• i co? Autor: ~Jasio [89.64.50.*]
    Jakiś wróż i matematyk uczył mnie czytać ze zrozumieniem. To może by wyjaśnił dlaczego tego badziewia nikt nie chce kupować? Ma być zaraz po 20,30 PLN a nikt za 8.50 nie chce brać? CUDA.
  • Re: i co? Autor: ~Int [5.173.131.*]
    Jasiek nie kupuj tyle w temacie. Ludzie pisali, że będzie 60 milionów zysków kwartalnie i jest, wielkiej matematyki do tego nie trzeba. Co więcej zarząd stwierdza, że będzie więcej niż 60 milionów kwartalnie. Według ciebie trzeba więc uciekać a wedlug innych brać i trzymać. Bos odbył podróż z 130 na 4 plny i tu wszystko jest możliwe nie tylko 20 pln ale 40, 50, 60. Tu nie ma dużo akcji w obrocie tu się będzie działo.
  • Re: i co? Autor: ~Jasio [89.64.50.*]
    A gdzie ja napisałem że trzeba uciekać? A jeśli chodzi o zyski to nie ma "60 mln kwartalnie" tylko jest , jak na razie , jeden kwartał z takim zyskiem. A poza tym to zawsze myślałem że na giełdzie trzeba obracać pieniędzmi i zarabiać a nie lokować na długi termin. No ale ja się nie znam.
    45 minut handlu ,wolumen 222 sztuki. No faktycznie gwiazda GPW. Aż mi zajady ze śmiechu popękały
  • Re: i co? Autor: ~Int [5.173.131.*]
    Jasio nudzisz trochę 90% graczy to kółkowicze bo o tym mówią na każdym kursie i w każdej szkole. Ja tam kręcę kółka np. na aliorku od 11 do 50 kręciłem ale kółka na boś człowieku to nie jest spółka do kółek, uciekaj stąd bo nic nie rozumiesz a i tak na pierwszej korekcie cię wyrzucą. Podsumowując są spółki do zabawy i są do trzymania. Ps. Większość na gpw traci Większość gra na krótko i kręci kółka dziwna zbieżność a już najlepsi są ci co grają z lewarem lub kredytem chwalą się że zarabiają a np. Xtb co kwartal podaje ze 90 lewarów przegrało. Gdzie jest prawda jasio?
    Kółka to można kręcić jak jest wolumen. Co z tego że urosło 5.31% jak obrót jest mniej niż 200 tyś PLN? To nadal jest zabawa dla ubogich dzieci
  • Re: i co? Autor: ~Bababooey [91.150.188.*]
    Ubogie dzieci, kupują tak żebyś myślał że to skubie drobnica. To znaczy że robimy to dobrze.
    Obśmiałem się jak norka!
[x]
BOS 0,88% 11,42 2025-10-08 17:01:35
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.