Tam zginęło 20 milionów Rosjan, żeby chronić takich Pinokia lub Kaczora! Pinikio - rakiem jesteś Ty! I przegrasz to! Pomimo to, że jestem sam z moimi 2 psami! Przegrasz to! Nie obrażaj Rosjan! W interesie Polski - MÓJ UKOCHANY PINOKIO! - jest POKÓJ! W interesie USA, być może Chin - jest wojna - myśl trochę PINOKIO! I nigdy nie obrażaj silniejszych od siebie przeciwników! Ty sam wśród bohaterów RP nigdy się wpiszesz - to CI gwaratnuję1! Ewentualnie zasłyniesz jako największy KŁAMCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ty Pinokio! Pobiłeś rekord! Od czasu istnienia PAŃSTWA POLSKIEGO żaden przywódca tyle razy nie okłamał obywateli! Ja niby jestem nikim.. Zwykłym alkoholikiem.. Zwykłym wielbicielem poezji,,, ALe jak był czas - byłem energicznym nauczycielem RP, byłem kontrolerem firm niemieckich... Miałem dużo zawodów... Ale wszystko robiłem zawsze z kwalifikacjami i profesjonalnie - a moje kwalifikacje nie są gorsze od Waszych Pisowskich... Powiedziałbym, że są lepsze... Ale ja się nie pcham tam gdzie nie powininem być! Przykro mi - ale zostanie rozliczeni, MOI UKOCHANI PISOWCY! MOŻE NIE DZIŚ, MOZE NIE JUTRO! Ale przyjdzie czas rozliczeń!