Tak? Jestem tutaj już powoli trzeci rok i ileż można pisać, że jest czas? Zaraz napiszecie, że jestem głupi ale tak, wrzuciłem dawno swoje oszczędności wierząc, że będzie wszystko dobrze, a kilka dni temu musiałem wziąć pożyczkę na remont, bo przecież nie sprzedam ze stratą, dużą stratą. Zainwestowałem świadomie i popłynąłem. Nie spodziewałbym się, że będę tutaj pewnie kolejne lata "czekać"
Tylko bardzo dziwne że jak sprawdzałem rano arkusz zleceń to na kupnie nie było żadnych takich zleceń jak potem poszły po 100k czy 200k akcji na tych poziomach czyżby ustawiona akcja specjalnie czy może przypadek .
Sprawdź wykres obroty. Sprzedali powyżej 10 mają kasę nie mają akcji spółka wydaje się iść w dobrym kierunku. Zastanów się jakie ma nerwy trzbea podjąć żeby odebrać akcje tym którzy kupili po te 6 7 8 9 10 11 12 groszy i wyżej. Oczywiście nie podnosząc ceny do 15 groszy bo wtedy dla nich to nie jest interes.
Ja postanowiłem akumulować i zakopać akcje. Być może nie zarobię na wahaniach kursu ale mam duża szanse na duży zarobek trzymając. Sprawdź uczestnikow wza NWZA listę akcjonariuszy ilość głosów. Trzeba robić to co oni a oni raczej trzymają. Mając więcej akcji mogę je sprzedać powiedzmy za 8 groszy ale jestem przekonany że tak dużego pakietu nie odkupię taniej.
I ten chocholi taniec i sztuczne obroty nie zachęca mnie do sprzedaży. Ewidentnie mają problem bo nie dali rady zrzucić na 4 grosze a pozbyli się dużych naprawdę dużych pakietów i teraz klops.
Albo zrobią dla siebie kolejna emisje za 5 groszy też jest taka możliwość teoretycznie ale wtedy ktoś to może jednak o protestować.
Ciekawe ile jeszcze będziemy czekać na KRS i co będzie potem czekam. Na to z niecierpliwością
bo była emisja akcji tylko dla kolegów i bez prawa do nich dla wszystkich a do tego była to kosmiczna duża ilość akcji prawie za darmo więc kurs już od wielu sesji spada tylko w dół, a że o tej emisji wiedzieli wtajemniczeni to mogli wcześniej sprzedawać po ok 90 groszy :D
tak, ale im płaca się to sprzedawac i wyrzucac akcje przynajmniej do kursu 4 groszy. Było 99 groszy a jest 6 groszy. Widać, że każda emisja akcji jest robiona dla wybranych i działa negatywnie na kurs spółki i do tego KNF i GPW pozwalają na wpuszczanie akcji w rynek.....
Der przestań majaczyć już bo ty masz taką schizę że szok... psycholog dużo nie kosztuje
Non stop tylko KNF i GPW... leczysz swoje kompleksy jakieś? ja myślę że straciłeś sporo kasy i teraz próbujesz zwalić winę na kogoś innego. W imieniu reszty przymknij się już!
Spółdzielnia wie że ma mało czasu na zbicie kursu. Wczoraj to było widoczne jak rozpaczliwie zrzucili sobie PKC akcje licząc na stoplossy. Będą próbowali zbić kurs poniżej 5 groszy. Ale sami się na tym przejadą.
Niech zrzucają ile chcą były by im nikt nie oddawał wkońcu przyjdzie czas i ruszy tam gdzie tej spółki miejsce a oni będą się potem martwić o akcje albo będą kupować wyżej.
Jeden rzucił hasło spółdzielni, dla drugiego wydało się to prawdopodobne, trzeci potwierdził i proszę - jest teoria, dlaczego spada, a nie rośnie. Ludzie, weźcie się ogarnijcie. Wyemitowano miliony akcji, polityka informacyjna spółki jest bezczelna, ich komunikacja w przestrzeni publicznej jest żałośnie naiwna (nie mówiąc o kaleczeniu języka), wszelkie komunikaty o świetlanej przyszłości (produkcja granulatu, umowy z kontrahentami z całego świata, Divide) kończą się fiaskiem, od pół roku nie wiadomo, kiedy nastąpi połączenie, żadnych informacji o procesach patentowych, rozkręcającej się sprzedaży produktów - a wy mielicie i mielicie tę zdartą płytę, że "oni" wysypują, żeby zebrać.
Ja też trzymam kciuki, żeby ten potencjał, który sami sobie wymyśliliśmy a propos spółki w końcu zaczął przeradzać się w rzeczywistość, ale z doświadczenia wiem, że zaklinanie rzeczywistości nie wpływa na nią, a może tylko wykrzywiać percepcję i budować mylne oceny. Cieszcie się latem, a nie nakręcajcie się wzajemnie na jakieś teorie spiskowe. (Swoją drogą, dawno nie było oszołomów od B2B i nowego porządku świata - guys, you alright?
zapytaj KNF i GPW dlaczego działają na niekorzyść akcjonariuszy spółek i pozwalają na kosmicznie wysokie emisje akcji przez praw poboru i do tego zezwalają i wprowadzają w rynek.... jakieś koleżeństwo
Chłopie, idź interweniuj do tych instytucji, że 2 lata temu spółka wzrosła z 2 gr do 99 gr. Jak już wymierzysz sprawiedliwość na świecie, to dopiero zainteresuj się spadkiem z 99 gr na 6 gr. Swoją drogą te 99 gr cały czas przez ciebie wspominane wygląda mi na twoją cenę zakupu. Jeśli tak jest faktycznie, idź na kawę lub wino z bliską ci osobą i o tym porozmawiaj, na pewno poczujesz się lepiej. Jeśli obecnie z powodu frustracji stałeś się w realu podobnie irytującą osobą jak na forum i twoje relacje z ludźmi uległy poluzowaniu, spotkaj się kilka razy z terapeutą - jest bardzo duża szansa, że przepracujesz ten temat i natręctwo KNF i GPW nieco zelżeje i odzyskasz trzeźwy ogląd rzeczywistości. Trzymam kciuki!