• Dlaczego Autor: ~Makso [5.173.224.*]
    Te akcje nie są dla biednych jak często pisze szanowny mość LESZCZ? Wydaje mi się że znam odpowiedź! Bo biedny nie wytrzymał by straty jaka tutaj będzie :D
  • Dlaczego Autor: ~As [37.248.169.*]
    Znaczy, że kurs jeszcze sporo spadnie.
  • Re: Dlaczego Autor: ~Makso [85.221.152.*]
    A dlaczego ma rosnąć? Tak jak prognozowalem spadek zysku o 20 procent niewiele się pomyliłem, w przyszłym kwartale też będzie spadek. Będąc w czasach zwiększonej inflacji oczekujemy od spółek zwiększenia zysków tutaj natomiast jest pogorszenie i to znaczne.
  • Re: Dlaczego on tutaj jeszcze pisze ? Autor: ~LESZCZ [77.112.203.*]
    Zysk na akcję w pierwszym półroczu 2021 to 2,00 pln a w 2022 to 1,81 pln . 0.19 PLN to jest dramat biedaku :)))))))))))))))))))))))))))
  • Re: Dlaczego on tutaj jeszcze pisze ? Autor: ~Makso [5.173.233.*]
    Dramat to jest twoja psychika, wyzywasz od biedaków. Pisałeś najważniejsza jest progresja zysku to mosz progresję a raczej regresję
  • Re: Dlaczego on tutaj jeszcze pisze ? Autor: ~LESZCZ [77.112.203.*]
    Nie cierpie z tego powodu :) Gdzie te twoje 30pln ?????????????????? Sam chętnie za taką cenę kupię . Zaśmiecasz to forum i jak chcesz się dowartościować to idz gdzie indziej bo nie jesteś tutaj mile widziany . Zawsze jakiś walnięty się dorwie do klawiatury i truje d
  • Re: Dlaczego on tutaj jeszcze pisze ? Autor: ~Makso [85.221.152.*]
    Pisałem o wrześniu, cierpliwości wisielcu. Truć dupę to ty możesz, ja piszę fakty ty piszesz farmazony
  • Re: Dlaczego on tutaj jeszcze pisze ? Autor: ~22 [31.179.123.*]
    Strzel sobie browca i nie piernicz.
  • Re: Dlaczego on tutaj jeszcze pisze ? Autor: ~76 [31.179.123.*]
    Idź marudzić teściowej.
  • Re: Dlaczego Autor: ~98 [31.179.123.*]
    Sporo się pomyliłeś, sporo.
    Sporo się pomyliłem ? No popatrz, pisałem 3 miesiące wcześniej że będzie 33 po odcięciu dywidendy i co ? Jesteśmy w trendzie spadkowym
  • Re: Dlaczego Autor: ~Baron [31.179.123.*]
    Piszesz o spadku zysku o 20% kilka postów wcześniej, nie o tyle spadł zysk, więc się pomyliłeś. Nie pierwszy i nie ostatni raz.
    No spadł o bodajże 15,9 więc faktycznie bardzo się pomyliłem, dobrze że wy się nie pomyliliscie licząc na wzrost r/r.
  • Re: Dl Autor: ~kajko [37.225.77.*]
    Zapraszam wszystkich chętnych do aktywnej grupy inwestycyjnej.Analizujemy spółki zarówno z rynku NewConnect jak i Wig-u.Jeżeli cenisz sobie merytoryke,chcesz się dowiedzieć czegoś ciekawego, lubisz dzielić się wiedzą, to to będzie idealne miejsce dla ciebie:) Uprzedzam,że osoby, które trollują, obrażają innych forumowiczów, nachalnie naganiają na spółki bez przedstawienia argumentów, są banowane lub permamentnie usuwane ze społeczności:)Cenimy sobie harmonie.Rekrutacja potrwa kilka dni, link z zaproszeniem umieszczam poniżej:https://discord.gg/PvMNtFtPcu

• Re: Dl Autor: ~76 [31.179.123.*]
    Spadaj.
  • Makso Autor: ~LESZCZ [77.112.203.*]
    My tutaj nie wisimy biedaku .My bierzemy co roku dywidendę :)))))))))))))))))))))
  • Re: Makso Autor: ~LESZCZ [77.112.203.*]
    Po odcięciu dywidendy minimalna cena była 33,90 a nie 33 . Nie stać ciebie na te akcje to sobie odpuść i kup sobie na przykład akcje Sundragon . Zapłacisz tylko 0.24 pln za jedną akcje :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • Re: Makso Autor: ~Andy [46.134.166.*]
    Koleś poczytaj na espi w komunikacie GPW ostatni komentarz do wyników spółki,jej kondycji finansowej , inwestowaniu o przychodach, kosztach sytuacji makroekonomicznej Polski , ich planach , o podwyższonej dywidendzie za 2021r bo w planach było tylko 2,6zl. O tym że są bardzo przewidywalna spółką to może trochę więcej skumasz koleś o GPW. Żebyś się zbytnio nie trudzil to komentarz podano12.08.br w komunikatach spółki tu na bankierze też koleś.Ostatnie spadki są pochodną wychodzenia że spółki fundu NN,ale to już ich sypanie akcjami kończy się . Wczoraj np od ceny 36,2 zl był wyraźny duży popyt , wiem to bo w tym uczestniczyłem
  • Re: Makso Autor: ~Makso [85.221.152.*]
    Zobaczymy jakie wytłumaczenie znajdziesz za następnym razem hah
    Fajnie że czytasz co ci mówią a widziałeś jakie przychody finansowe mieli wystrzelone i zysk z działalności operacyjnej bardzo kulał? Fajnie tam, zobaczysz q3
    A to że oni chcą wypłacać dywidendę większą to mogą chcieć, global connect chcieli w zeszłym roku odpalić i co ? Haha
  • Re: Makso Autor: ~Marek [91.233.60.*]
    Przy takiej cenie do 40 zł za akcje dywidenda jak będzie 2,5 do 2,8 to jest okazja .Zresztą dlaczego się martwisz o moje pieniądze ?Jak stracę to ja A nie Ty .Kupiłem i zapomniałem na inne konto wpływają dywidendy a tam co roku wchodzę w lokaty
[x]
GPW 0,25% 81,70 2026-05-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.