Sprawdź wykres obroty. Sprzedali powyżej 10 mają kasę nie mają akcji spółka wydaje się iść w dobrym kierunku. Zastanów się jakie ma nerwy trzbea podjąć żeby odebrać akcje tym którzy kupili po te 6 7 8 9 10 11 12 groszy i wyżej. Oczywiście nie podnosząc ceny do 15 groszy bo wtedy dla nich to nie jest interes.
Ja postanowiłem akumulować i zakopać akcje. Być może nie zarobię na wahaniach kursu ale mam duża szanse na duży zarobek trzymając. Sprawdź uczestnikow wza NWZA listę akcjonariuszy ilość głosów. Trzeba robić to co oni a oni raczej trzymają. Mając więcej akcji mogę je sprzedać powiedzmy za 8 groszy ale jestem przekonany że tak dużego pakietu nie odkupię taniej.
I ten chocholi taniec i sztuczne obroty nie zachęca mnie do sprzedaży. Ewidentnie mają problem bo nie dali rady zrzucić na 4 grosze a pozbyli się dużych naprawdę dużych pakietów i teraz klops.
Albo zrobią dla siebie kolejna emisje za 5 groszy też jest taka możliwość teoretycznie ale wtedy ktoś to może jednak o protestować.
Ciekawe ile jeszcze będziemy czekać na KRS i co będzie potem czekam. Na to z niecierpliwością