVQ4beVwIwY

Natomiast co do Twoich zarzutów Nala to trudno mi się odnieść. Jeszcze przed pokazem na FGS chciałem ponarzekać na ilość zaprezentowanych scenerii w których przyjdzie graczom się poruszać, ale nowy materiał pozwolił i na nie spojrzeć. Jeśli przez "dopracowanie" rozumiesz uwzględnienie w materiale scen całkowicie wyreżyserowanych przez studia zajmujące się animacją (vide Platige Image i ich trailery dla gier innych polskich zespołów deweloperskich), to nie czepiałbym się tego - według mnie oparcie trailera w większości na surowym gameplayu jest strzałem w dziesiątkę zarówno dla graczy (a tutaj czytam pochwały, że nie był to kolejny cinematic trailer), jak i portfela wydawcy (za trailery CGI z reguły odpowiada zewnętrzne studio, vide polskie Platige Image). Na cukierkowość przyjdzie czas potem, jeśli zdecydują się opublikować trailer historii.

Na plus dla nas - gra wychodzi na poprzednią generację.

• Re: No i jest giera Autor: ~Kola [194.42.110.*]
    Mnie się podoba i tak jak piszesz trailer jest na gameplay a nie na filmach czy samych renderach jak pokazywali inni. W tej walce jest duży potencjał akcji i zabawy a przerywnikiem staje się platforma. Co jest fajnym połączeniem.
    Patrząc na inne gry to jak na tak szybką produkcję jest bardzo dobrze.
    Za to niestety imo backfirewall wyglądał przeciętnie. Ale każdy ma swoje gusta.
[x]
AIGAMES -0,81% 0,98 2025-09-25 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.